106

Анонимен

преди 1 година

"Дела трябват, а не думи." Казал го е Левски. Не виждаме дела.

105

Анонимен

преди 1 година

От учението му е останал един противогаз и сега всички му викат"Гумената глава"

104

Анонимен

преди 1 година

Добре, че поне на 24 май руското *** се сети, че не се е родил на Волга

103

Анонимен

преди 1 година

е те тоя счупи България кат намъкна Киро и Асан сега се прави

102

ами

преди 1 година

Путин му каза на тоя нашия президент че азбуката е Македонска А тоя нашия се върти като маркуч

101

Чочко

преди 1 година

Еееех, плазмодий Радев , не всички са българи ! Някой са канадци, руснаци, украинци......Точно ти, плазмодий Радев си никой, сложен с условието да разрушиш държавата и да я направиш Задунайская губерния ! Анатема !

100

Отбор македонци

преди 1 година

И ние !

99

До Подкрепа

преди 1 година

Ние, дето се мъчим на Запад ни зарежи! Западът е пълна трагедия: банковите ни сметки - пълни, децата ни - изучени и т.н. Не виждам да си пожелал нещо на червеножопите елементи с еднопосочен билет към Матушката, където им е мястото. Що тъй? Може да се разсърдят.

98

Овенен от запаса

преди 1 година

Завършил съм овенното училище в Долна Митрополия. Всички ме сочеха с пръст, като най-умният, защото бях изучил с голям зор стенографията и записвах всичко по време на лекциите. (Тогава още нямаше микроелектроника и дигитални уйдурми.) Познавам овенните перфектно и ще ви кажа, че от овенни никога не трябва да се правят публични личности, защото винаги ще окендзат нещо и умните по света с право ще ни мислят за много изостанали.

97

ПОДКРЕПА

преди 1 година

Подкрепям Речта на Президента Радев .Всички които подкрепят Латинската Азбука да се признае в България - Хора , имате Избор - Чанта , Самолет и Мотика - САЩ или Англия , може и Нидерландия .Ние Българите си оставаме тук - това е наша Родина - Лоша Хубава - НАША .

96

Анонимен

преди 1 година

Радев = Путин

95

Анонимен

преди 1 година

Не ми трябват лозунги без значение демократични или комунистически.Искам да живея в България без престъпност,корупция,мафиоти,агресия навсякъде,без здравеопазване,ниски пенсии и заплати и лоши пътища.Не не интересува дали сте русофили или фоби,за и против Македония,а да спрете да манипулирате и започнете да работите за Българите,без значение те как се възприемат,чувстват и какво празнуват.Бъдете здрави

94

Номер2

преди 1 година

Комунистите не са българи!

93

Не Щем

преди 1 година

Не искахме Герджика, не искахме Баце и логично ни постигна триумвират Киро-Чорап-Рашко. Честито!

92

Всички БеКаПета

преди 1 година

Получило се е малко, като във вица, "Да живеят всички БеКаПета, по всички земни кълбета!"

91

Герджиков

преди 1 година

Може да съм всякакъв, но подобни на национални и интрнационални изцепки никога нямаше да чуете и видите, ако бях ваш президент.

90

Анонимен

преди 1 година

Радев е Путинист.

89

Анонимен

преди 1 година

Да бяхме избрали Герджика, по-малко щеше да ни срами от тоя фатмакЪ !

88

Веселинъ 7212136860

преди 1 година

А бе,Радев, я кажи колко сме етническите българи и колко са малцинствените "***",които са със заграбени български имена! Поясни кои сме тия "всички" и ни направи на пух и прах с едно солидно откровение,обясняващо как така и Борисов и Петков са в несъстоябие да вържат едно изречение нормално. Радев,оставка за всички ви! И опозиция и статуквадции трябва да бъдете съдени. България се нуждае само от Руско Правителство ! ЧЕСТИТ БЪЛГАРСКИ ПРАЗНИК САМО НА ЧИСТИТЕ ЕТНИЧЕСКИ БЪЛГАРИ!

87

Анонимен

преди 1 година

Чорап информирай вожда от крмемъл, че Азбуката е Българска и такава ,ще остане завинаги. Просто да стане малко по образован. Че не изглежда добре водач на ядрена държава, да не знае от къде му идва езика:)))