98

Рачко Пръдлето

преди 1 година

Не сме народ,А ***.

97

Tonkata

преди 1 година

Вън, вън, вън от България!!! И си вземете с вас и всички тия, които ви докараха.

96

Един балък от народа

преди 1 година

Да се махат тия наглеци и фашисти!!!Защо не защитават Родината си а избягаха с милиони още първия ден на войната???И къде ще ходят тия търтеи ???Не искат да работят с претенции...Явно ще изкарат у нас на море лятото и ще си ходят ...Почивка без пари....другите бедни украинци как си останаха ....че и сега си възстановяват градовете и селата.А тия тук жени и деца на депутати ...богаташи с пари и скъпи коли на почивка в Европа.Наглеци...начело с оня шут Зеленски...ни объркаха живота в цяла Европа!!

95

ЛДНР

преди 1 година

Това са нашественици. Напаст, създадена от либералните западналяци. Милиарди за оръжие, за войни, за смърт...Югославия, Ирак, Либия, Йемен, Сирия, Афганистан, Иран...сега Окраина. Превръщат тези държави в територии за война, за бази, за разполагане на оръжия за масово поразяване. Тези т.нар. бежанци участваха в избиването на десетки хиляди цивилни, жени и деца в Донбас, подкрепяха нацистките, фашистки батальони, подкрепяха геноцида над руските хора. Марш от България, марш в ЕС, ФАЩ, Канада...

94

Боримечката

преди 1 година

Венко седнал да се жалва.Ахахахаха...

93

Анонимен

преди 1 година

по добре със катафалки.защо изтривате коментара бе?-ДА ИЗПУКВАТ .да се махат търтеите.

92

Меня

преди 1 година

Довижданееееее! Който иска да остане, работа има бол. За толкоз време, който има желание щеше да си намери работа.

91

Лллл

преди 1 година

Трябва да ги използват в подръжка и почистване , в пране и миене , дори в готвене в кухнята . Стига са мързелували . А най-добре е да си ходят .

90

Да

преди 1 година

Решението е елементарно: ноември-април в летните курорти, май-октомври в зимните. Има достатъчно свободна леглова база, като украинците могат да бъдат назначавани и на работа в съответните курорти.

89

Някой си

преди 1 година

За тез 2 месеца можеха вече да работят и да имат пари. Те какво си мислят, че цяла година на рахат?

88

Обективно

преди 1 година

ВОЙНАТА СКОРО НЯМА ДА СВЪРШИ! НО НИЕ - ДА! УМЕРЕНОСТ ВЪВ ВСИЧКО!!! НО НЯМА КОЙ ДА ЧУЕ! Не бива да става :" Подадеш му ръка, а той ти се качва на главата!," както Сами си го правим с глупостта на управниците ни!

87

Ха

преди 1 година

40лв детски надбавки ЗА МЕСЕЦ за българските деца! И 40 ЛВ НА ДЕН за Неработещите украинци! Така само нагнетявате Омраза към тях! Айде малко по- нормално да отсъждаме в помощта си към хората!

86

До84

преди 1 година

ЕВРОПЕЙСКИТЕ ПАРИ СА ВСЪЩНОСТ НАШИ ПАРИ, КОИТО ВСИЧКИ НИЕ ПЛАЩАМЕ ЧРЕЗ ИНФЛАЦИЯТА. ТАКА ЧЕ НЕ ЕС, А ВСИЧКИ НИЕ ИЗХРАНВАМЕ И ИЗДЪРЖАМЕ УКРАИНЦИТЕ У НАС, ТЪЙ КАТО ТЕ НЕ РАБОТЯТ.

85

Анонимен

преди 1 година

Най-много наема държавата може да им поеме, но all inclusive, си е направо глезене. Те трябва да си изкарат прехраната. Има работа в самите хотели, в които са отседнали. Но едва ли биха работили повечето от тях. Просто не става така. Пагубно е за тях да не работят, да без действат. Ако имат квалификация, могат и добра работа да си намерят. Но масово нито английски, нито български говорят. Само "руски", не украински.

84

НЯМАТ ПАРИ ЛИ??/

преди 1 година

ТОВА СА МЕТРЕСИТА НА АЗОВЦИ И ДРУГИ МУТРИ!!! НАСКОРО ЕДНИ МОЛДОВЦИ ОГРАБИХА ОТ ТАКИВА "БЕЖАНЦИ" ДВЕСТА ХИЛЯДИ ЕВРО И ОЩЕ 50 ХИЛЯДИ ДОЛАРА В КЕШ, ОТДЕЛНО НАКИТИ И БИЖУТА!!!!ПРИ ВСЕОБЩА МОБИЛИЗАЦИЯ В ОКРАЙНА, ПЛАЩАТ ПО 20 ХИЛЯДИ ДОЛАРА НА ГРАНИЧАРИТЕ ДА ПУСНАТ МЪЖЕТЕ ДА ИЗБЯГАТ ОТ ВОЕННА СЛУЖБА!!!

83

Анонимен

преди 1 година

Тук някакви пишат, че ние българите сме ги хрантутили, което просто не е вярно. Европейският съюз е дал 140 млн евро на България за украинските бежанци. Част от тези пари потъват в дебелите джобове на ненаситните хотелиери, на които до 31-и май щяха да им пустеят хотелчетата. Другата част отидоха в ненаситните гърла на държавните чиновници. Далавера отвсякъде.

82

Кики

преди 1 година

Диваци сме и такива ще си останем, талибани!

81

Анонимен

преди 1 година

Херо Мустафа да им осигури транспорт за САЩ.

80

Психиатрията

преди 1 година

Какво изнасяне , аз виждам настаняване, от хотел котва в Камелот на 500 метра.....

79

Асан

преди 1 година

Майната им на украинците Урсула да си ги хрантути :)))