26

българина

преди 1 година

да влизат на острова и да свалят соросогадното правителство

25

стар чвор

преди 1 година

не е добра идея да се с Китай флота на Китай в момента е по- голям от американския, може да заболи от тези игри при едновременна атака от Китай и Русия--може и да дойде края на о т а н

24

Анонимен

преди 1 година

Айде и тия започнаха да се перчат... Бесни са на Индия, че е в съюз със САЩ и Австралия и газ пикаят. Тръгнали с крадените технологии от САЩ да се бият срещу САЩ. Тотален смях.

23

Анонимен

преди 1 година

Оня по надолу вика китайчетата хахаха. Още малко ще им прилапаш бахура, мазник гаден хахаха.

22

Анонимен

преди 1 година

Ама поне бъдете обективни,Китай и Русия провеждат съвместно учение и съвместно въздушно патрулиране!

21

Бай Дрън

преди 1 година

АкоТайван падне, пада и САЩ като световна икономика. Ще станат един аршин с Русия. А дали самолетоносачите им ще помогнат... Не. Китай също имат хиперзвукови ракети за унищожаване на самолетоносачи. Кофтито е, че дори САЩ да имат такива, те няма срещу какво да ги ползват. Сега... при това положение се очаква и атака към космоса. От там вече всичко заприличва не една регионална война и кой с каквото може удря. Като падне космоса, пада и пропагандата... главно Западната.

20

Анонимен

преди 1 година

Китай няма какво да си взима, Тайван не е негова територия. Както Украйна не е руска, , както Косово не е сръбска, както Макдеония не е български, както Делиормана не е турска и тн. Каквото било, било! Хората вече е крайно време да зарежат всякакви националистически интриги и да се научат да живеят в нов свят, където държавните граници са само линии на картата. Предстоят ни толкова много технологични предизвикателства, че подобни старчески конфликти са абсолютно разхищение на време и средства.

19

Тайван

преди 1 година

Тайван прави 50% от обувките в света. и 70% от процесорите - не всички контролери ,но CPU И GPU. Ако Китай нападна Тайван САЩ ще са изсипали там целия си тихоокеански флот за 2 часа. Вероятно няма да се поколебаят и за ядрен удар. Отделно ,че супер бързо ще изтеглят от там ценните кадри и производства. Най ценни са литографските машини на датчаните от ASML ,които ще изолират Китай. Китай ще се озове с пръст в отзад ако нападне Тайван.

18

Анонимен

преди 1 година

АЙДЕ ВСЕКИ ПОЧВА ДА СИ ВЗЕМА СВОЕТО. НАЙ ПОСЛЕ ПУТИН ЩЕ СИ ПРИБЕРЕ И ТЕРИТОРИЯТА БЪЛГАРИЯ. ОКОНЧАТЕЛНО.

17

Анонимен

преди 1 година

до 16-има САЩисти.

16

Лека подробност

преди 1 година

Има една фирма TSMC, която прави най-високотехнологичните чипове на целия свят. Ейпъл, част от Интел, АМД, част от Самсунг, и много други. Та първата буква означава Тайван. Когато китайците си вземат Тайван, спокойно могат да кажат: Спираме да правим чипове за САЩ, не ни кефят. Имат и да си връщат за Хуавей. И тогава САЩ се връщат едно 100 години назад...

15

Анонимен

преди 1 година

И в Тайван ли има нацисти?

14

Анонимен

преди 1 година

участието на различни видове войски в АКВАТОРИЯТА, ПРИЛЕЖАЩА на Тайван.>>>>ЧИЙ ГО ДИРЯТА В ЧУЖДА АКВАТОРИЯ?

13

Анонимен

преди 1 година

Както Русия си прибира територията Крайна,така и китайчетата ще си приберат Тайван.

12

Анонимен

преди 1 година

АМА СЪС КИТАЙЦИТЕ ВЪВ НЕБЕТО ОБИКАЛЯШЕ И ЕДИН "БЯЛ ЛЕБЕД". ТА БАЙ ПЪН ЩЕ СИ СЕДНЕ НА ПРОПИ" КАН. ИЯ. ДИРНИК.

11

Мухаха

преди 1 година

Скоро един остров ще бъде анексиран ...... Тайванския Зеленски да се готви .

10

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 7 Русия с добра воля ли участва :) има ли какво и кой да прати, след като в Украйна са ангажирали 60 годишни генерали да летят със самолети, едва ли имат ресурс за учения в момента :)

9

Анализатор

преди 1 година

В далечния изток съществува съюз подобен на НАТО. Нарича се Азиатско - Тихоокеанско партньорство. Включва Япония, Южна Корея, Австралия, Нова Зеландия, Филипини. Въпрос на време да се включат Индия и Тайланд. Този съюз е създаден, за да ограничи мераците на Китай.

8

Анонимен

преди 1 година

До Асан е именно де, кой е казал че е. Но за разлика от Русия и Китай където всичко е подчинено само и единствено на вожда, там поне има сенат и решенията се взимат по-трудно. Но и за тях важи да, както и за нас и за Европа и за всяка държава с ядрен потенциал. Там трябва да има хора със свеж ум, които да могат да си дават сметка за последствията. а не да гледат болните си амбиции и как историята би могла да ги запомни...

7

Анонимен

преди 1 година

Дано Китай час по-скоро да си прибере Тайван и да се кротне светът.