66

Цска-фалшива новина

преди 1 година

Поредната фалшива новина. ЦСКА в България вече не съществува. ЦСКА окончателно фалира на 9.9.2016г.

65

Анонимен

преди 1 година

поне научих една мъдра дума от гришката ОПОРКИТЕ поне 20 пъти я повтори той най вероятно смята че ни е ограмотил и с правото си голям мозък е

64

Анонимен

преди 1 година

Кадрите на БКП дори в българския спорт започват да изглеждат като жалки карикатури.Хора с минало,хора без бъдеще.Да се махат всички тия насадени от комунистите герои от миналото,и да дават път на младите.Живота е на младите,а пътя на старите винаги е ,,път без изход''.И когато старите застанат на пътя на младите за да ги водят,винаги ги водят в улица без изход,Така е в живота,така е и във спорта и всичко останало.

63

Анонимен

преди 1 година

да беше дал и някой лев за голия си мозък да се образова ,нямаше да е лошо!

62

тр99

преди 1 година

За ВРЪЗКАТА между РЪКОВОДСТВО и ФЕНОВЕ да ОТГОВАРЯ ДИМИТЪР АНГЕЛОВ. ТОЙ Е Най-добрия и ПОДХОДЯЩ огранизатор! Сегашните тартори да си отговарят за хореографиите и фракциите и да оставят на Дучето да мотивира хората да ходят масово на Армията. Обаче феновете са прави, че Ганчев трябва да смени лобито на Лудогорец в БФС, а това става с дипломация, преговори и дори хитрост, а не с първосигнални среднощни декларации и цупене. Но при Ганчев мачовете Левски - ЦСКА най-често са в полза на червените.

61

Беден IT 3000 лв кеш

преди 1 година

Мачкай Гришо!

60

фори

преди 1 година

МНОГО КРИВИ РАКЕТИ В БЪЛГАРСКИЯ КОСМОС , НАРЕЧЕН ФУТБОЛ!

59

Анонимен

преди 1 година

Тоя па се родил със златен памперс на ***!

58

Анонимен

преди 1 година

Много се радвам ,че Ганчев изглежда много по добре ,беше я закъсал по едно време.Ама е крайно време да се разбере ,че никой в България не разбира от футбол за това ние е на това дередже.Пари много на думи резултати никакви само вадене на кирливи ризи една след друга и на всичко живо подред е това е футболът ни.По лош и от политиката ни.

57

Анонимен

преди 1 година

Лошото е че Хората които си купуват отбор си мислят че разбират от футбол,аз се радвам че такива хора дават пари 💸 за българския футбол!!!И накрая като разберат че нищо не става от тях продават отбора,това е реалността в бг футбола...

56

j

преди 1 година

това бе краят на ганчев

55

нормално

преди 1 година

Ганчев е много културен и е завършил няколко висши по нещо.

54

Българин

преди 1 година

Не че нещо ама от Гриша Ганчев няма кой да е дал повече пари за българския спорт и е помагал на какви ли не отбори даже и на баскетболния Левски. И Литекс беше единственият отбор, който се самоиздържаме и продаваше играчи включително и български такива от собствената си школа. И Стойчо Стоилов беше човека докарал най-много чужденци от които брака беше под 15% за разлика от Левски и ЦСКА тогава които половината не ставаха. Феновете не го харесват, но не направиха и половината на това, на Левски.

53

Анонимен

преди 1 година

общо взето като му изчетох излиянията ,всички са му виновни ,фенове,треньори,БФС,Домуса,Наско ако съм забравил някой моля да ме извини ,само той е перфектен ,типичен манталитет на селско чадо ,което не е изкарало честно пари ,а само с измами и кражби!!!

52

Леле Мале

преди 1 година

Ей тъй на Гришата бил дал близо 80 милиона -щот ги имал излишни...и не бил изкарал нищо..а бравос бре -каквато широка душа е какво сърце ..татко Гриша -майка Тереза пасти да яде

51

хм

преди 1 година

ливърпул и други купували. . . глупости. имат школи, бази. . .желание, мечти. а тук?

50

Анонимен

преди 1 година

Един от хората заради които сме бедни.Не ме интересуват несвързаните брътвежи.

49

Анонимен

преди 1 година

Ако бяхме нормална държава тоя ще ше да е отдавна в затвора

48

ГРАД КОЗЛОДУЙ

преди 1 година

ГРАД ЛОВЕЧ е градът на ЛЮЛЯЦИТЕ там има има ПОКРИТИЯТ мост

47

Тире

преди 1 година

До Анонимен***Ти нас не ни мисли. Гледай си отборчето с тирето, че ако Джуджето се върне в Ловеч, че трябва пак да припознаваш.