19

Кико

преди 1 година

Ти да видиш , кой говори за почтеност!Чий го дириш в Сирия, развяваш "маслинено клонче"? Лика прилика с Джуджето!

18

От бореца

преди 1 година

Чиба ве zeбеци , турската работа бетер гръцка работа, гръцката работа бетер атсинганска работа.!.

17

Анонимен

преди 1 година

Османците ще ядат американския ботуш, а българския войник ще марширува в Цариград. Да бъде!

16

Нане

преди 1 година

Ердо да подкарва византийците по домова книга... Това е най долното племе на Балканите...)))

15

ердоган е прав

преди 1 година

Харвадската Куролация кърти и в Гърция.

14

Анонимен

преди 1 година

Турция излиза от НАТО до 2-3 месеца, Одкб ги очаква, един път един пояс, България ще брани братята от Давос на първа линия, линията ще е от стоката на зеления кло. ун

13

ПЕТКОВ

преди 1 година

от край време турция и гърция са вечните врагове. вярно е, че турция изби хиляди гърци и ги изгони от град смирна днешен измир но и гърците не си поплюват с техните мръсни и долни игри готови всеки момент да ти забият нож в гърба. от старите хора помня съвета им, когато порасна дослук с грък и евреин да нямам и те се оказаха прави.

12

Анонимен

преди 1 година

Е хайде малко и турците да си патят от византийско приятелство. Няма само ние, я!

11

Ердоган е супер

преди 1 година

А европейците са 7каnaняцu. Гърците са злобни и самовлюбени егоисти. Ако турския президент е имал и най- малка вяра в тях дълбоко е сгрешил, защото той е човек който държи на думата си обаче те са мижитурки!!! Тях ги е яд че Турция се развива по добре от европейските бъркочи!!!

10

Анонимен

преди 1 година

Балканите се затоплят все по-бързо. А това е опасно! Защото както знаете Балканите са буре с барут. Лошото е, че ние българите също се затоплихме, а точно ние сме кофата с вода, която в последните десетилетия държи барута влажен. Македонският въпрос и изцепките от изток и запад ни изпариха водата. И сега бурето с барут става с все по-сух барут, готов да бумне!

9

Анонимен

преди 1 година

"Ще продължим да комуникираме само с почтени политици..."===Непочтен политик иска да комуникира с почтени политици.==="...предизвикана от призива на гръцкия премиер към американския Конгрес Съединените щати да не доставят на Турция изтребители Ф-16."===Че за какво са им, нали си имат собствен супер-изтребител, с който се хвалят?

8

фд

преди 1 година

Реджеп Иведик тамън се беше кротнал и сега пак май му се изпличква легена. Тия хора имат психични проблеми!

7

По същество

преди 1 година

Така се процедира с двуличници - не се процедира с тях! Идват и мля, мля, дайте да обсъдим това онова. Отиват зад гърба ти и те подронват. Същите като украинците. 8 години мотаха Русия с минските споразумения, и през цялото време се въоръжаваха и стреляха. На такива канчето им се набива на време. Иначе става като Украйна

6

ЦСКАр

преди 1 година

Тоя *** е 1 : 1 с Путин. Нищо чудно НАТО да се разпадне и да се формира Европейска армия тип тази на САЩ малко или много. Просто Турция е буфер между изтока и запада, но не и част от запада. В най-добрия случай приятел в името на мира. А тоя султан сънува да стигне Сараево...

5

Анонимен

преди 1 година

Ердо е прав, Мицотакис още малко и ще поиска оръжейни ембарго надТурция, та да може гръчолята да си развеват безпроблемно байрака на Балканите и Анадола.

4

Бла бла

преди 1 година

Диктатурата трябва да бъде изкоренена от лицето на земята. Джудето и Реджеп няма място в 21век.

3

Анонимен

преди 1 година

след джуджето ти си следващият който ще бъде свален, 10 фашисти тормозят света

2

Какво се учудва?

преди 1 година

Турчин оръжие не бара.

1

Анонимен

преди 1 година

Гърция ще си плати за кгяволъците.