17

Русия-крадци

преди 1 година

Не работи нормално, а работи за руските окупатори които крадат през пристанището украинската пшеница

16

До коментар 7

преди 1 година

И тази информация директно от канала на слава УкраИна в телеграм ли идва?

15

Анонимен

преди 1 година

И за какво точно ще ползват пристанището руснаците - да изнасят украинско зърно...?

14

Анонимен

преди 1 година

Само няма желаещи да го ползват.

13

irkd

преди 1 година

извода е, че руснаците плениха нацистите и сега нещата потръгват нормално. Това точно е изводът !

12

Анонимен

преди 1 година

До 2 продължение - от своя страна САЩ преди 3 дни изпрати войски в Сомалия и ще се опита по вече добре познатата схема със "Сомалийските" пирати да саботира транзита в Червено море и ако успешно извършат мисията си ще предизвикат глад в Африка и ще обвинят Путин/Русия. Забавното в Африка е, че вчера в ЧАД имаше огромен протест за изгонване на френските военни завършил с побоища и сълзотворен газ.

11

Анонимен

преди 1 година

И кой държи сега пристанището, какво казва тази новина, сякаш винаги си е било руско, и е претърпяло малко ремонт и вече си работи пак нормално. Ей, журналистите, оформете си статията, да има смисъл, що за абсурд. Какво точно казвате, само преписвате разни информацийки от руски новини, къде е извода, ей.

10

Анонимен

преди 1 година

Поддръжниците на Путин са хора от долна прослойка, сега ще си позволя само да кажа, че са смешни и алчни татари с монголска кръв. А колкото до моралната ми оценка за това, какви са хората в България, които подкрепяте тази война....ми, те са неуки и простовати, това е.

9

сина

преди 1 година

Браво на руснаците. Доста загубиха в тези битки, но освободиха района от нацистите "а з о в" и други, финансирани и подкрепяни от сащ, сорос и други зад океански ***!

8

Анонимен

преди 1 година

До 2 - тази новина е подготовка за следващата, която ще е че Русия рекетира запада със житни запаси и че блокиране (иначе минираните от Украйна пристанища.) Преди 3 седмици Русия и Китай подписаха договори с държавите от Африка и вместо африканците да вкарват 32% от зърното от Русия и 12% от Украйна както бе до сега, направо Русия ще им вкарва 44% от зърното, а Китай ще го извозва.

7

Анонимен

преди 1 година

Поклон пред братушките, че спасиха българските моряци!--------->>> Тоз па. Киро прати спецотряд да ги спаси, не помниш ли вече, хахахаха.

6

Анонимен

преди 1 година

Поклон пред братушките, че спасиха българските моряци!

5

Анонимен

преди 1 година

3 месеца, 25 000 убити и ранени войници на по 19-20г, 5 генерала, 3 военни кораба, стотици бройки военна техника, незнаен брой цивилни жертви и най-сетне взеха 1 град. Това е най-калпавата война в историята на човечеството. За по-малко време Симеон е завладял половин Византия, за по-малко време Ченгиз Хан е завладял половин Азия, за по-малко време Александър велики е прегазил Индия. Путин с всичката модерна техника взе 1 град... Трагедия!

4

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 2 - Идеята е всички читатели да видим какви благи, почтени и хрисими хора, всъщност сринаха със земята град колкото Варна.

3

Анонимен

преди 1 година

Работи нормално - готови са за товарене на корабите с откраднатата украинска пшеница.

2

Анонимен

преди 1 година

т.е. Украйна ще може да си изнася житото от там ли? Каква е идеята на тази новина?

1

Захаров

преди 1 година

Слава на Украйна, а?