23

Не е ли ясно?

преди 1 година

" Отнемането на свръхпечалбите на енергийните дружества и компенсиране с тях на индустрията е спасителна мярка за икономиката и работните места"? Какво не е правилно? ..................................................................................................................... Просто троловете са налазили статията и ръсят г'лупости по опорната точка "Всичко срещу БСП".

22

Анонимен

преди 1 година

Гнусна комунистическа твар, крадла и лъжкиня това е другарката Инпексова.

21

Пенсионер

преди 1 година

Искам си 300 лв.пенсия + 60 добавки и цените при Борисов, отколкото 370 лв.пенсия + 60 добавки и цените сега. ОСТАВКА комунистически крадци.

20

Аз промяната

преди 1 година

Нинова за какъв план приказваш Европа защо я намесваш Нинова Спри с лъжите събирай си чукалата и оставка Оставка Оставка

19

axaxaxaxaxa

преди 1 година

Кашкавал 30лв, бензин 3.30лв, олио 6лв.............. БСП=ФАЛИТ.

18

ЧЕРВЕНА СГАН

преди 1 година

До Анонимен1 USD= 3000 BGN Не сме ги забравили делата. Крадци

17

Зозо

преди 1 година

.................Коментарите, че мерките ще увеличат инфлацията и ще задълбочат проблемите, не са верни..................... Уааахахахахаа, а на бас, че ще ви гонят с камъни, както 1997г. Облекчение 600лв. за родители, ама трябва да не дължат към НАП?!? Има много хора със задължения към НАП - осигуровки, глоби..... Не можаха да си вземат парите тази година.

16

Анонимен

преди 1 година

Кой пък е твоя план ???

15

Анонимен

преди 1 година

Нинова, приемете бюджета и напускайте това продажно правителство, ако искате да си запазите партията. Инфлацията, галопиращата инфлация е търсен ефект, планиран. За да вкарате еврото и за пореден път да ограбите спестяванията на българите. Хиперинфлация, деноминация 1 към хиляда - помните ли костовите времена? Кредитите се стопиха, бедните - да пият по една студена вода, ако са доживели момента.

14

Анонимен

преди 1 година

Заблудена...Нинова,осъзнай се!

13

Тази същата ли?

преди 1 година

Тази същата ли е, която "забрани" на мобилните оператори да вдигат цените? Усещам по сметките си, че не са я разбрали...

12

Анонимен

преди 1 година

Нинова и групата *** удавиха Киро

11

На практика

преди 1 година

Увеличението на пенсиите реално е 5-6%. При реална инфлация 20-23%, положението никак няма да е розово.

10

Майора

преди 1 година

Импексова нормално ле е според теб да има над 200 забележки по Плана и да се хвалите? Но нищо не ме учудва и ти , както и кабинета начело с просто Киро и Асенчо сте наследници на комунисти , а те освен да се хвалят и лъжат друго не знаят!Забрави че не се хвали сама , остави другите да те похвалят!

9

Анонимен

преди 1 година

Една особо жадна за враст и пари! Но и тя за пореден път запачна да лъже ,като Кирчо!

8

Анонимен

преди 1 година

Естествено, че МВФ ще подкрепи взимане на повече заеми от тях. И много интересно как ЕС може да одобри това ние - българските данъкоплатци - да се заробим с още заеми и лихви, които и за 100 години няма да можем да изплатим. Много мило просто.

7

ЕДИ КОЙСИ

преди 1 година

... И НА ЕВРОПАТА ДА ВИДИМ КАКВО ЩЕ НАПРАВИ БЪЛГАРСКИЯ НАРОД КАТО СЕ СЪБУДИ ОТ ДЪЛБОКИЯ СЪН

6

Анонимен

преди 1 година

Тази е най противната крадла и лъжкиня. Как можахте да допуснете тази да е в управлението на България. ОСТАВКА

5

Анонимен

преди 1 година

Абе наистина няма ли специализирана психиатрична помощ е България, която да се самосезира? тези постоянно са в състояние на буден транс и бълнуване. вземат сънищата си за реалност, масова психоза ли е, какво е не знам, ама айде някакви специалисти да се намесят най-сетне. не се трае. Става опасно вече

4

Анонимен

преди 1 година

Кой вярва на тази крадла, другарката Импексова. Целта им е колкото може повече да откраднат, защото това е последното им управление. До края на годината ще има предсрочни изботи и тези отиват на бунището.