16

Zemedelec

преди 1 година

До SharkЦитиран е над 8500 пъти и е световно признат учен! А вие сте ? Да не сте някой лаладжия от УНСС!

15

Анонимен

преди 1 година

Приемат за студенти такива, които пишат: здравей те; имах ме; изплаща ме........

14

Shark

преди 1 година

Много ми е интресно да видя материалите, с които Денков е придобил научните си степени и звания. Дали покрива критериите за всяка една поотделно????????

13

Гуню

преди 1 година

С вашите реформи, образованието все повече се забатачва. Всеки нов ***..от, който дойде на власт въвежда нови и нови дивотии. Мислете бе мало...умници! Побъркахте и децата и учителите!

12

Зори

преди 1 година

Най- добрата реформа за Висшето образование ще да е ако повечето ВУЗ - ове ги махнат от СофиЯ и ги преместят в Провинциални градове. В СофиЯ да са само УНСС и УАСГ.

11

Анонимен

преди 1 година

Ще се влиза и с успех от 2 и половина на матурата във вузовоте. Все пак трябва да се пълнят залите и вузовете да пълнят сметктите си чрез семестриалните такси.

10

cinik

преди 1 година

Герб разруши системата на образованието с некадърниците си. За съжаление и новите са едни мишки, които не правят нищо и само имитират дейност. Нещо страшно се случва под фалшивия блясък, пълна деградация и корупция.

9

Анонимен

преди 1 година

То дипломата не е определяща, портфолиото се гледа, естествено добрите преподаватели ще ти дадат по-добри насоки, но всичко е строго индивидуално, а пък и всеки специалист, за да реализира реално знания и мироглед, му е нужно възпроизвеждаща се икономика и реални ресурси, общо взето здраво общество, затова и в Китай отиват напред, ние назад колкото и да печатаме пари, ценности не могат да се напечатат ,колкото и да учим, че може ха

8

Анонимен

преди 1 година

И? Все пак какви ще са реформите? Понеже нищо няма по темата.

7

Запознат

преди 1 година

Висшето образование в България е на ниво трети свят - некадърници с купени звания и нескопосано преведени откъслеци от чужди трудове се излагат пред студентите си. Некадърници масово - особено в СУ, но не само там. Неслучайно няма БГ университет в топ 500 в Европа. Студентите, нека ходят в чужбина, имат повече шанс да получат стойностна диплома. Всеки БГ работодател ще предпочете диплома от провинциален английски или немски университет отколкото тоалетната хартия която минава за диплома на бълга

6

Бандата микроцефали

преди 1 година

Правителствата на Република България след 9 - ти септември 1944 година са съставени изцяло от микроцефали ! Успех и на бъдещите микроцефали !

5

Анонимен

преди 1 година

,За всякйа спежиалност във вуз да има и птриемен изпит по бг ез с диктовка, преразказ и една лисъовка по бг граматика. Аман от полуграмотници отггоре додолу, които говорят ксъо на битпазар. Всички медии в това. число.

4

Анонимен

преди 1 година

ЕС имат нужда от повече маймуни без образование за евтина покорна работна ръка,а не от професори.

3

Анонимен

преди 1 година

Ще унищожават висшето образование.Това искат да кажат.За да станеш професор вече и изискванията ще са по-големи и.ще струва скъпо.

2

така де

преди 1 година

с толко много реформи у нас , скоро Швейцария ше ни завижда :)

1

Анонимен

преди 1 година

Ох котьоооо...