54

САЩ/НАТО ВЪН ОТ РБ!

преди 2 години

Все повече целият свят разбира какво огромно зло е САЩ! Не само за всички държави, а и за собственото си население!!!Тяхното оръжейно лоби води света надолу с братоубийствени войни навсякъде по света..Водят война и със собствения си народ-там огромна част от населението са наркомани, всички с неконтролиран достъп до оръжие, хранят ги с ГМО храни,промиват им мозъците,убиват собствените си президенти,които не водят политика,съобразена с ФЕД,фармацевтичното или оръжейно лоби,обвинявайки някой луд..

53

Внимвайте!

преди 2 години

САЩ е страната,която пъпета Киро иска да ни набута като наш най-голям нов партньор,за да избута Русия,която е много по-близка във всяко отношение с нас..САЩ нищо хубаво не е донесла никъде.. Тези долни лицемери носят само и единствено войни,разруха, самолети на хартия,техни военни бази,издържани от нас на наша теритрия,техни войници пак у нас, със статут на дипломати,не носещи никаква отговорност,политици-пъпети,био-лаборатории във ВМА,гей-паради,еднополови бракове,отровни задължителни ваксини..

52

Дървен Шоп

преди 2 години

Ако имат недостиг на оръжия , България ще помогне !

51

Гост

преди 2 години

В нашия парламент няма ли кой да погърми малко

50

Анонимен

преди 2 години

Това си е вътрешен проблем на щатите. Там това е нещо обичайно, не е добро, но е факт. Това си е особеност на американския начин на живот. Никой не те задължава да живееш там. Който иска да ходи в Русия, където има лагери за затворници към които се отнасят много хуманно. Българите въпреки това предпочитат да живеят в щатите.

49

Assault rifle

преди 2 години

А това, което го пробутват в бивша Украйна да не е за пейнтбол? Оръжията са затова, за да убиват.

48

ГГГ

преди 2 години

А те какво очакват. В някои щати спокойно можеш да влезнеш в супер маркета и да си купиш автомат само с лична карта..

47

Бели птици и.....

преди 2 години

куршумииии.......И тези помочковци тръгнали света да оправят!

46

Анонимен

преди 2 години

Каквото и да правят, не могат да достигнат "постижението" на рушкитеПримати.....страна, която е избила собственият си народ повече в пъти от всяка друга.

45

Анонимен

преди 2 години

Най-много затворници, най-много бездомници, най-много наркомани, най-много психично болни, най-много разведени, най-много деца на улицата, най-много простреляни на година, най-много ***. Всичко е резултат на т.н. "Холандски синдром." Ако САЩ не спре политиката си на омраза, лицемерие и разделение ще се самоунищожи икономически и духовно.

44

Анонимен

преди 2 години

Долните 2 коментара насочват темата в грешна насока. Расата няма общо с манталитета, а и за Ваше сведение е трето, че може и назад поколение американец, цялото му семейство включително баби и т.н. живеят там. Също е хубаво да се спомене, че стрелеца в Ню Йорк си беше черeн американец, а в Бостън извършителя беше бял даже имаше и снимки с емблемата на Азов. И тримата извършиха убийствата в рамките на месец. Такова им е възпитанието. Такава им е културата.

43

До Правда

преди 2 години

Не е ислямист, а мексиканец. Иначе е вярно, че оръжие би трябвало да се продава само тип самозащита, а не автомати, картечници и други за масово поразяване ! Но... като са им по-важни парите, от живота на децата им, да се оправят !

42

До антиамериканците

преди 2 години

Всъщност убиецът е мексикански емигрант - пак от Америка, но не тая, която вие визирате ! Това не оневинява грешната им система, но не ми харесват пропагандни коментари !

41

Правда

преди 2 години

Такава ужасна трагедия с толкова много невинни жертви, дори деца са убити от един демонизиран обсебен от дявола злодей психопат, който е убил дори собствената си баба който е или ислямски терорист, или покупен от тях комунистически безбожник без страх от Бога и измамен от дяволска престъпна идеология като анти-семитизъм,нацизъм, супермасизм,радикализъм и др. Но защо е нямало охрана това училище и защо не се продава оръжие само за самозащита, не на престъпници и то малолетни

40

Това е лошо

преди 2 години

А в Русия пък тийнеджърите ги въоражава държавата, и ги праща да избиват съседни народи, и да мародерстват като диваци ! В Китай пък такива пазят Партията от собствения й народ. Изобщо - на тоя свят що е империя, е зло ! Само Божието царство пребъдва, но то няма териториални граници !

39

Щирлиц

преди 2 години

Верно ли?Американците пак са първи стрелци.Яко!Но за да не бъде толкова яко,е време да бъдат прибрани всички оръжия от амер.граждани,и да се спре продажбата им,все едно това е топъл хляб.Просто е.

38

SS

преди 2 години

Ето какво е решението на съда в щата Тексас относно притежанието на оръжие ! ПРАВОТО НА ГРАЖДАНИТЕ ДА НОСЯТ ОРЪЖИЕ Е АБСОЛЮТНО ! ЗАКОН КОЙТО ЗАБРАНЯВА ИЛИ ОГРАНИЧАВА ТОВА ПРАВО НЕ МОЖЕ ДА БЪДЕ ПРИЕМАН ИЛИ НАЛАГАН ЗАЩОТО ПРАВОТО Е ПО ВИСШЕ ОТ РЕШЕНИЯТА НА ЗАКОНОДАТЕЛНАТА ВЛАСТ ! 1859 год.

37

Анонимен

преди 2 години

Такова им е възпитанието.

36

SS

преди 2 години

Мислите ли ,че ще забранят или ограничат оръжията в Тексас ?

35

Анонимен

преди 2 години

Да не забравяме, че същия ден ако не греша хронологията, Байдън заплаши Китай...За какво говорим изобщо...