9

Анонимен

преди 1 година

Дали доматите ще са 3 или 3.60 все тая. Бедните пск няма да си ги купят,а богатите пак ще взимат.

8

месомелачка

преди 1 година

простите българи все си мислят,че като махнат местния тарикат са по-свободни и богати , а то реално още по-голямата международна надционална мафия ви стиска и изсмуква,просто по-интелигентно , но даже по-брутално в крайна сметка

7

Анонимен

преди 1 година

То цената ще падне и без намаляване на ДДС. Пазарът и покупателната способност коригира цените ...или всичко ще го бракувате и в ***!!!

6

Анонимен

преди 1 година

Въобще да отпада ДДС!

5

Асан

преди 1 година

Отпадане на борсите където 1 мошеник държи високи цените на едро :)))

4

...

преди 1 година

Държавният бюджет е като един басейн,в който от едната тръба се пълни от данъци,ДДС,акцизи,налози...,а от другата "раздава" заплати,пенсии,социални и т.н.Освен финансовите проблеми сме в твърде "нездравословна" среда-епидемии,война,световна криза.И това се оказва идеална среда за виреене на анархо популизма."Народни спасители" реват от всички страни.Боже пази България...

3

Анонимен

преди 1 година

Изобщо да манем ДДСто на веригите магазини. Зърното има ДДС, ама за хлебчетата по лев и педесе за 15 грама в *** и *** не плащат и стотинка.

2

Анонимен

преди 1 година

Който иска сваляне на ДДС е ясно че го иска за себе си.Не за намаляне на цената.

1

пияница мистик

преди 1 година

Сваляйте цялото ДДС за всичко, че да може търгашина да скокне от Мерцедес на Бугати. Че това сега на какво прилича? :))) Аз лично оправдавам да се тъндза до дупка държавата от всички, след като по-умните осъзнаха, че в момента начело на кораба е един абсолютен 0лигoфрен :)))))))