53

Приятел на Украйна

преди 1 година

Не трябва да се вярва на огровната Кремълска пропаганда-лъжите им направо се спускат на многобройни путинофилски ***, чиято цел е създадат разкол и разеденение в ЕС. Няма разкрити сметки в рубли. Руските фашисти разчитат само на лъжи, интриги, изнудвания. Слява на Украйна! 4

52

НИТО 1 ЕВРО ЗА BG

преди 1 година

НИТО ЕДНО ЕВРО ОТ НЕФТОХИМ БУРГАС КАТО ДАНЪК ЗА 20 ГОДИНИ НА БЪЛГАРСКАТА ДЪРЖАНА. СТОТИЦИ МИЛИОНИ РУБЛИ И ДРУГИ ПАРИ ЗА КОПЕЙКИНОВЦИ И РУСОФИ... В БЪЛГАРИЯ.

51

Анонимен

преди 1 година

Фашисти сте всички! Фашисти!Сатанисти!

50

Анонимен

преди 1 година

Никакви отстъпки на Русия никакви , стига вече! . Тя е агресор и всеки рубъл отива за оръжие и да убива деца, така че пълно ембарго е решението единствено правилно !

49

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 56 "2 тръби по 1200 км, е положен за 2-3 години.." Положен е за 2-3 години, но от норвежки и швейцарски фирми. :)))) А Путин след 2-3 години абослютно нищо няма да може да каже. :))))

48

Анонимен

преди 1 година

"Газпром сега ще моли да има договор не само с България, а и с всички останали страни, поясни Станчев." ДругарЕ, какво се случва? Това не може да е истина, НАЛИ? :))))

47

Май дават задна

преди 1 година

Добре де, то отначало беше казано - във валутата по договора, но през банка посредник, и когато парите бъдат обърнати в рубли, тогава тръгва газта.Смисълът е ясен, да не откраднат и тези пари като предишните долари. Нашите май ни убеждават, че Русия е отстъпила, променила условията и ние по тези условия моооже и да се съгласим :) ето защо лъжат и шикалкавят.

46

Анонимен

преди 1 година

До Недоразбрал --- северен поток 2, 2 тръби по 1200 км, е положен за 2-3 години.. та да, определено Путин ще може да каже на европейците "и.ди нах...й" много преди европейците да могат да врътнат кранчето без да рискуват цяла европа да се запали!

45

Анонимен

преди 1 година

До Недоразбрал Я кажи кое става за по-малко време - прокарването на тръби или строежът на кораби за ЛНГ и танкери? Хвани провери колко е целият капацитет на наличния флот на ЛНГ... след това провери колко руски газ потребява европата. Един курс сша-европа двупосочно е месец.. и това е без технологичното време за товарене/разтоваряне. След това провери колко и какви налични капацитети има за съхранение на ЛНГ на европейските терминали (че все пак лнг трябва да се буферира някъде).

44

Анонимен

преди 1 година

Лъжа е, че не се плаща в рубли.На някои им плащат да лъжат, на други - да бъдат лъгани.

43

Анонимен

преди 1 година

До Недоразбрал ---- хахаха смешен си! Не знам къде ви намират такива като теб от "шорош за България". Я питай твоите началници колко време Русия може да си позволи да излива нефт и да гори газ и колко време европата ще издържи без доставки на нефт и газ.. ако да кажем утре се спрат доставките??? Колко време културните жендари ще търпят преди да запалят тия дето са спрели ресурсите? За фермерите няма да питам.

42

Недоразбрал

преди 1 година

Нефтохим е единственото изключение за доставка на петрол с танкери!Първо с едно обаждане на Байдън през Херо Мустафа и Кирчо ако трябва не само ще го спре,но ще го и подпали,както ще направи и с проблемът с Македония!!Защото всичките *** сте еднакви,отвън сте зелени а от вътре сте червени!!Паживьом,увидьом,както викат ваште началници!!А и количествата за нефтохимът са жалки на фонът на общата търговия с петрол за ЕС!!Европа врътва кранчето,тръбите и каденците се спичат и чао Рашистан!!

41

Недоразбрал

преди 1 година

Филчетата слагат тръбите ей тъй кат едното таквозинка?!Както Кирето купува за секунди уж три пъти по евтина газ,тъй и рубл,офилите прокарват 10 000км тръби за десет секунди и без пари?!И какво като ги прекарат след 5 години тез тръби?!Кой ще плати милиардите за тях?!Ами в,атенките!И какво става когато китайците кажат,че им е скъпо и мерси ще си доставят по евтино от други източници?Тогаз в,атенките им лижат к,раката и стават по ниски от тревата и подаряват всичко на безценица,да мине на тяхната?

40

Анонимен

преди 1 година

До недоразбрал Не че съм за Путин , но ти ги разбираш нещата като експертите от статията. М Ал о умни ци

39

Анонимен

преди 1 година

До Недоразбрал - а ако германия и останалите държави от европа се откажат от днес за утре от руския нефт, какво ще стане в тези държави? Кажи, кажи! Или викаш това го няма в опорките??? И само за справка - до нефтохим тръба няма.. а пък използва руски нефт.. как става тази работа? А филмът със спирането на потреблението от днес за утре вече го гледахме в първата година на пландемията.. пък голяма драма нямаше.. освен, че нефтът беше с отрицателна цена.

38

Анонимен

преди 1 година

Така сладко лъжат че не е истина не истина все едно аз да продавам и купувам в долари пък да купувам левове нещо не ми се вързва

37

Недоразбрал

преди 1 година

до РУБЛОФИЛИТЕмалко уроци по нефт и производните му!Ако Германия и останалите държави от Европа се откажат от днес за утре от руския нефт,братята ще сгънат чимширя во веки и веков!Имат само и единствено износ на нефт по нефтоптоводи за Европа!Спрат ли ги,блокират се кладенците и добуивът им,запушва се всьо и милиарди долари и години след това трябват за нови сондажи и нови тръби!Така,че рашистите ще драпат и ще се молят да не се спира търговията с нефт,а ЕС ще диктува ниски приемливи цени!!

36

Анонимен

преди 1 година

До Простичък отговор ----- Пропускаш, че сметката в рубли не се открива служебно, а единствено и само по желение на клиента! Сметката е също така на името на клиента. Това означава, че Газпром получава рубли от сметката на името на клиента... демек за тях клиентът плаща в рубли.

35

Бай Дрън

преди 1 година

Хахахахахахах

34

Анонимен

преди 1 година

американофенчета рублата що поскъпва от ден на ден вчера беше 57 днес е 56