40

Darth shadow

преди 1 година

сценарият на психично болни глобалистки комунистки паразитки е болести, война, глад, мор : ковид, война в украйна, намаляване продуктите и ръст на цените е следващияетап..

39

Анонимен

преди 1 година

До 46 Анонимен България традиционно е голям производител на пшеница. . . . . Информирай се! България произвежда фуражна пшеница!

38

Анонимен

преди 1 година

България традиционно е голям производител на пшеница. Тук не би трябвало да имаме недостиг на хляб. Въпросът е цената.

37

шах и мат

преди 1 година

Владимир Владимирович отново матира западните империалисти.

36

Бай Илийчо

преди 1 година

Мислете му гражданята ! Ний на селу сме си добре ! Зимъс ша ми едете шпека !

35

Анонимен

преди 1 година

Всичко си върви по един план за рестартиране на света. Започна се с измислената пандемия и ще завърши септември с голямото рестартиране.

34

Истината :)

преди 1 година

България като производител на зърно и слънчоглед защо трябва да сме зависими от Украйна?Тридесет години нашите демократи ни разсипват земеделието и животновъдството а,сега във криза сме.

33

Анонимен

преди 1 година

Какво означава крайни правителства във заглавието? Не ми звучи много.

32

Анонимен

преди 1 година

Българите масово подкрепят войната, инфлацията и фашизма. Жалко за нас

31

До Атанас Велмазов

преди 1 година

Изобщо не си попаднал на правилната аудитория, върви в изтрезвителното.

30

Анонимен

преди 1 година

Като цяло, разрастващата се продоволствена криза не е много устойчива и хората не знаят за нея, коментира за Евронюз професор Алед Джоунс - експерт по финанси, управление на риска и ресурсите. => Това го прочетох и моментално разбрах кой е авторът на статията. Здравей, ***

29

Анонимен

преди 1 година

Ако ви се струва крайно да се изолира САЩ, да така ще е

28

Анонимен

преди 1 година

Войната не ви е виновна,виновни за инфлацията са санкциите,и не Украйна не е житницата на Европа,има държави,които отглеждат много по големи реколти

27

Анонимен

преди 1 година

Благодарение на левите - фашистки правителства. ЕС, Демократите в САЩ, Канада, Нова Зеландия и Австралия. Да благодарим на Световния Икономически Форум.

26

Иван

преди 1 година

Ако може някой да преведе заглавието на български, моля

25

SS

преди 1 година

До 15. В живота няма правилно-- неправилно ! Има изгодно--неизгодно ! Живеем в мръсен комерсиален свят в който всичко се купува с пари ! Дори душа и съвест ! За свръхбогатите ние сме просто биомаса,стадо,която напразно тъпче земята ! Не се запасявай с храна и лежи на твоята философия,че не можеш да се запасиш с олио и консерви вечно ! Но те предупреждавам !НЕ ЗНАЕШ КАКВО Е ГЛАД И КАК ПРОМЕНЯ ПСИХИКАТА ! А ТИ СТОЙ И ЧАКАЙ......!?

24

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 26 - НЕ НЕЕ ТАКА - Запада колкото и да се мъчи да припише всичко на Путин , това са глупости за наивници като теб , които сами не могат да мислят ! Твоето е злоба , че Русия ( или Путин ако щеш ) е достатъчно силен и ще се защити , а глада ще го отнесеш ТИ ,и те я яд защото с теб се държат като с първобитен индианец и ти налагат отвън всичко ! България може да се изхранва спокойнои , но господарите НЕ ти разрешават , защото си наведен *** - НЕ ГО мисли Путин , а си гледа тебе си !

23

Анонимен

преди 1 година

Путин не е виновен, марсианците са виновни. Путин е чист като сълзичка, нали така хибридчици.

22

Георги

преди 1 година

За нас това е добре. Произвеждаме много повече отколкото изяждаме. Като се вдига цената, ще печелим повече.

21

Ром"с

преди 1 година

Южните райони са руски в Украйна,а не че Путин иска глад по-света..това е от санкциите на Вашингтон,които искат всичко лошо да се преписва на Путин и Русия ..."Дръжте крадеца-вика крадеца" Нещо за Кисенджер написаха ли от "Днес" ,какво каза в Давос за войната в Украйна -Кисенжер!?