17

Боряна Рашева

преди 1 година

До АнонименПреди да плюеш се образовай!!!! Прочети, ако можеш посочената литература и тогава имаш правото да спориш за изнесените факти. В противен случай ставаш от онези кучета, които лаят, но кервана си върви!!!!!!!!!

16

Големия Робот

преди 1 година

Преди да бълвате бълбочите си, изразявяйки близко до несъществуваща мозъчна дейност и абсолютно никакво самоуважвение достойнство, поне първо прочетете книгата. За разлика от "историята" на заобикалящата ни *** тук автора се уповава на ФАКТИ. ***....

15

полу-анонимен

преди 1 година

Сътворяването на подобна книга е класическо потвърждение, че никога не е късно да станеш за резил.

14

Анонимен

преди 1 година

Айде стига...Дразнят ме подобни недоказуеми твърдения. Ама ако някоя друга държава го каже ,ще надигнем вой до небесата,но щом за нас го казваме няма проблем.

13

Факт е че

преди 1 година

Старобългарската руническа писменост съдържа над 130 знака, като в това отношение неколкократно е надвишавала други познати такива - като германската, англосаксонската, унгарската и др. ! Освен това, сред българите на север от Черно море е съществувала, едновременно с тази, и доно-кубанската писменост, която била по-различна.Това го пише дори в руските сайтове , така че нека наште русопоклонници да нямат съмнение, че е истина. За руска писменост от ония времена досега не съм намерил информация!

12

Анонимен

преди 1 година

Аман от тая псевдонаука. Македонците твърдят че Луната е тяхна, а ние сме по-скромни - създали сме света.

11

Анонимен

преди 1 година

Лееелеее ... колко българопредатли имаме за чистене в тая страна :) ... хе хе хе хе хе хе хехеххеХААХХАХАХ

10

Гост

преди 1 година

Комплексарски истории. България и русия са държави с бедно живеещо, не особено образовано население и с не особено добри здравни системи. Но за сметка на това едните си избиват комплексите с историята, а другите с ядрени ракети.

9

Дедо

преди 1 година

В една дебела книга се казва "По делата им ще ги познаете!". Огледайте се около себе си и това което ще видите няма нищо общо с някогашно величие. За съжаление няма и предпоставка за бъдещо величие.

8

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 6 - Прабългарите са помонгали на еврете да избягат от Египет!!!

7

Ханс

преди 1 година

Тоя кога го пуснаха от Карлуково, или е избягал?!?

6

Анонимен

преди 1 година

Само от скромност не се съобщава, че сме построили и египетските пирамиди. После сме отишли в Мексико и там сме построили. Обикаляли сме планетата, за да даваме технологии и научни знания на първобитните народи и когато сме се кротнали най-накрая в България, се оказва, че не сме способни да създадем свястно общество и държава.

5

Анонимен

преди 1 година

Руските *** нямат почивен ден. Все пак това им е работата - да деморализират обществото по всякакъв начин.

4

Анонимен

преди 1 година

Има много древна легенда, която разкрива някои тайни, но е шокираща и се пази само от посветени. Легендата е свързана с древно място - езерото Тангра ямко в Тибет. Множество китайски изследвания в последното десетилетие я потвърждават. Но както казах, шокираща е. За това нека кажем само едно - българите са в основата на цялата човешка цивилизация.

3

Мхм

преди 1 година

Така е. За ужас на безродните нихилисти.

2

Анонимен

преди 1 година

Забравили са, че Господ и отрочето му Адам са чисти българи... Вселената е еманация на силата и неподправената автентична духовност на Тенгри кан, дори черните дупки и паралелните вселени са територия населена с български хромозоми... изтрещелници!!!

1

Анонимен

преди 1 година

О, Боже... Да отворим и дупката в Царичина, за да станат още повече доказателствата?!