54

Сандо

преди 1 година

... и слушаше преводач. *** то и на македонците им трябва преводачи от български - аман от пишман националисти. Тоя ще лежи макс година, до тогава руснаците ще освободят Украйна

53

Анонимен

преди 1 година

А КЪДЕ са останалите " още четирима " дето са съучастници на това момче и дето са му наредили - Ето защо не вярвама на нищо което се пише и смятам че всичко е с пропагандана цел !

52

Анонимен

преди 1 година

"изпълнявайки "престъпна заповед" на войник с по-висок ранг, е произвел няколко изстрела в главата на жертвата от автоматично оръжие." - изпълнил ушите си... Такива са си руснаците, наивни. Не научиха от запада, че няма мъже/жени всичко е еднакво и като ти кажат, че не трябва да има свидетели означава, че трябва да избиеш и жените и децата. Да сте видели някога свидетел на убийства от военни на НАТО? За да ти е спокойно на главицата всичко трябва да се елеминира до крак.

51

Анонимен

преди 1 година

Ще ми бъде смешно утре когато Путин отпътува с помощта на съратниците си какви ще са коментариите на част от тука пишещите под кличката "Анонимен" Когато аз си позволих да пиша под име и без да употребявам думи приети за невъзпитани, редакторите не ми допускаха коментара. Това само показва на коя ясла са вързани.

50

Бандера

преди 1 година

Ще го заменят за някой от азовските фашаги предали се преди 2-3 дена, например лейтенантър Давин Касаткин, окичен със свастики(татуировки) и подобни като коледна елха.

49

Анонимен

преди 1 година

До недоразбрала - Зависи кого питаш ?! За някой от пишещите тук които може би размахват и Украинско знаме по улиците са " герои" , преди да отидат и да запалят някоя Украинска кола пред някой блок , от завист че Украинците били по- богати от нас и сме ги гранели наготово !

48

Анонимен

преди 1 година

Предполагам, че има и други, не е само този младеж... Но какви зверста снимат укрите... не е за говорене. В интернет е пълно с клипове където те не убиват, а бавно измъчат руските войниците...

47

Западняк

преди 1 година

Такава война е рай за моите уши.

46

Германец

преди 1 година

От една страна жалко за момчето, че е бил докаран до просешка тояга и се е наложило да се пише войник в рашистката армия. От друга страна си е престъпник в случая. На другите да им е за урок.

45

ПроСоТо

преди 1 година

невероятно!....Има толкова видеодокументирани престъпления,в които АМЕРИКАНСКИ войници застрелват вързани и невъоръжени хора от Виетнам,Лаос,Камбоджа,Сирия,Ирак...и къде ли не,за тях НЯМА съдебно дирене,но за този младеж,който е изпълнявал заповеди,спретнаха цял цирк !...*** що ли са тръшкам и аз ?!...От ЦИРКАДЖИИ какво да очаква човек,освен нескопосан цирк ?

44

недоразбрала

преди 1 година

А колко ще е затворчето за бандеровци убивали НЕВЪОРЪЖЕНИ руснаци?!

43

Западняк

преди 1 година

Ох, славянска война, ох кеф, да се трепят, голям кеф!

42

Анонимен

преди 1 година

Този руски войник не ни е интересен! Пълен Пиар на Укрите! Я да видим сега,какво ще направи Путин! В ръцете му са 2500 Украинонацисти от Азов! И вече са в Русия!-:) Видяхте ли татуираните им тела,когато руската армия ги пое след предаването им? То нацистки кръстове,то Хитлеристка и какво ли не! Путин влезе Точно заради тези индивиди в Украйна! Путин ще разследва всеки от тях,дали са участвали в зверствата в Луганска и Донецка! Ако много подценявате Путин Грешите!-:)))

41

Анонимен

преди 1 година

Пожертваха 2300 човека три месеца да си пишат успех когато баталъона защищаващ завода получи заповед да спаси живота на защитниците. Вероятно загубите са и в 100 млн$, дето ще ги плати мужика крещящ под байраците. А това е само една битка. Къде са им прехвалените ракети, изтребители, танкове? Всеки ден струва на джуджето загуба на ресурс по голяма от приходите все още от продажба на суровини. Линията на спад е устойчива и вече се знае кога ситуацията няма да може да се удържи. Математика

40

Анонимен

преди 1 година

Ще продължават да го пиша за местните ***.Армия от крепостни не носи свобода на никой никога!Няма да донесе и на вас, а ще ви презира за предателство.

39

SS

преди 1 година

И като трепете не оставяйте никога свидетели ! САМО МЪРТВИЯ НЕ ГОВОРИ !

38

Анонимен

преди 1 година

Ако питате мен, най-добре ще е да изрежат татуировките на азовците на два сантиметра дълбочина и да ги пуснат да си ходят пеша. Пък който оцелее, то Божа работа.

37

Анонимен

преди 1 година

Аемрикански военни, Байдан, Обама и Тръм сенатори и минситри не са екзекутирани въпреки 3 милиона жертви избити в Сирия. Либия, Ирак Сърбия и Афганистан. Труман не е заради бомбата в Япония и 200 хиляди цивилни изгорени.

36

SS

преди 1 година

Представям си какво ще стане с прокурорчето поискало доживотна присъда и съдията която я е присъдил когато попаднат в ръцете на руснаците ? Освен това войничето е изпълнявало заповед. По време на война не можеш да не изпълниш заповед защото ще те застрелят ! Така че съдебния процес има просто пропагандни цели !

35

А така...

преди 1 година

Моята прабаба, която беше магьосницата в селото, правеше яко черни магии, така хвана един 25-годишен младеж, врътна му една магия, чатласа се, полудя. Сега е на 50 години, още си е недобре човека, не могат да развалят магията, ама то прабаба някъде по гробищата я е заровила. Така и не успяха да я намерят и развалят