104

Иванов

преди 1 година

Мисля, че тази информация е с поне две седмици закъсняла.

103

Знайко

преди 1 година

...то с тоя спам и тоя тролинг къв коментар да напишеш???Обръщам се към тези с центовете и грантовете! Хора, на това ли ще научите децата си? Да изопачават истината за да оцеляват и да лъжат хорицата които им вярват? Това ли са ви ценностите? Бравос! Еваала! Машаала! Ориенталци пребоядисани като западняци! Супер! Ние пък ще ви последваме! Даааааа

102

Знайко

преди 1 година

Недейти вей, ни въвеждайтес рубльйи ! Тя ще се сгромоляса! Осъзнайте се :))))))))))))))

101

Анонимен

преди 1 година

Украйна излузнаха много глупав и *** народ. Подтикваха ги запада в частност САЩ към унищожение....и те не се усещат. Как ще дразнеш и водиш война с Русия, как? Сега ще ви вземат най плодороднит земи и всички пристанища, като сте толкова отворени

100

изоставаш

преди 1 година

До Анонимен 110--ЛЕВСКИ и БОТЕв са отдавна загубени.Още когато нарекоха Ботев ТЕРОРИСТ,а ЛЕВСКИ криминален престъпник и НИКОЙ от бълХарчетата не реагира.

99

Анонимен

преди 1 година

Искат да въведат евро. Но ние не искаме. Искаме си лева най старата валута в Европа. Лева това е Левски. Загубим ли лева ще загубим и Левски.

98

Анонимен

преди 1 година

$ пада. Еврото фалира.

97

Анонимен

преди 1 година

Златке, имаш мозък на гълъб. ЕС не се разпада, консолидира се. Всъщност идват 4 нови членки, без още да броим Сърбия и Македония, които имат желание. А кой иска да е в СССР???

96

Златка Т. Евлогиева

преди 1 година

Обръщение към непознат руснак;Иван ли се казваш?Можеш ли да ми кажеш дали 1.00долар ще струва 0.60 копейки?Това не го направи Путин?Зад всеки президент на всяка държава има скрита сила невиждаща с човешко око.Първо беше СССР,разпадна се и стана ЕС.Сега е на разпадане и пак ще стане нещо като СССР,обаче САЩ нито се събират,нито се разпадат.Понеже,тези сили си прявят програма всичко по-два пъти,дали да не им се зъздадем ние проблем ,да си образуват нещо като САЩ за втори път,като ги унищим ние

95

МУХАХАХАААААА

преди 1 година

Абе нещо родните *** много постно го дават за хода на военните действия.Пък за курса на рублата да не говорим.Да си го кажем направо.Тотален шок и ужас за сорошнята.

94

До Гочо

преди 1 година

Гоче, не губи време! Тръгвай за Херсон, на Путиновия рай да си живееш живота. Преди това си земи вазелин и гсм с копчета, че там нямат.

93

А

преди 1 година

Сьм с препис на диплома щото оригинала е откраднат от жената както и много други неща

92

Анонимен

преди 1 година

Пак ще има великия Съветски съюз скоро. Путин знае как да го направи.

91

dakotabg

преди 1 година

Окрайна приключва съществуването си!Част от нея минава към Полша,останалата,към Русия!За ,,-'' знам!

90

Анонимен

преди 1 година

ИДАТ ИДАААТ.МИЛИТЕ МИ РУБЛИЧКИ. ПОЧНА СЕ.ПЪРВА УКРИЯ СЛЕД ТОВА ОСТАНАЛИЯ СВЯТ. ЕЕЕЕЙ УМЕН ПУТИН БЕ. ЛЕКИЧКО ИМ ГО ПЛЪЗГА.

89

ГОЧО

преди 1 година

До края на годината май и в европата ще въведат рублата! Евроикономиката буксува яко и мирише на разпад на ЕС! Е г а т и и икономиката, която зависи тотално от РУСИЯ! Всичко около нас се оказва лъжа! Политика, икономика, военна защита, морал, медицина и лечение, образование, просперитет и т.н. ВСИЧКО Е ВИРТУАЛНО И САМО НА ДУМИ!!

88

Анонимен

преди 1 година

Много ми е интересно кой ще живее в тази "освободена област"? Руснаци ли ще дойдат, урки или западно европейци? Там дето е минал руснак всичко е тотал щета.

87

Анонимен

преди 1 година

Две рубли за една гривна? Хората няма да имат особен стимул да спестяват в рубли.

86

Анонимен

преди 1 година

Ох една седмица гръмки заглавия за "победи" на хохлите и така между другото се споменава за загубените безвъзвратно от тях територии. Голям цирк са :D

85

Анонимен

преди 1 година

Ясно е, че фашистка Русия ще си получи заслуженото с лихвите за тази безсмислена и жестока война, но ми е интересно, дали някой от обкръжението на пcихопата в Кремълще го ликвидира за да извади Мордор от войната преди да я загуби позорно...?|