23

НАЙ-ГОЛЕМИЯ

преди 1 година

НАЙ-ГОЛЕМИЯ, НАЙ-ДОБРИЯ БЪЛГАРСКИ ПЕВЕЦ ЗА ВСИЧКИ ВРЕМЕНА !УМЕН Е !

22

hasmokar

преди 1 година

Помня как дойде пиян на видеозаписи в Укртелебачення, в Киев и пцуеше всички, включително и бг статистите , лето 1988г.

21

Анонимен

преди 1 година

така е... особено километража като е към края си...

20

Анонимен

преди 1 година

Г-н Найденов е чудесен певец и философ.

19

Евала

преди 1 година

Депутат, софра, запой.Преход, пасмина, застой. Болни, доктори, рушвет.Кмет, корупция, разцвет. Безпорядък, рев, искри.Алкохол, жени, псувни. Цици, интернет, Айфони. Бизнес, спонсор, милиони.Обир, банка, далавера.Ред, полиция, химера. Път, поръчка, магистрала. Катастрофа, вой, раздяла. Улици, ремонт, павета. Кражби, сеч, екодървета. Фирми, призраци, офшорки. Евро, сметки, уговорки. Избори, елит, управа.Шок, пародия, държава.Изход, бягство, терминал.Народ, история, финал...

18

Анонимен

преди 1 година

Васко, тебе никой не те хвали, значи при теб всичко е ок!

17

пияница мистик

преди 1 година

Моят баща ми казваше: "В България всички певци много правилно са ги нарекли "естрадни изпълнители". И допълваше: "Защото те само изпълняват, а друг им пише текстовете и музиката, а на Запад музиканта и певец сам си прави всичко" :))) И беше прав. Сега също са единици тези певци или групи, които сами да си композират и изпълняват песните, че и стиховете да си пишат. Има ги, ама са много малко. А старите динозаври като Кеца с 10 хита си изкараха живота, айде да не се лъжем

16

Jewish reader

преди 1 година

Не ми харесва интрото на статията, всички знаем кой е Васил Найденов, това да не е фейбук сайт , и в какъв смисъл роден, вие "ДС доклад" ли му пишете?

15

Анонимен

преди 1 година

Вярно е. Колкото и да ни се иска няма как да ни харесват всички. Ако се опиташ да си харесван от всички, ще трябва да си без поциция и неутрален винаги, но това също няма да се хареса на хората.

14

Анонимен

преди 1 година

Хубав човек!

13

Светозар

преди 1 година

По логиката на Васил Найденов, ако всички те критикуват, значи си на прав път. Много погрешна логика.

12

Анонимен

преди 1 година

Васко е пич, от началото до края! Ако все пак има нещо вярно в думите му, то Киро е велик, умен, талантлив, красив, силен, смел!

11

анонимен

преди 1 година

Те политиците сами си се хвалят и не мислят за края, докато тълпата не ги свали със зъби и юмруци. Иначе Васко Кеца да е жив и здрав и да пее още много години.

10

Анонимен

преди 1 година

Стари Лаври - не си прав. Има много добри български композитори. Стефан Диомов например.Има и български песни изпяти от други певци. Нека в този празничен ден поне зачетем всички хора занимавали се с култура и духовно развитие за нашата България.

9

Е тва е наглост

преди 1 година

Цял живот по кръчмите и залите, на гърба на бедния български народ, а сега ние сме му виновни. Неблагодарникът му с неблагодарник. Кажи едно БЛАГОДАРЪ!

8

Стари Лаври

преди 1 година

Какъв край, този Васил Найденов 30 години изкара на изпарения от комунизма и на прехвалените си песни. А то щото по комунизма е имало 3-*** изпълнителя и 2 групи, и хората не разбират от музика. Сигурно даже не знаят, че нашите "шлагери" са ту крадени от Италия, ту повлияни, но не и авторски. Просто бай Тошо е наредил да се създаде някаква "хубава" музика за народа и така се е появил този пич, както и всичките текстописци и "композитори" там.

7

дуп-дуп ЦАката ЦА

преди 1 година

Айде, айде... нали те канят насам-натам, края било. Това че го няма бай Тошо, за да заповядва да ти пишат "хитове", а сега комунистите те хвалят, не означава, че хваленето е край. Така изглежда само от твоята камбанария "сър" Васко.

6

анонимен

преди 1 година

НИКОГА СИ НЯМАЛ ГЛАС, Просто добър текст,филм ,моментна ситуация, късмет и цял живот на това

5

Боби

преди 1 година

Започва много да ми прилича на Жокера от Батман :D

4

Анонимен

преди 1 година

А скачат ли ти всички, това е краят на твоето начало!