66

Анонимен

преди 2 години

67 - "ТРАШЪР" И "СКОРПИОН" СТРЕЛЯТ ЛИ?

65

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 70--------Ще им много леш, подводницата ще се върне в Новороссийск, ще презареди и...снова! В това време другите пет ще са където трябва...

64

Пенсионер

преди 2 години

Утре ще бройм пилците.

63

Анонимен

преди 2 години

Е имат 10-тина ракети на тая подводница. И като ги изстрелят всички после какво следва?

62

Анонимен

преди 2 години

Браво на Руската армия до есента Украина щтее в историята браво на Путин

61

Не фен на Путин.

преди 2 години

Щом не са написали в статияте, че "не са уцелили"- значи са уцелили. Иначе щеше да е написано още в заглавието. Научете се да четете пропагандна журналистика между редовете.

60

Алекс

преди 2 години

Новата подводница "Москва" влезе ли на въоръжение?

59

Венци касапина

преди 2 години

Ха ха ха!Още един шшарлатанин дето твърди МЕГАлъжи,бре!Нямала Ввулгария загубени(пленени)знамена!??Ха ха ха!А пък конната армия на ген.Коноконов е била част от армията на ге.Власов-РОА и след края на войната нема кък да си открият музей на бойната слава от РОА,бре!Това за знамената е толкова верно,колкото че Джон Атанасов е "открил"компютъра и че е ввулгарин,бре!Той е роден в US,майка му е 1/2 полякиня и 1/2 ирландка и няма грам участие в компютрите,бре!Има принос само в ел.калкулатора -дв.код!!

58

Анонимен

преди 2 години

"През всичките тези години подозирахме ОССЕ, че съдействат на противника. Бяхме уверени, че техните камери, разположени навсякъде по линията на бойно съприкосновение уж за контрол на режима на спиране на огъня, всъщност предават на противника информация за нашите действия", заяви Ходаковски."Ето неоспоримо доказателство за действията на ОССЕ - спътников телефон, открит при претърсването на "Азовстал", ползван от украинските бойни части.

57

Анонимен

преди 2 години

Пак, че са успяли да изстрелят нещо без да се самовзривят, че като занм каква е основно съдбата на руските подводници. Това изстрелване (но не и улучване) е само напомняне, че уж имат останала някава съвременна техника. Плашене на гаргите.

56

Венци касапина

преди 2 години

Ха ха ха!Некакъв ми препоръчва да съм си "ходел" в Украйна,бре!Ха ха ха!Ако бех украинец щях да го направя ама съм южнокореец,бре!А що се отнася до митовете и легендите,че нямало пленени БГ знамена-100%лъжи,бре!В Париж-дома на Инвалидите(където е и Наполеон I Бонапарт!)горе,на втория етаж в "Залата на славата"има стотици пленени знамена и м/у тях се мъдрят и десетина ввулгарски,бре!Кой не верва-да тегли бърз кредит и до Париж да ги види!В "Залата на славата"са!пп-Аман от лъжи и измислици,бре!!!

55

Анонимен

преди 2 години

Плюс десетина БГ бойни знамена!пп-Коноконов!!***България е между редките държави които НЕ СА ЗАГУБИЛИ НИТО ЕДНО ЗНАМЕ във военни действия.

54

Анонимен

преди 2 години

Тогава е бил генерал фон Ройтер,сега е в женски вариант Урсула фон дер Лайън,а на заден фон Ройтес гърми пропаганда...Изводът е да не ни вкарват в техните войни.

53

бг

преди 2 години

някое стара ракетка Харпун от Одеса не може ли да я прасне и да я прати при масква

52

Анонимен

преди 2 години

Венци касапина защо не вземе да си ходи в Украйна...много се чудя!На български се казва "войници",а не "солдати".Загубили сме тогава,защото германски генерал е командвал и нищо не са му разбирали.Сигурно са искали да го гръмнат.След това се вдигат на бут,защото чуждоземец им докарва провал и ги избиват германците.Така е като чужденци са ни вкарали във война...

51

Венци касапина

преди 2 години

Ха ха ха!Некакъф под мен пише,че ввулгарите нямали загубена битка през ПСВ и ВСВ на фронта,бре???!!Ха ха ха!А 122 елитна френска дивизия която ги разцепи при Добро поле-16.09.1918г и после окупира София,бре???При Добро поле-бой,бой и пак бой,а после-Ньой,Ньой и пак Ньой!Ха ха ха!А пък при Драва през ВСВ конната армия на ген.Коноконов ги направи на ггъз и им плени знамената.При Д.поле французите плениха ок.95 500 солдата,3500 офицера и 7 генерала,бре!Плюс десетина БГ бойни знамена!пп-Коноконов!!

50

Анонимен

преди 2 години

могат- кой няма да им позволи?

49

Анонимен

преди 2 години

До: номер 55 Дай Боже всекиму да е съюзник на такива "губещи"! След 1944 що не си останахме съюзници на "губещите"? А като минахме на страната на "победителите" какво спечелихме бе??? Мизерни заплати, мизерни пенсии, държавни граници с телени мрежи с ток и войници с автомати и кучета! Това ли ти е "прекрасния" живот на pycoпитек???!!!

48

Анонимен

преди 2 години

***. Арабите направиха от пустинята оазис на бъдещето. Тея правят само ракети и войни. Аман от тъппии комуниситиии.

47

Анонимен

преди 2 години

Кой ми дава минуси сега, макетата или урките ? :)) Война в Европа значи почти всеки да е наясно с тактики, оръжия и т.н......един вид е самоубийство за недораслите украинци :)) За съюзите е ясно, че там е много сложна работа, то и ние бехме съюзник на могъщата Германия, и то през двете световни войни, немахме загубена битка на фронта, ама бехме от страната на губещия :)) Ние осъзнаваме, че не можем да воюваме сами срещу света, но урките дали го съзнават това :)))