215

Анонимен

преди 1 година

Неговата трагедия е нищо в сравнение с тази на убитите 19 деца в сащ

214

Анонимен

преди 1 година

До 229:Прав си.

213

Оберщурмбанфюрер

преди 1 година

Имал съм "паспортен случай" при пътуване с кола от Германия. Не взех личната си карта, но бях с Народния БГ Паспорт и щатският - джаст ин кейс. Преминах успешно няколко граници, за да разбера, че гранични копои, искащи "да им кихна", ми казаха че не мога да вляза в държавата без лична карта. Заявих, че ще вляза като Гражданин на САЩ или ще се обадя в щатското посолство. Ония пребледняха и влязах в БГ, държава, която съм напуснал завинаги поради подобни темерути.

212

Оберщурмбанфюрер

преди 1 година

Бащата не е виновен, че е загубил сина си, но е виновен, че ако е имал шанс да напусне джуджетната губерния не го е направил. Така например родени в СеСеСеРе маладьожи със щатски паспорти ТРЯБВА да служат за Матушката, но .... щатското гражданство ги спасява. Така става и с децата на натурализираните родители в UK, Канада, Австралия, Нова Зеландия и други нормални държави. Поради тази причина и синът ме не отиде във Всенародната казарма. Бащата е виноват.

211

Анонимен

преди 1 година

Нито един коментар освен моя не подкрепя бащата като баща. Вие сорросоидите сте хора без душа. Не знам всъщност дали сте хора. Според коментарите ви според мен вие сте иззверрги. Абсолютна безчовечност.

210

Анонимен

преди 1 година

Доста интересно 217 пише писмо на 254 е това и путин не може го постигна.

209

Анонимен

преди 1 година

Иване, Путин не е комунист. Ако беше комунист щеше да е на полската граница с цената на всичко. Той е либерал и мека мария. По добре това.

208

Анонимен

преди 1 година

Бащата е съкрушен от загубата на сина си. Не може да бъде съден за това. Трябва да се отнасяме с разбиране и съчувствие. Дано да стане чудо и момчето да се намври. По принцип не стават чудеса но на война може и да е възможно. За сега поднасям моята най искрена подкрепа и съчувствие и надежда. Моля всеки честен човек да се отнесе с разбиране и уважение.

207

Русенец

преди 1 година

До 218 - АнонименТо сега въобще няма казарма и затова поколението е такова нефело. Нито дисциплина, нито ред, нито отговорност. А и поради липсата на казарма има преяждане с демокрация и свобода, че направо варварска слободия.Нищо, той когато Копейкин спечели изборите и ни направи N-тата республика, ще има ред и дисциплина. Никакви демонстрации, никакви изказвания. А още по-малко "да преценяме" дали ще се ваксинираме. Той бащицата *** казва и под строй за ваксинация със Спутник. Трябва ред

206

Анонимен

преди 1 година

В украйна има хиляди такива има и клипове на майки и съпруги казват как ги прашат на фронта с маратонки брз каски без медикаменти

205

Анонимен

преди 1 година

След като е ударен, офицерите се страхували да кажат на началниците си, докато не станало ясно, че корабът потъва. ОТ ТОВА ПО-ГОЛЯМ ВИЦ НЯМА. Че ако не кажат НА МОМЕНТА ги чака военен съд. Бащата е тежко облъчен и кой знае за колко парици се е продал. Извод антираската пропаганда яко го е закъсала.

204

ДЕРУСИФИКАЦИЯ

преди 1 година

на България

203

Анонимен

преди 1 година

226-една от десетте версии. избирай и плямпай!

202

Анонимен

преди 1 година

До 224 "Пак Путин бил виновен. Американците определиха със самолет разузнавач точното местоположение на крайцера и дадоха данните на укрите, но Путин та Путин..." Е как бе, нали се беше самовзривил от фас ..... искаш да кажеш, че Путин лъже ли?

201

Анонимен

преди 1 година

ТОЙ ПУТИН Е ВИНОВЕН И ЧЕ ВЪВ САЩ СЕ ИЗБИВАТ МАСОВО ДЕЦА.

200

Анонимен

преди 1 година

Пак Путин бил виновен. Американците определиха със самолет разузнавач точното местоположение на крайцера и дадоха данните на укрите, но Путин та Путин...

199

Анонимен

преди 1 година

ЗАДЪЛЖЕНИЕ НА ВСЕКИ ИСТИНСКИ БЪЛГАРИН Е ДА ЛИКВИДИРА ПОНЕ ЕДИН РУСОФОБ.

198

БАТКО БЪЛГАРСКИ

преди 1 година

Имате се за сериозна медия а допускате правописни грешки, Несериозно е!

197

Анонимен

преди 1 година

до коментар 269- те по алфа тв показаха някакви чертежи на танкери които тепърва ще се строят за нашия газ.

196

Анонимен

преди 1 година

САЩ държавата рекордьор по жестоко умъртвени деца.повтарям ДЕЦА а като прибавим и по възрастните ?