45

баба мара

преди 1 година

и в българия може да се изучат видяхме ги тези изучените в подобни университетина запад какви ги вършат и до къде ще докарат българия те са антиреклама натези училища юпитата на симеон борисов сега и тези

44

Deutsches Maedel

преди 1 година

Пишете ги заминали завинаги.

43

Анонимен

преди 1 година

До 44. Само кОпането ли е работа? В кой век живееш? Копачите първи ще бъдат изместени от интелигентни машини.

42

Анонимен

преди 1 година

Повечето от пишещите тук явно са много далеч от образователната сфера, хабер си нямат що е туй Еразъм+. Няма абсолютно нищо общо с Харвард (дето ви е все в устата като кисело грозде), защото е европейска програма. Не предоставя условия за изтичане на мозъци, защото за студенти обучението е един или максимум 2 семестъра. Студентите са задължени да завършат обучението си в своя университет, иначе трябва да върнат стипендията. Сключват се договори за реципрочност, т.е. идват техни студенти в замяна

41

Анонимен

преди 1 година

Всички ли ще образуват хемороиди по офисите? Накрая съвсем няма да има кой да работи.

40

Ади

преди 1 година

До ЪХарвард (на английски: John Harvard). Джон Харвард е английски християнски проповедник, завещал имуществото си и библиотеката си на университета. Надали е мислил, че такива пилтеци, като нашите просто Кирчо и Кокорчо ще злоупотребяват с това, което той е мислил. Да не би в Блгария да нямаме подобни добродетелни хора??? - Д.А.Ценов, братя Евлоги и Христо Георгиеви и мн. други. Долнопробна *** ги унижава дори след смъртта им.

39

Въпрос

преди 1 година

Познайте кой финансира търтеите от Брюксел за това обезмозъчаване на младежите, и на какво ще ги учат там.

38

Анонимен

преди 1 година

отиват да се се запознаят с Ислямския халифат наречен Западна Европа.....

37

Дес

преди 1 година

До 36 следва да си зададеш въпроса защо тези мозъци , които казваш , че изтичат, не искат да останат тук със сънародниците си , а отиват на друго място. И като си отговориш на този въпрос ти , а и всички други , да последва размисъл какво ние , които живеем тук, можем да променим в поведението си и мисленето си , така че сънародниците ни мозъци да не бягат от нас.

36

Анонимен

преди 1 година

Значи, учите поне за Четворки или Петици, наблягате яко на поне един западен език, придобивате професионални знания и умения в Техникум или в Университет и след това по най-бързия начин се изнасяте от Резервата!

35

Анонимен

преди 1 година

До Дес-наивник. Тва е изтичане на мозъци на запад

34

sofeto

преди 1 година

Само беганье му е майката от БеГето кой има акъл"!

33

Дес

преди 1 година

Обученията (истинските такива)са изключително важни. Колкото повече хора имат досег до места с добри практики и места , където се вземат добри решения на проблемите , толкова по-добре. Това ще помогне да се въведат добри практики и тук в страната. Аз нямах достъп до такива неща , вероятно заради това осъзнавам колко е ценно. Важна е ролята на държавата в подпомагането и насочването , а и финансирането на тези процеси. Инвестицията в обучението на българските граждани е най-важната и смислената.

32

До По

преди 1 година

"Добре в харвард че от там озлизат умни и лъжливи." - Само "лъжливи". За умни - това от години вече не е така - имаш пари - учиш където искаш.

31

Анонимен

преди 1 година

Ако ще е в Харвард за годинка някакви си публични там науки - то дори УНСС у нас е по-качествено.

30

Анонимен

преди 1 година

Едно време така набираха хора за Москва и Ленинград. Само че трябваше да си дупе и *** с БКП

29

Ъ

преди 1 година

В Харварт?

28

Ади

преди 1 година

До ХАРВАРДДа, не само видяхме, но вече им сърбаме отровната попара. Докогаааа???Не, че всички в Харвард са базсмислени създания като нашите - само алчност и грозни амбиции. Да не обиждаме читавите - не всички стоят под един знаменател. Нашите Кирчо и Кокорчо вкараха Харвад под морското равнище.

27

Анонимен

преди 1 година

До До русоидитеНикога не отговарят на този въпрос.

26

До русоидите

преди 1 година

Защо дори на русофилските лидери децата не учат в Русия а в САЩ или на Запад?