100

Анонимен

преди 1 година

Ще се бият до последната укра. Има терен за 40 милиона укри да бъдат погребани.

99

Анонимен

преди 1 година

Руските войници умират на фронта, а САЩ печелят пазари за газ.

98

Боец

преди 1 година

Ами дръж си я територията де какво ти пречи?

97

Гиб Мелсън

преди 1 година

Позициите вече се избистрят. Украйна си мечтае за позициите отпреди 24-ти февруари. Това ги устройва. Но това руснаците не ги устройва. Дадоха прекалено много жертви и трябва да се самокомпенсират със земя. Много земя! Ако украинците не бяха убивали руснаци щяха да се разминат с много минимални териториални загуби.

96

Марко

преди 1 година

Бой до спукване на балона за славната руска войска. За 3 месеца 30 000 убити руски войници, след 6 месеца ще са 100 000.

95

Teo

преди 1 година

Преди седмица каза, че никакви преговори няма да започнат, докато руснаците не се изтеглят от ДНР, ЛНР и Крим, днес, от украинските територии преди 24-и февруари, след месец ... ще видим! Русия показа, че ще издържи без проблем година-две. Но иде зима! Немците казаха - пускаме ТЕЦ-овете на въглища, имат си в Рур, пък зелените могат да правят като вятъра. Ами ние, дето нашите въглища са от Донбас? :D? Очаквам бейби бум догодина август-ноември!

94

PG

преди 1 година

Ти и твоята Украйна сте вече сготвени,не си мисли ,че ще ви се е размине,но вината сив само твоя дрого,ти и корумпираното ти правителство разбихте тази държава,болуче на ай добре е да не се появяваше вече

93

Украинец

преди 1 година

Договор с Путин би означавало лист тоалетна хартия. Нито Будапещенския мемурандум от 1994г е спазил, нито Минското споразумение. Така че -"Свобода или смърт"

92

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 81 за Русия не знам,ама че ти не само,че ни си се развил,но и въобще нямаш такава переспектива

91

аха

преди 1 година

както и да продължи войната Украйна вече няма такава държава дори няма изгледи повече да я има Зеления губи прекалено много украинците като народ губят и страдат с тоя *** а Русия пред тях друга алтернатива няма те са били фактор и световна империя и това е! а Украйна край тях са живяли добре години наред кво им беше лошото дори са имали украинец руски президент справка Хрушчов а сега кво си повярваха че демокрация равноправни в ЕС и САЩ кой едеот вярва тея глупости да погледнат нас докъде

90

Ямболски ZV цървул

преди 1 година

Евреите са такива .Нагли и безскруполни! Зеленски! Евреин,наркоман и милиардер.Убива хора!

89

Христо Христов

преди 1 година

Последните му речи на зеленски са на очевадно аутокю.

88

9

преди 1 година

Тук какви свободни съчинения се пишат...78, ти сериозно ли? Кое действие на Русия те води към мисълта, че след Украйна ще продължат към изброените от теб държави? Те бяха повече от ясни, нямат проблем с Украйна в ЕС, но да им стоварят натовски ракети на прага няма как да стане! И ако може да ми обясни нато какъв отбранителен съюз са, срещу кого и какво? Щото на мен ми изглежда по-скоро на обграждане!

87

мнение

преди 1 година

Зеленски ше бъде вписан в историята като най-тъпият инат човек койт му се е паднало да води държава.... сринаха му държавата няма Украйна вече Нама така държава народът му страда а той се самовнушава на национален герой и що навиват му шилата разни Американци и си устройват игра на война с преобладаващи украински войници на чужда земя и закво да му докарат една фейк демокрация

86

Дедо поп

преди 1 година

До 87Незная урките кой са разкостили, само знам че си смазват задните части с вазелин, в очакване на височайше посещение

85

Ямболски ZV цървул

преди 1 година

Защитниците на Мариопол са "евакуирани" в Сибир....

84

Анонимен

преди 1 година

До До 79/84 "Когато ударят София ние от провинцията ще си правиме селфи на фона на огнената гъба." Ако има огнена гъба в София и ти си в България ЯКО си я загазил, другарю. Наистина ли сте толкова неграмотни, та такива елементарни неща си въобразявате?

83

Анонимен

преди 1 година

До До 74/77 "и ако сненят Путин поради миролюбие следващия президент който според източници може да е Рамзан Кадиров" Хахахахахаха. Представям си как КГБ оставя управлението на Русия в ръцете на пудела на Путин, който може да бъде изпарен за една секунда, ако пожелаят. Още ли не сте разбрали, че това е Тик-ток звезда, която Путин държи на заплащане, за да всява ужас най-вече в собственото му население? Украинците разкостиха "елитните" чеченци.

82

Христо Христов

преди 1 година

Напоследък САМО лозунги... инак, руснаците ще издържат 4 месеца, апосле идва зимата и някой ще трябва да се грее нагаза дет гинеколожсата урсула "купи" преди два месеца за целия ес.

81

До 79

преди 1 година

Когато ударят София ние от провинцията ще си правиме селфи на фона на огнената гъба.