20

Този 18,19 и 20

преди 1 година

USAСУПЕР КИРО Е НОф наистина е много необразован и пррост екземпляр от Възраждане ! Обзалагам се, че е от същесвата на нещото Копейкин ! Има все още някъде допустима неграмотност в България, но неговата е НЕВЪЗМОЖНА !

19

Новите и старите ...

преди 1 година

Поема : Новите и старите политици : Във боички потопени към властта са устремени . Колко много демагози и добри политолози ! Флюгери и куп пиари и всякакви екземпляри - те привидно са критични с доста интереси лични . Лъха доста песимизъм от техния практицизъм . Няма вече родолюбие има само себелюбие . : Автор: Георги Илиев Митев . Трето поколение репресиран . София , България .

18

Тъй,де!

преди 1 година

Върви народе заблудени ....

17

Анонимен

преди 1 година

USAСУПЕР КИРО Е НОФ, със сигурност си учил в чужбина сладурче! Виж си правописа и се засрами. Точно днес да даваш акъл на народа е меко казано срамно. Първо завърши 3ти клас в някое българско училище и научи елементарни правила, като например, че степените се пишат с й и тире след това! После давай акъл как да бъдем българи.

16

Анонимен

преди 1 година

Вижте политиците от кои партии липсват на честването на 24 май и си правете сметка кои не са българи и православни християни. В столицата това са Киро, Кокорчо и Коко Минчев, Ристо и Гнома от ДБ, Нинова от БКП; не виждам и хора от ръководството на ИТН. Г-н Радев е във Филибето. Министрите на Просто Киро се изпокриха. Сигурно са на тържествен обяд при Мустафата.

15

Анонимен

преди 1 година

21, че какво им е на поповете? Азбуката ни първо е служела за превод на Библията, за превод на църковна литература за да се разпространи християнската вяра! Първите учители са били именно поповете! Какво ти пречи църквата? Особено пък днес?

14

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 21 "Какви са тези военни с автомати в деня на писмеността, науката и просветата?! Наистина ли им е толкова акъла на Радев и компания да изтипосат военни на днешния празник?!" Руското *** Радев полека лека налага милитаризма като ежедневие, по подобие на неговия шеф в Кремъл. Готви се ....

13

Черепа

преди 1 година

Поредната клиширана реч на пРезидента.И както напред отбелязаха, аман от псевдо военщина.Войници с автомати и попове. Ни армията ни е армия. Имаме армия от паркетни генерали като тоя Мун.ч0.

12

Анонимен

преди 1 година

20 почитател на Петър Стоянов ли си? Той предлагаше едно време да сме махнели кирилицата за да сме скъсали връзките си с Русия! Уникум. Да вземем да убием и майките си, че имената им са Иванова например или за това, че завършват на ова! Така вие от чужбина по-НЕбългари ли ще се чувствате, по-приети ли ще сте в "демократичните" общества?

11

Анонимен

преди 1 година

Какви са тези военни с автомати в деня на писмеността, науката и просветата?! Наистина ли им е толкова акъла на Радев и компания да изтипосат военни на днешния празник?! Отделно поповете. И никакви учители, писатели учени в свитата?! Само войници и попове!

10

Анонимен

преди 1 година

Единствената заплаха за България е (и винаги е била) Русия ... България няма никакъв военен потенциал и това не е случайно ... като агне подготвено за руски курбан.

9

Анонимен

преди 1 година

Напред със зелените сертификати, които моите хора въведоха.

8

Анонимен

преди 1 година

Какво бъдеще мислите, че ще има вашата Кирилица и Православие, ако Русия не просперира и отиде по дяволите? Ако Русия потъне, и вие потъвате културно с нея. Ще се Уестърнизирате за един век и помен няма да остане от Кирилицата и Православието.

7

Анонимен

преди 1 година

ПРЕДИ ВРЕМЕ ПУТИН БЕШЕ КАЗАЛ ЧЕ КИРИЛИЦАТА Е ДОШЛА В РУСИЯ ОТ МАКЕДОНИЯ...ТА КАКЪВ Е КРИМ...А КИРИЛИЦАТА КАКВА Е...А БРАТЯТА КИРИЛ И МЕТОДИЙ МАКЕДОНЦИ ЛИ СА...А РАДЕВ.

6

Анонимен

преди 1 година

Митрополитът Николай какво прави той?! Крадецът на българските църкви!

5

Анонимен

преди 1 година

По тоя път щени трябват ли залените сертификати на твоето правителство, а зелен чорап?

4

Анонимен

преди 1 година

Радев, само където празнуващите всяка година стават все по-малко... Ай стига си плямпал, ми свършете поне 1 нещо като хората.

3

Питър

преди 1 година

Този самоосветил се агент на чужда държава, според която азбуката е отишла при тях от Македония НЯМА ПРАВО ДА ГОВОРИ! Фуражките и ор-ко поклонниците - в Сибир. На останалите честит празник

2

Джентълмен

преди 1 година

Пътят към русия ли бе фигурант?

1

Анонимен

преди 1 година

Румен Сертификатов Радев.