242

Джймс О'Брайън

преди 1 година

Кирчо, пак много при казваш. Показвам "жълт картон"!

241

anon

преди 1 година

не да ви оправя, а да ви пуска кепенците и лидерите в затвора за нарушаване на конституцията в която пише, че етническите партии са забранени.... 30 години вече грабите и си веете шалварите в родината...

240

Анонимен

преди 1 година

С управлението на просто Киро живеем в трагикокомедиен филм със сексуален привкус. Ако това брутално изпълнение е вярно значи, че държавничеството в България е унищожено.

239

100%

преди 1 година

*** са руското ДПС и те трябва да се закрият!

238

Стамат

преди 1 година

Като не му харесва Киро да го оправи ... да дойде аз ще го оправя по-добре !

237

Анонимен

преди 1 година

ДПС са най-големите виновници за това ПП и Киро да ни управляват днес. Ако и на втория тур за президент техните избиратели бяха гласували както на първия и то не за Радев, сега нямаше да търпим кривата усмивка. При тях няма грам национална отговорност.

236

Анонимен

преди 1 година

Верно ли жена му свалила Лена от самолета за Рим? Хахах евала Линда

235

Асдф

преди 1 година

Абе не знам кой кого е оправил и ще оправя ама на тоя на снимката му избива маймунската шарка!

234

Анонимен

преди 1 година

Този е идеален за ролята на вампир. А може и да не е роля. Щял да ни оправи. А, мерси ти. Чудехме се как да се отървем от банкянския, ама харвардския още по-неук и злобен.

233

Анонимен

преди 1 година

Като свърши с вас, и аз ще ви оправя, мамини ненагледни.

232

Стефан

преди 1 година

Много хубаво им е казал. ДПС е незаконна партия и трябва да бъде закрита. Тя противоречи на Конституцията, където се казва, че политически партии на религиозна и етническа основа не могат да съществуват. Дано не само Кирил Петков, но и Конституционния съд ги оправи, както оправи и Иван Гешев.

231

Анонимен

преди 1 година

ДПС са яко набедени, обръчи от фирми, далавери и прочее нито те са ги измислили, нито те ги прилагат - всичко е изкопирано от столетницата, да точно от БСП/БКП и ДПС го прилага само в техните региони, злото в момента управлява заедно с ***.

230

от село

преди 1 година

То не беше чегъртане ,то не бяха арести ,то не бяха смени на твой с мой ,а накрая Кико и оправач да взима мас и ибрика и да почва наред ,но да внимава защото ритано и навиквано куче като усети бягащия най хапе.Да оправя когото ще но народа да остави да диша защото се задушава от просто тията на промяната и подмяната.

229

Пп

преди 1 година

Дпс не са стока , герб сьщо но определено са в пьти по добре от - канадския гражданин и измислената му партия - продьлжаваме поскьпването

228

Анонимен

преди 1 година

Бааахахахахахаа....тези коалиционни "партньори" до там са я докарали, че вече почнаха да се "оправят", каквото и да значи това...Утре очаквам Корнела де Вюл да излезе и да кажел, че Кирчо и бръкнал под полата...Уважаеми сънародници...хич, ама хич не е смешно. Наблюдаваме цирк за милиарди левове наши пари. Питам докога...??

227

Анонимен

преди 1 година

Янки го хоум

226

Един Българин

преди 1 година

От кога чакаме някой да ОПРАВИ руските агенти от ДПС!!! Може би някои си мислят че не това е начина, но всъщност точно това е начина. Същото направиха за Южен поток американските сенатори, но там беше по-кофти защото е намеса на чужда държава. Тук си е вътрешна работа и е крайно време тия предатели да бъдат изправени пред съд.

225

Вьзмутен

преди 1 година

Да се връща в родината си - канада

224

Вьзмутен

преди 1 година

Смятам , че оправяча канадски скоро ще бьде оправен от - герб ,дпсЯвно си е помислил , че бьлгария му е бащиния

223

Анонимен

преди 1 година

До Добър... По друг начин не става в България , не виждате ли че няма и капка морал в горе стоящите ни политици , те не РАЗБИРАТ от дума и срама , и трябва ФИЗИЧЕСКИ ДА ГИ СЪБОРИШ , а не както е в белите държави , САМ да си подава оставката !?