138

Анонимен

преди 1 година

Приличаш на луд за връзване,а не на мултимилионер.Няма ли родители този ***,избиващ комплекси?

137

Анонимен

преди 1 година

Под халата, гол ли е? Ех, че забавление на бала да свали халата.

136

Анонимен

преди 1 година

Явно с друго не може да привлече внимание , а само с про,стотия

135

Марк Манчев

преди 1 година

И името му показва големите претенции на мама и тате. По-скоро Марко е това магаре.

134

Анонимен

преди 1 година

На бала трябва да се носят официални дрехи. То следващата година очакваме и някой гол да се яви и да го интервюират от някой тв канал.

133

Анонимен

преди 1 година

Ексхибиционизмът е едно от нещата които правят човек индивидуален.Дано да си е сложил поне някакви долни *** отдолу.

132

Анонимен

преди 1 година

За съжаление всичко изпростя... Със съжаление гледам висящите от наети скъпи коли деца, полупияни и броящи до 12 - толкова си могат де.

131

Анонимен

преди 1 година

Като му обръщате внимание на простака, тва кво е, е има план да издебилизират всичко живо явно наистина

130

Анонимен

преди 1 година

395 Euro за гъзарски халат, за да избиеш комплекси на "средно се представихМЕ" объркано самосъзнание, беден речник, поведение на лузър, повдигнато кутре докато отпива нервно от чашата. Типичен представител на изпуснато в социално отношение поколение. Какво IT, какви 5 лева...... Достоен за съжаление младеж, станал известен в медиите с нещастния си порив за оригиналничене. Боже! Слез си прибери вересиите, Боже!

129

Анонимен

преди 1 година

Изтрещелници. Но пък неграмотни.

128

Анонимен

преди 1 година

Какво мислите за селянията, изразяваща се в надпреварата в показването на благосъстояние от родиТелета на пишещи с 4-ки и 6-ци, но за 12 години научили се да броят до 12 деца?

127

до Ангел

преди 1 година

Аз съм роден с телевизор, печка, пералня, хладилник , но това не ме прави специалист по тях :). Поколението Z е най-неграмотното и пошло поколение в историята на Земята. Роден с компютър , ама да си влезне във фейса и туитър. 98 % от Z не знае какво е swap file, file system, partition, directory structure, неща, които се учат точно за ЕДИН ДЕН. За лелките си прав обаче :). Но точно Z ако им вземе техните места, ще стане още по-лошо :)).

126

Анонимен

преди 1 година

Ле-ле, какво смо,тано ке,лешче , а и как само говори, а и колко почесвания, потърквания, ъгх

125

Angel

преди 1 година

И още нещо. Вие го гледайте момчето, че облякло халат на бала , скъп ли е не е ли, ама не гледайте политиците дето ви доят , какви "халати" обличат, чанти, часовници по 20 / 30К евро и нагоре, и всичките до един ***, и нито парите им отиват, нито "халатите" им отиват.

124

Рицко

преди 1 година

Тая zгенерация е толкова наивна, и самонадеяна. Има да повтаряме грешки пт миналото, до припадък

123

Анонимен

преди 1 година

Някой от тези младежи ще забият на запад и може би ще се класират в живота,а тези който останат тук ще потънат в българския коптор,който е като черна дупка.

122

Angel

преди 1 година

Дрън дрън дрън са коментарите тук. Истината е , че децата са тооолкова над нещата , че няма накъде повече. Не им дреме. Ама хич. И в интерес на истината доста добре се ориентират къде да работят.А работа за тях винаги ще има, защото има недостиг на кадри, а Z генерацията е родена с компютър в ръка , най-малкото е крайно време да се сменят дебелогъзите лелки в администрации и къде ли не , дето два часа натискат един клавиш и гледат като телета монитора. Стига сте злобяли по децата.

121

Анонимен

преди 1 година

До Малко комплексарче Е може да е нямал дама на бала щото те сега са едни общи и да не му се занимава на човека с такива. Всъщност като се замисля и по мое време бяха така. Най-оборотните дами бяха дама на бала на някого, а другите си ходеха сами.

120

Анонимен

преди 1 година

Добре, хейтим ги като изтеглят кредит 10хил. да се покажат, хейтим ги като отидат по домашно облекло. Други варианти да ги хейтим има ли? Или просто ги хейтим каквото и да направят? Питам, да знам да не се цепя от колектива и да ги хейтя и аз с вас.

119

Малко комплексарче

преди 1 година

Милият... Ясно е, че избива комплекси - видите ли, колко съм оригинален и колко не ми пука. А всъщност е нямал дама на бала, щото е смотан. Паричките не знам къде са, но ако не си напъне *** да учи, ще продава ей такива хавлии, само че на пазара в Кюстендил.