26

Анонимен

преди 1 година

До Махай Турсктие Новин искате втора украина турция ще влезе в бг този път русия нема да ви спаси

25

Анонимен

преди 1 година

всички славяни които исползват кирилица честит празник-братята кирил и методи са били сдавяни а не българи никои не може да докаже че са били българи кирилицата се ползва много страни македония сърбия украина русия бг азбуката е съсдадена са тези славяни а не само за бг .бг са прабългарии влязоха в земите на тракиици и се съдениха с славяни

24

Махай Турсктие Новин

преди 1 година

Време е МАХНАТ Новините на Турски език по държавните телевизии.. ПЪРВО, Мюсюлманското Турско РОбство СВЪРШИ.ВТОРО, ДПС падна от власт, и българи УПРАВЛЯВАТ България.. Турците да си търсят правата при Реджеб Ердоган и да приказват на турски език в Турция.. Трябва да УВОЛНЯТ турските ШПИОНИ в БНТ и на тяхно място да сложат БЪЛГАРИ да правят предаване.

23

Анонимен

преди 1 година

Честит ни празник! Аз бях тотално шашнат да видя монголец как пише на кирилица. Монголец! И той ми разправя - "българи са я измислили". Монголец! Той пак си пише на монголски език, ама с кирилица. Какво беше там написал - нищо не разбрах. Ама се чудих как монголец знае за Преславската книжовна школа, за България....

22

Анонимен

преди 1 година

Честит празник на българските букви! Че и ний сме дали нещо на светът, и на вси славяни книга да четат.

21

Анонимен

преди 1 година

Нека се съобщава и името на Панайот Пипков, като композитор на музиката към песента.

20

Честит празник!

преди 1 година

И нека пазим българския език, говорим правилно и пишем грамотно!

19

Роза

преди 1 година

Честит празник на всички българи!За мен 24 май винаги е бил светъл празник-най-българския от всички празници!Трогателни са срещите със съучениците от випуска,на които съм ходила винаги при възможност.Този ден завинаги е останал за мен свързан с книгите и знанието."Напред,народността не пада,там дето знанието живей!"Радвам се ,че запазих голямата си любов към книгите през целия си живот.Тези,които ги пренебрегват,остават за цял живот духовно бедни и ограничени!

18

Новите и старите...

преди 1 година

Поема : Новите и старите политици : Във боички потопени към властта са устремени . Колко много демагози и добри политолози ! Флюгери и куп пиари и всякакви екземпляри - те привидно са критични с доста интереси лични . Лъха доста песимизъм от техния практицизъм . Няма вече родолюбие има само себелюбие . : Автор : Георги Илиев Митев . Трето поколение репресиран . София , България .

17

Честит празник...

преди 1 година

...хора.Излезте за шествията,излезте да видите програмите с участие на децата ви, да чуете химна, да си припомните ученическите години. Не знам друг народ да има празник и химн на буквите и писмеността си, а това никак не е малко.

16

Анонимен123

преди 1 година

Защо на Нова тв, надписът на екрана е син, жълт и бял. Ние Българи ли сме, или укри. Да го направят бял, зелен и червен. Продажна тв.

15

Анонимен

преди 1 година

Защо новината е на втора страница? Зеленски е на първа страница ? Кое е по- важно?

14

Анонимен

преди 1 година

Духовността ще спаси България.

13

Анонимен

преди 1 година

Честит празник

12

БАНко

преди 1 година

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК , БЪЛГАРИ ОБЕДИНЕНИ С БЪЛГАРСКАТА АЗБУКА !!!

11

Анонимен

преди 1 година

Как да му повярвам дега на Pro100 Киро за срещата с папата, след толкова лъжи заприлича на лъжливото овчарче последно беше неможе да повярва че 20% подкрепят Русия, аз немога един да намеря дето подкрепя окрайна безплатно

10

Анонимен

преди 1 година

Честит имен ден на канадския шмекер,мошеника от Халифакс,да е жив и здрав,и да не допуска България пак да падне под Банкянско иго.

9

Българин

преди 1 година

Честит празник БЪЛГАРИ!

8

Честит 24 май!

преди 1 година

"Върви, народе възродени, към светла бъднина върви, с книжовността, таз сила нова,съдбините си поднови!"

7

Анонимен

преди 1 година

Честит празник на всички българи! Затвор за всички русофили-предатели...