33

Естет

преди 1 година

И какъв пълноценен живот имат тия?! Ходят с охрана и до тоалетната, нямат приятели, всеки ги използва заради парите им! Те са абсолютни нещастници на практика!

32

До 35

преди 1 година

Това с осигурените за поколения напред не е точно така. Повечето деца на богати хора стават или наркозависими, или пройдохи и като цяло не виждат и 10% от хубавия живот на родителите си. Като ти дадат пари наготово обикновено се проваляш - пример тотомилионерите!

31

Не ги съжалявайте

преди 1 година

Добре си е човек да има достатъчно много пари никога не са излишни човек да има в повече. А тези от вас дето казват ама в гроба няма да ги отнесат да ама има друго по-важно живели са са си живота пълноценно и са осигурили за поколения напред пра пра пра внуци, които ще си живеят в друг свят на богатства без никакви лишения и без грижи райски живот.

30

Лакомия

преди 1 година

Тия милиардери не си печатат парите сами. Всеки един милиардер стои на върха на планина от измамени, манипулирани и експлоатирани хора ..... Хиляди съсипани съдби.... стотици хиляди доведени до прага на бедноста .... Това не може да е нормално човешко състояние . ТРЯБВА ДА Е БОЛЕСТ. Лакомията да натрупаш толкова пари че дори и децата на децата ти да не могат да ги изхарчат ... Алчноста да измамиш колкото се може повече хора, бизнес партньори и да скриеш колкото се може повече от данъците си.....

29

Анонимен

преди 1 година

Който е зейнал уста да глътне що може, най-накрая остава без нищо..... На безумци тоя свят се е нагледал, нищо ново под слънцето

28

Анонимен

преди 1 година

обикновено като стане така и следват здрави войни и преразпределяне

27

MONAD

преди 1 година

13 трилиона Федералното правителство на САЩ ги харчат за полугодие.А милиардерите не са виновни, че определени правителства имат силата да печатат колкото пари си искат и след това да ги раздават на олигарсите/бизнесмените с отрицателна лихва да изкупуват каквото им скимне. Концентрирате се на неподходящото място, проблема е в Централните банки.

26

Милчо

преди 1 година

До бай Тодар Като гледам града си: и пътищата са твоите, и училищата са твоите, па и децата .. сме ние, пак сме твоите. Вицовете са реалност.

25

Люлю

преди 1 година

Ще си ги носят на Луната. Вземайте си ги. Едни чорапи няма да си вземете, ей!

24

Анонимен

преди 1 година

До АТАКИСТ Абе като гледам какви задръствания са по улиците, хората си карат колите и без отстъпка.

23

Анонимен

преди 1 година

До Мулти култи При социализма имаше инфлация повече от сега. Виж колко е струвала една лада през 1980 и после през 1988. Едно детско колело "Балканче" от първите - сгъваемите струваше 70лв, после втория вид - разглобяемите вече струваше 110, а накрая третия вид с дългата седалка - 140лв.

22

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 25 Викаш да ти ги дадат на тебе парите, за да има смисъл, а?

21

Анонимен

преди 1 година

И милярдери и просяци приключват на едно и също място 2 на 2. Вижда се че капитализма също не е добро нещо, какъв е смисъла толкова пари да са събрани в една шепа хора, всичко е пунт и пласстика.

20

Мулти култи

преди 1 година

Изтърка се и тази мантра.По-добре да си връщаме социализма.Да няма инфлация, от криза в криза, да няма безработица и всеки ден да е празник.

19

Роза

преди 1 година

И като са милиардери,могат ли да си купят вечен живот?!А могат ли да занесат милиардите си в гроба?!Само смъртта изравнява хората завинаги.В гробищата има само кости и червеи.И не личи кой какъв е бил.

18

Анонимен

преди 1 година

До 4 И що всички трябва да са равни?

17

Разхлабения

преди 1 година

До 14 Бате, аз нямам запек бе. Пиши "като мене", не "като нас".

16

Анонимен

преди 1 година

Тук поне имаме 25ст отстъпка на гориво, ама не знам защо в бензиностанциите не са чували още да е активно.

15

Русофил

преди 1 година

"Хамериконски или европейски трилиони?" - Руски трилиони.

14

като нас

преди 1 година

и милиардерите страдат от запек.