204

Лазар

преди 1 година

Ко ша праят с Лазар не разбрах

203

Анонимен

преди 1 година

Нека руснаците продължават да правят това, което правят.... Пък дали използва лазерно или някакво друго оръжие - враговете им ще изпитат на гърба си

202

Анонимен

преди 1 година

То и хиперзвуковите ракети бяха измислени, ама не! Вече всички знаят, че ги има! За лазерите тепърва ше видим, като не съм склонен да вярвам, че са измислица!

201

Анонимен

преди 1 година

Руснаците измислиха лазера! Басов и Прохоров взеха Нобелова премия за това! Направиха и първия боен лазер "Пересвет". Имат съвсем нови разработки! А тук разни виддиоттени си пробват плоския хумор!

200

Анонимен

преди 1 година

ТОЧНО ОТ ВАС И САМО ОТ ВАС, ЩЕ НАУЧИМ ВСИЧКО ЗА ЛАЗЕРНИТЕ ОРЪЖИЯ. КАКВА ИДИЛИЯ!!!

199

Ванюш

преди 1 година

Въздух под налягане и немощ. Да не си покаже САЩ лазера, че Кремъл ще се разтопи като Япония едно време..

198

Ха ха ха ха ха ха ха

преди 1 година

Тия ги видя целия свят че са въздух под налягане. Лазери, сарми, чушки и москвича.

197

Анонимен

преди 1 година

Я вижте кой е измислил лазера или мазера

196

Анонимен

преди 1 година

Руснаците да правят калашници и москвичите ,те там са най-добри.А това лазерно оръжие е само за да се поддържа бойният дух у русофилите.

195

стар комунист

преди 1 година

Не само ,че го има това оръжие ,ами и се молете да не вземе да го използва! Тогава да ви видят гъзззовете панаир!

194

Анонимен

преди 1 година

Руското лазерно оръжие е сглобено от китайски ключодържатели закупени от Алиекспрес.

193

Ясен Желязков

преди 1 година

Няма нищо, кьорфишек. Лазерния лъч губи мощност от йонизацията на въздушните молекули и след няколкостотин метра не стига за пробиване на тенекиена кофа, Не се шашкайте. Наистина във вакуум ще е добро оръжие, ама тук не става.

192

Рачко Пръдлето

преди 1 година

Две неща са сигурни,оръжието е безаналогово и е произведено от *** ,като всички неща произведени от това скапано племе

191

До трольо

преди 1 година

...Лъжеш, руснаците съобщиха, че имат резервни... Ами след 6 месеца какво ще правят или си мислиш че те могат да произведат части за Еърбъс и Боинг? Произвеждат си ги като разглобят два и сглобят един. На всичко отгоре не обръщаш внимание , че те са ги откраднали!!!

190

Хаха

преди 1 година

При съотношение на силите 1 към 10 няма как финландците да не загубят войната. Само ,че за оpkuте пораженията са едно към 6.Само Симо Хаюха е очистил над 550 от тях..

189

Хаха

преди 1 година

03.10.1985-27.12.1987. в Карлово с три месеца задръжка,в бойно поделение...***...

188

БПФ

преди 1 година

До До трольо БПФ - 210 000 беше. А като добавим наци-баталионите, доброволци, мобилизирани, чужди наемници? За 500 000 говорят повечето чужди експерти, някои посочват и по-голяма численост. И аз в руската добавям донбаските милиции и чеченците - и то 200 000 е пределно голямата цифра. Отделно според военната наука, атакуващата армия би трябвало да е поне двойно по-голяма, защото отбраняващите се са се окопали !!! Ама на бас, че ти си виждал шмайзер само по телевизията !!!

187

Анонимен

преди 1 година

помня преди около 40 години по ТНТМ-тата имаше едни лазери с учебна цел, твърдеше се че вътре са с истински рубини. Не знам истина ли е но след демокрацията тия лазери се изпариха, явно е било истина.

186

до 215, 213

преди 1 година

Между другото повярвай ми интегрална схема с 5 nm дължина на канала на транзистора се прави доста по-трудничко от баталски лазер да пържи стомана от 5 километра. Това последното не го могат само америнаците!

185

До трольо БПФ

преди 1 година

Ние не сме чукчи и живеем в ерата на интернет, всеки може да провери каква е числеността на украинската армия, тролиш по всички форуми и пишеш простотии. Украинската армия наброява 200 хиляди души разликата във военновъздушните сили е някъде 1 към 20 до 1 към 40, а също така и при тежката техника -танкове ,гаубици и БТР е към 1 към 20. Подобно на руско-финландската война когато 200000 финландци се опълчват на едномилионна армия от ***,от които 130000 дават фира при 25000 финландци.