29

Анонимен

преди 2 години

До смешни руснациA дали имаш толкова голяма стъпало? Да не те отнесат нанякъде като пробваш да ги стъпчеш..... Те мнозина се опитаха да ги тъпчат, ама бая какалашка изядоха. И да знаеш - известен си и чакай...

28

IQ 3.14

преди 2 години

До късата паметтва ше е след войната, лелка нелка и камелка ше сричат пред посланика "ам то така ни ги пускат от бта", "те коментарите потребителите ги пишат" и прочие. горе доле като "ние не знаехме, тръгнахме на учение па тя ква стана"

27

късата памет

преди 2 години

Искам да напомня на кремълските разпространители на фалшиви новини, че след като са правзели завода е редно да покажат , прилепите убийци, тайните лаборатории, ядрените оръжия, извънземните, натовските генерали и хилядите натовски войници, които им се привиждаха в последните 2 месеца. Ако съм пропуснал някоя от измислените опорки моля за извинение.

26

Анонимен

преди 2 години

Видяхте ли ги кви са бели като платна язовците... тия слънце не са видяли тая година. Нищо чудно че отне толкова време, тия страхливци само се крият по дупки и тунели. Тоя завод казаха че от години го подготвят точно за това, както и целия град - където няма сгради за прикритие са копали дълги тунели да щъкат тайно.

25

Дървен

преди 2 години

До АнонименТозчно за това е бе кво говориш. *** утивай да си слуга на господаря ти ***.

24

Пардухите

преди 2 години

До АнонименТия толкова нищо да не са строили, ама нищо нищо. Всичко е построено от местните хора, друг е въпросът от кого е укопирано и експлатирано! Нация от която 1/2 са неграмотни а се мислят за световния визионер. Без да експалтират започват да умират като въшки.

23

Анонимен

преди 2 години

3 месеца 20 хиляден башибозук съставен от чеченци, буряти, дагестанци, сирийци и други подобни православни християни се опитваше с викове "аллах акбар" да превземе завода! Слава на асвабадителите :)

22

Анонимен

преди 2 години

Azovsroj - издгражда пътища, мостове, къщи. бъдещето на полка. Най -вече железница ще построи.

21

Анонимен

преди 2 години

До 21. Чувам, че полицаите готвели протест. Така че по-леко с тричанията. Да няма пак бити "деца" и рев до небеса:)

20

Анонимен

преди 2 години

Руснаците първо са заложили тези мини а сега си ги прибират.

19

Анонимен

преди 2 години

Затвор и тричане за копойкин и ***!След *** е време за изхождане!

18

Смях

преди 2 години

Първо две седмици руснаците ги слушаха да се молят на дрогичката в Киев, да им разреши да се предадат. После последователно се молиха на германци, французи, Папата, китайци, гърци, турци - нищо. Излязоха сутринта с белия флаг. И от там цял ден, руснаците чакат дрогата да каже какво да ги правят. Колко са били шокирани америкосите и дрогата се ориентирате. Накрая вечерта тръгнаха да ги извозват. Като стигнаха в лагера в Донецк, урките изстреляха 10! ракети, за последно да ги утрепят, не стана.

17

Анонимен

преди 2 години

И сега пак руснаците ще трябва да поправят това, което са строили преди десетилетия. Великите укри май знаят само да убиват, рушат и да усвояват парици от Свободния свят. Нещо като нашите индуси.

16

БАНко

преди 2 години

ПРОДЪЛЖАВА ИЗНАСЯНЕ ОТ ПОДЗЕМИЯТА НА ДОКАЗАТЕЛСТВА ЗА ДЕЙНОСТТА НА ФАШИСТИТЕ !ПОКАЗАНИЯ ПО FOX САТЕЛИТЕН ТЕЛЕФОН Е СЛУЖИЛ ЗА КООРДИНАЦИЯ С АМЕРИКАНЦИТЕ !!! НО Е ТРУДНО ДА СЕ УСТАНОВИ , КОЛКО ДУШИ БЯХА ВЗРИВЕНИ И ИЗГОРЕНИ ПРЕДИ БЕЛИЯ БАЙРАК НА КОМАНДИРА НА АЗОВ , ПОСЛЕДЕН , ДА СЕ РАЗВЕЕ ГОРДО !!!

15

Анонимен

преди 2 години

Не са се предали,милите. Излезли на разходка...

14

до 12 БАНко

преди 2 години

Грешиш, само шепа русофили сте отвратени от това как избиват руснаците на чужда територия. Света е отвратен от фашистка русия и опитите им да предизвикат 3 Световна Война.

13

Petko

преди 2 години

Бой по нациста до припадък....................

12

БАНко

преди 2 години

СВЕТА Е ОТВРАТЕН ОТ СТОТИЦИТЕ СНИМКИ НА ТАТУИРАНИТЕ ,, ГОРДИ ЗАЩИТНИЦИ НА АЗОВСТАЛ " С ФАШИСТКИ СВАСТИКИ !!! ПОЗОРА НА УКРАЙНА ЗАВЛАДЯ ЕВРОПА С ВЪПРОСА ,,НА ТЕЗИ ЛИ ПРАЩАМЕ МИЛИАРДИ И ОРЪЖИЕ ???"

11

смешни руснаци

преди 2 години

50 хиляди руски смeшника не можаха 3 месеца да се оправят с 2хил украинци в Мариопул. Най-добре е руснаците да бъдат стъпквани като хлебаркu.

10

Анонимен

преди 2 години

Азовците отдавна са в Русия! Ще бъдат разпитани и щателно проучени кой от кога е в Азов и участвал ли е в убийствата в Донецка и Луганска републики! Килии ще има за убийците! Путин точно заради тези индивиди Азовците влезе в Украйна! И сега да ги пусне,когато са в ръцете му??!-:)) Няма как!