65

Анонимен

преди 1 година

profetey, обикновено так се случват нещата в цивилизования свят - имаш права, но имаш и задължения. Имаш право да получиш средства за нещо, но си задължен да направиш и нещо друго. Само че в държава, чийто национален герой е Андрешко се търсят само права. Е няма как да стане.

64

Анонимен

преди 1 година

До мда::: Поляците нито са прости, нито са лакеи. Някога ходил ли си в Полша? В тази следсоциалистическата Полша. Ако не си - горещо ти препоръчвам да отидеш за да видиш колко са напред хората. А ако си - би трябвало да знаеш, че това с простотия и лакейство няма как да се постигне. Поведението им е по-скоро морално, отговорно и стойностно. В целия ЕС единствените лакеи сме ние и орбанова Унгария.

63

profetey

преди 1 година

Това е един от проблемите на ЕС. Когато ти дават пари по някакви програми, то трябва да изпълниш нещо друго. Не знам дали в случая е така или е свързано, но така ЕС се научи да санкционира. Пробва се и с Русия, но за Русия това не е проблем. Света се промени и ние ще трябва да се нагодим бързо, иначе мизерията и гъзолизането ще продължи.

62

мда

преди 1 година

Интересно няма да купуват от Русия, но ще купуват руски газ от Германия (разбира се по-скъп). Руснаците пак ще си получат парите за газа, който поляците ползват. Егати шизофренията, плащат повече за стока която могат да купят по евтино. И видиш ли горди. Просто са прости и лакеи

61

Анонимен

преди 1 година

След лятото е есента, после е зима. Може и да е мразовита. Мислите са според чергата. Чакаме.

60

Анонимен

преди 1 година

До 63 Та колко германци познаваш?

59

Анонимен

преди 1 година

Колкото германци познавам ама от фрг всики мразят поляците повече от руснаците

58

Ала Бала

преди 1 година

Ако се откажат и от реверсивното получаване на руски газ през Германия ! :)

57

Христо

преди 1 година

Не се притеснявайте за поляците. Горд и силен народ. Не позволяват да бъдат мачкани. По същият начин са и унгарците. Не се притеснявайте за Полша. Та тя е 40 милионна и доста развита икономиката.

56

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 1 година

Дреме ми за поляците! В началото на месеца хората там получиха сметки за газ 500% по-скъпи от предишният месец!

55

Ай Сиктир

преди 1 година

Поляците искат територията на Украйна от Днепър на запад. Не ми е ясно дали искат украинците от тази територия, но подозирам, че отговора е негатив. Както казват руснаците: ще поживеем, ще видим.

54

Анонимен

преди 1 година

Поляците са от bоклyk нагоре моравецки иска от норвегия дели печалбата от продажбата на газ

53

Анонимен

преди 1 година

Норвегия жъне в момента обаче поляците се опитват да ги шантажират

52

Анонимен

преди 1 година

Някои хора коментират,като по шаблон!Никой не иска да търгува с Газпром,защото му няма доверие.А руска газ си тече по тръбите,но доставчика е друг и Газпром печели по малко,защото ще продава чрез посредници.Руснаците ще продават газ на Индийцити и Китай,но за жълти стотинки, защото каква им е гаранцията ,че и тях няма да изнудват !

51

Анонимен

преди 1 година

... и почва с реверс-доставките на газ от Русия препродаден от Германия, барабар с надценката.

50

Анонимен

преди 1 година

Не мога да разбера някои мнения ..сякаш комисионата влиза по тяхни сметки ...в рублиНе ви е ли ясно за какво се използват ежедневните милиарди - за смърт и разрушения ...за обогатяване на едни кагебейски убийци и отровители - които ограбват ,тормозят и държат в мизерия собственият си народ и си парчетосали баницата от ресурси и богатсва..Да ви напомня нещо и до болка познато..*** Ло "умници"..

49

Анонимен

преди 1 година

хаха,приключва на думи но руски газ тече към полша от германия

48

Анонимен

преди 1 година

Русия дори на отстъпки да продава на сегашните цени пак ще взима повече за барел преди санкциите буахахахах.

47

Анонимен

преди 1 година

Русия пак ще се обърне към Европа ,Ако се обърне към Китай руснаците да почват да учат китайски.Ще им трябва ако искат да отидат в Сибир.

46

Анонимен

преди 1 година

До ОбективноМоже бе, ама един тръбопровод се строи доста години, а до Китай е далече и на технологичните аборигени ще им е трудно. Помните ли какъв ресурс хвърлиха за Байкало-Амурската магистрала и двуцифреното число години строеж? Грамотността не е от най силните черти на някои пишещи