127

Нео

преди 1 година

Да започнем от двора на твоята къща! Как е възможно да има такива продажници!!!

126

Сашо

преди 1 година

Този иска да унищожи България по-бързо от правителствата на прехода.

125

Добруджа

преди 1 година

Тоя лобира за Шеврон ! Навремето ги изгонихме, сега май пак ще трябва да ги гоним !

124

мен

преди 1 година

Това не бива да се допуска!!!

123

Азъ

преди 1 година

Този май забрави че навремето протестирахме заради това и не им се получи.

122

И този

преди 1 година

е ПРЕДАТЕЛ......Наглостта на всички, които поддържат разрушаването на България, минава всякакви граници....Този метод е разрушителен и след него остава само ПУСТОТА...

121

Случаен минувач

преди 1 година

В нета има снимки на пораженията, които прави добивът на шистов газ. Под земята се вкарват стотици отровни химикали, които после излизат на повърхността и се събират в хвостохранилище - зловонно езеро с площ поне 1 км2. То трови околната среда, почвата, растенията. Смрад се носи от ветровете. Е това ли искаме да си направим сами? Та колко територия сме ние? Земя като една човешка длан - както беше казал поетът. Да го правят държави с голяма територия и пустини на нея! Даже и там ще мирише!

120

Маруся

преди 1 година

Що не се гръмнеш?!

119

Аз промяната

преди 1 година

Ако наистина има газ тук трябва да се използва а не като сегашното положение патово а и тези управници слуги платени Стига сте врекали за щяло и нещяло без да знаете пишете глупости

118

Баба.

преди 1 година

Колкото видяхме злато толкова и евтин газ ще видим! Само пустинята за нас! Всъщност няма значениеТова е последнатаБългарска държава!

117

Анонимен

преди 1 година

Тоя продажник,купен от съответната американска компания,която иска да добива тази газ на наша територия. И после тя да ни я продава! За сметка на това ще унищожи водата в този район и природата.Така че тоя купен продажник агитира хем чужда фирма да обсеби находището,което се намира в България и след това да ни го продава скъпо,хем същата тая американска газ добита в България да ни я продават скъпо.Имаме опит-Мариците и платеният антибългарин Плевнюлиев

116

Правилно

преди 1 година

Да пуснем и марицата на Американците да продължава да трови Тракия. А бе от къде ги изкопахте тези платени унищожители на населението. Натраво да пробваме всички българи с ДДТ.

115

Анонимен

преди 1 година

В Испания едно дете беше паднало в дупка от изоставен сондаж.

114

Дедовия

преди 1 година

Този да ходи да дошла шистов газ, майка му

113

Анонимен

преди 1 година

На тоя бих му рамазал продажната физиономия, ако ми падне.

112

Анонимен

преди 1 година

Сега разбрахте ли как се образуват пустините? Тия няма да ни карат на сила под угрозата от санкции да залесяваме масова, ама да съсипем прородата ще ни натискат после ще кажат, че спасяват природата.

111

Анонимен

преди 1 година

Да копаеш за шистов газ и да отровиш водата в държава, която е известна с минералните си извори... Това само "експерт" може да го измисли!

110

Анонимен

преди 1 година

До 108 Аз пък четох проучванията при предишните напъни да се добива шистов газ тук. Тогава са установили количества като за 5г. потреблението ни. Естествено е някой като иска да те убеди да направиш, което е в твоя вреда да ти обещава бляскаво бъдеще и "морета от газ", обаче няма такова нещо. От друга страна, ако си отровим земята ставаме едновременно пазар за храни внос от Запада, както и напълно зависими от тях. Това е цялата работа.

109

Анонимен

преди 1 година

300 кватрилиона кубически метра газ имаме ще захраним млечния път, ама руснците са лопи и не дават.

108

Анонимен

преди 1 година

По логиката на евтоатлантика нашата реколта жито ще ни стигне за 50 години е пропуска да каже, че без да язнасяме, ама това е само дезинформация какво толкова. :)