19

ББ

преди 1 година

Нинова е пич...има грехове като всички нас...електората...нормално е..но е пич!!!може много повече!!!

18

ББ

преди 1 година

До pantudiуау,цял ден руските това повтарят...луд убил 19 невинни деца,лошите САЩ,удобно отклонявайки лудият убиващ милиони путин с ракети...с глад...със инфлация...всякак...от седмици импотентни ***,отклоняват вниманието от кражите и несправедливостите...със...ама правителството ще падне...ама се карат..-.ама на коча м...се клатят...и децата на мисирките ще живеят в *** която строят за стотинки...позорно ми е ...вече не гледам тв...неделина......абе то плеяда..грозни гърбави,глупави..

17

?!?

преди 1 година

Нинова е проводник на Путинизма.

16

pantudi

преди 1 година

това да застреляш 19 невинни деца в Тексас, но да пропуснеш българската политика е пълна форма на олигофрения

15

Анонимен

преди 1 година

Ехе, нали знаете кой ще вдигне ветото на Македонците??? Разбира се този който го сложи той ще го вдигне. Той затова и го сложи.

14

Анонимен

преди 1 година

Нинова шикалкави. Ето това МОЖЕ БИ ще изяде главата на БСП и на Нинова. Може би съветът ще препортвърди позицията за Македония означава, че със сигурност ще извършите предателство поради новото международно положение. Кирчому вече ни уведоми! Не ни остава нищо друго, освен пак да сме на площада, в най-добрия случай.

13

pege

преди 1 година

тая има ли елементарни икономичски познания.Намаляването на ДДС ще доведе до печалба на производителите, какви ги дърдори тая?

12

Перник

преди 1 година

Най удобната тема за отклоняване на вътрешните проблеми и естествено реклама на "умните" ни политици за да дойдат до кокала и да смучат от бг народ.

11

Анонимен

преди 1 година

Борбата е да ги направим македонци ,а те искали да стават европейци.

10

mene

преди 1 година

"Трите месеца изтекоха, така че има и законово основание, а и обективно отново инструкциите да разменят информации"Точно така - ИНСТРУКЦИИТЕ трябва да се свеждат надолу по веригата.

9

Анонимен

преди 1 година

колко си мазна ти

8

Анонимен

преди 1 година

Премиерът ще участва в среща на Световния икономически форум в Давос!Питайте го тези които защитават тази гнида каква работа има при тези САТАНИСТИ!ПИТАЙТЕ ГО!

7

Анонимен

преди 1 година

Тази от миналата седмица е неузнаваема.Все едно е друг човек.Да не се е набоцкала с нещо?Не е преувеличена темата РСМ.

6

Анонимен

преди 1 година

Махането на ДДС от хляба е бесмислено. Хляба на ЕС е по-евтин защото се субсидира от Франция и само ще фалира бг хляба или няма да ядем бг повече както с доматите или фалираха или ги изнасят за Германия.

5

темата

преди 1 година

абе импексова , значи все пак хляба няма да е 1,60 , което води и до увеличението на пенсиите с 20% което също няма да е , остава да видим 600 и 1200лв. за първо и второ дете , което явно няма да е :) какво ли ше говориш на пенсионерите на бузлуджа ?

4

Анонимен

преди 1 година

Това ви беше лебедовата песен .

3

Анонимен

преди 1 година

Нулевото ДДС на хляба поне щяло да доведе до задържане на цената ----------- колкото 9% ДДС на ресторантьорите и хотелиерите :)

2

Анонимен

преди 1 година

ДДС не е върху прозводство на хляб а върху консуамцията и се плаща от бедните. Няма как да свали цената а просто ще бъде прибирано като печалба от фирмаджиите. Македония прави национална катастрофа на бг и не е никак малка тема.

1

Диана

преди 1 година

Разбира се, за сляпото политически БСП всяка политическа ситуация е "леко приповдигната", да не кажем, че на практика това за тях означава "далеч от хоризонта" или по-ясно - не съществува...Това, че няма движение по темата, не означава, че там няма развитие на нещата, може и да е подводно,може и да е подмолно,но нищо не е такова, каквото е било преди 6 месеца..Току-виж се появил из-под земята нов аспект, а нашите слепоци имат да се чудят от къде се взе пък това..В политиката моментът е важен