88

Анонимен

преди 2 години

"нали като избягаме в чужбина освобождаваме работни места за вас??" - Ние не искаме вашата работа. Сега, като избагахте, няма кой да мете улиците и да нарежда стоки в складовете. Е за това се ядосваме, че избагахте.

87

Анонимен

преди 2 години

До 88Построили сте комунизма с Швейцарците - 2 часа бачкат, парите идват на готово. Квалифициран, квалифициран, колко да е квалифициран тоя труд!? Де го то бе?!

86

Нормално е

преди 2 години

Причината да не изпращат пари е че вече няма на кой да ги изпращат. Децата на емигрантите вече са завършили училище и се оправят сами повечето и те вече са имигрантите като родителите си, а бабаите и дядовците отдавна са измрели. В България остават само празните имоти.

85

До 86

преди 2 години

Ми не знам, аз работя само със швейцарци и има-няма по 2 часа на ден работим. Квалифицираният труд е така. Вече при плочкаджиите аутсайдери е друго.

84

Анонимен

преди 2 години

Ако не са програмистите, работа няма да има за никой, защото икономиката рухва.

83

Анонимен

преди 2 години

Моят майстор се върна от Германия. Уж вземаше по 150 евро на ден чисти пари, обаче тръгвал по тъмно и се връщал пак по тъмно. Трудно било там. В БГ един ден работи, един ден пие, три дена изтрезнява. Прави си каквото иска тук. Много пари и мързел - няма. Който е бачкал навън знае как те изцеждат до последно.

82

само програмистите

преди 2 години

само програмистите крепят българската икономика. Само те успяват да вкарат огромни суми в България от чужбина.

81

гасгса

преди 2 години

НА КИТАРАТААА ВАСКО ЖАБАТА, ТОЙ ЩЕ СВИРИ ДРАГИ ГОСТИ СААМОО ЗА ВАС!

80

Анонимен

преди 2 години

Чакаме "доктора" от Германия, дето прави по 300,000 евро на година, има 3 къщи и 5 чисто нови БМВ-та. Той е санитар на минимално заплащане в старчески дом, ама както и да е. Да ви разкаже колко е добре там, колко много е успял и как Германия сте я гледали само на картичка. :)

79

Анонимен

преди 2 години

Българите, които останахме тук измираме. Намаляваме с рекорни темпове. Не остана на кой да изпращат вече пари.

78

Анонимен

преди 2 години

Пичоове, навсякъде се обеднява, включително в Щастливият Запад. Идеята на ония дето ще ви зануляват е парите да ви стигат само да си покривате разходите. Минаха годините на спестяването.

77

явеяв

преди 2 години

Е добре. Програмистите в БГ са по-добре платени от на запад, но явно им се плаща в биткойни щото ги нема в статистиките на НСИ и данъчното. Чистачките взимяли и те по 3К мин но и те като програмистите се крият на село, та като стъпиш в БГ у градо те лъха на мизерия. Но това е само привидно. *** форума е тва.

76

хи-хи-хиии.....

преди 2 години

До 64 Баааа го, даже и минималната не ти е ясно колко е в момента!

75

бааа го

преди 2 години

До ех Инкасират таксата за детската градина/примерно/!

74

Пабло Ескобар

преди 2 години

Нема бизнес, нема пари,нема и за две цигари.Гледа кой където свари,джоба да ти разтовари.............

73

нали се сещаш

преди 2 години

До До 70нали се сещаш че и за 200 бона кола да караш, в гроба няма да я занесеш? или ти си от ***?

72

До 70

преди 2 години

Не ги виждам останалите как мизерстват. Не съм програмист и не познавам такива, пък никой не мизерства около мене. Караме нови коли и си караме кефа. Е, не можем са си позволим премиум марки, ама нещо до 80000 без проблем.

71

ех

преди 2 години

ех колко съм изпуснал! не знаех че в детска градина работят касиерки!какво инкасират ми е чудно само!

70

До 68

преди 2 години

На минимална у нас работи само пенсионирана чистачка в училище в провинцията, която я ходи за час на работа, я- не. Касиерките с квалификация детска градина трета група минават 2000.

69

стигя с тези

преди 2 години

стига с тези програмисти, те са изключение, вижте останалите хора как мизерстват