35

Анонимен

преди 1 година

Понеже няма закони тук или ако случайно те гепат, можеш да се отървеш веднагически с откуп или двуседмична ваканция някъде си, защо да не го правят. Всеки може безнаказано да си прави каквото си иска...В случая тариката е най-малко с 50 бона напред -за 50 трупа, голяма работа, че ще се раздуе лекинко, после всичко се покрива и идва следващия...

34

Анонимен

преди 1 година

Човека им е напавил голяма услуга на всички тези живомъртви без мозъчни роднини на починалите които е погребал.Само краен сатанист може да гори трупове на близките си хора и да съди после някакъв праведен човек ,който ги погребвал,че и пов им извиквал човекът.Вашта кожа нежива нечовешка оставете човека целуващи мощи и горящи трупове сатанисти.

33

Краси

преди 1 година

Сигурно са "бразилци" !

32

Анонимен

преди 1 година

Кви са тия кремации, по каноните на Православието човек трябва да бъде погребан.Чудно ми е, че БПЦ си трае и не реагира на греховна практика.

31

Анонимен

преди 1 година

Всеки може да си спести всичко това, като отдели половин ден време, и сам организира погребението на близките си хора.Говоря за нормално погребение.Роднините на починалия, да не отиват като на гости направо на гробищата с тъмните си очила, а да се заемат да направят нещо сами за покойника! Траурните агенции са изнудвачи и като пиявици смучат опечалените, които в мъката си, са често неадекватни и се съгласяват на всичко което им предложат

30

Spaniard

преди 1 година

Моля, моля,... Това може да го правят в България, но не и в чужбина. Това да не е софийският екарисаж. Всеки го горят в отделна фурна, събират прахта му или част от нея, поставят я в съответен съд и така със всеки следващ. В един от крематориумите тук съм виждал шпалир от фурни за изпичане на измрели хуманоиди. Така че не ви сместват с никакви крастави кучета или братчеди от столипеново. :)

29

Анонимен

преди 1 година

Абе кой ще хаби газ за кремация бе. Газта е скъпа и се плаща в рубли. Копайте ги там някъде на къра.

28

бай Тъпчо

преди 1 година

Абе тия дето пращат умрелите на кремация, и след туй им дадат една кутия, да не мислят, че вътре е само техният човек бе? Кой ще си играе, като изгори единия и да обере хубаво всичко дето е останало? Горят ги един след други и после наредят кутиие и пълнят наред, та като ви дадат урната, вътре са цяла компания, та може и някое краставо куче покрай тях да са изгорили.Не си ли видиш, че погребваш твоят човек, погреби барем и тоя от агенцията, та да не лъже и други

27

Анонимен

преди 1 година

Кремацията е езически ритуал! Господ е създал хората от пръст и затова в пръстта ни е мястото,след смъртта! Християнско е !

26

Spaniard

преди 1 година

До До 30 - Комунист Точно затова простотията в България е издигната в култ, а невежеството - развито в наука. Точно *** и шумкарити - и двата вида криминални изверги - изпотрепаха де що може да мисли. Сталин ги е вършил същите злодеяния и виждате докъде е стигнала Русия в момента и нейния огледален образ - България.

25

Анонимен

преди 1 година

Държава и МВР няма а Гешев си клати краката и няма кой да контролира фирмите.

24

Анонимен

преди 1 година

До Мария Кажи честно, колко години след смъртта ти мислиш, че някой ще иска да идва да те вижда?

23

До Комунист

преди 1 година

По това време нямаше такива работи.... тея дето трябваше да изчезнат ги даваха на прасетата.... Разходи се у ваше село ако имам библиотека има достатъчно литература по въпроса. Не може да ми го побере акъла, защо все още хвалите режим унищожил цвета на нацията и докарал селанията на почит..

22

Анонимен

преди 1 година

До зелен демократ Майтап си правиш, ама е така.

21

Мария

преди 1 година

В Русия все по популярна става Криониката. Понеже е една от малкото страни в света в което това е законно и на приемлива цена биват замразявани и трупове които нямат за цел да се размразяват след време и да се лекуват а просто телата да стоят непокътнати за винаги, иблизките да могат да ходят на свиждане когато си поискат .

20

Зелен Демократ

преди 1 година

Кремацията е с голям въглероден отпечатък, тов гробар е пазел природата, завинаги един от НАС!

19

Путин

преди 1 година

Няма руска газ - няма кремация. Тва е положението. Който иска да го кремират ще плаща в рубли.

18

Анонимен

преди 1 година

До Комунист Мене ми откраднаха чистачките. Точно едно време при бай тошо. Пък за работенето - 180 лева заплата.

17

Ангел

преди 1 година

Човека всъщност е вършил добро дело. Огньовите от крематориума с които изгарят труповете символизират огъня от Ада . Всеки който се съгласи на кремация все едно изпраща своя починал близък в Ада.

16

Анонимен

преди 1 година

Ди 22 НН Що? Кво ще ти направи Бог? Ще те пържи в пъклото ли?