114

Анонимен

преди 1 година

Значи всички, които плащат в рубли са в супер риск и все пак плащат и съответно получават. А ние продължаваме да плещим глупости и лъжи. Само себе си лъжем. На есен не ми се мисли какво ще е.

113

Watchdog

преди 1 година

Глупости говори това смешно човече. Или е некомпетентен или е страшно глупав. А може би и двете заедно.

112

112

преди 1 година

А защо този * * * повтаря пропагандните лъжи?Договорът с руснаците е на определена цена - в евро или в долари.И държавата превежда по сметка точно толкова, колкото е по договор.Тази сметка може да бъде замразена, затова руската банка си превалутира сумата в рубли. Курсът на рублата е без значение, защото се плаща както е по договор. На практика проблемът е нулев.Някой връзва ли се все още на ***, на които им дават ефирно време?

111

Продавам газ в туби

преди 1 година

Демек : България може да плаща газа в рубли, но няма възможност да го направи !?!И кой изобщо е този мислител на снимката?Внук на Ленин или ирония на ДНК веригата.

110

дупи

преди 1 година

Тези преминаха всякаква граница . Само тояги по тиквите ще ги оправят .

109

Защо е скъп

преди 1 година

Всеки газ и нефт е скъп при краткосрочни договори и много по-евтин при дългосрочни. ЕС сами си докараха скъпият руски газ след като поискаха цената, която плащат да се определя от борсовите цени, а не от дългосрочни договори. Както казваха от Газпром: "Сами себе стреляли в ногу".

108

б

преди 1 година

Само че Полша досега папаше от немския виртуален ривърс.

107

IQ 3.14

преди 1 година

До Споко беглей да не тръгнеш подир руския корабел утре у магазина, а за другото ми е през дайкина

106

IQ 3.14

преди 1 година

финландия се отказа от руски енергийни доставчици. щели да ползват алтернативни източници. що у нас под алтернативни източници се разбира още 2 правоверни партии закърмени със служебно бразилско бело и рооблес?

105

IQ 3.14

преди 1 година

Полша и латвия са анулирали договорите си с газпром. като се каже че не можеме без р0ски газ, на кой да вервам, на 2 цели държави или на третото поколение добронадеждни назначени на проруска хранилка?

104

Аз промяната

преди 1 година

ГОЛЕМИ ГОЛЕМИ МАНИПУЛАТОРИ СТЕ ПЪПЪ СЛУГИ НА САЩ СЛУГИ НА БОЖКОВ КОГО ЛЪЖЕТЕ ВЕЧЕ НЕЗНАМ И КОЙ ВИ И ВЯРВА САМО СЕ ПИТАМ ТУК КЪДЕ СА ИНСТИТУЦИИТЕЗА ДА ВИ ПОТЪРСЯТ СМЕТКА ЗА САБОТАЖИТЕ КОИТО ПРИЛАГАТЕ ТУК В БЪЛГАРИЯ

103

Дааа

преди 1 година

Този или е тъап или престъпен спрямо народа си. 100 пъти се каза на тези чуукове, че плащане в рубли няма. ПЛАЩА СЕ В ЕВРО ИЛИ ДОЛАРИ, а как ще си ги трансферират руснаците не ни интересува. Номера е да се плаща в руска банка, а не американска.

102

Инженерка

преди 1 година

лъжци- само САЩ си присвояват чужди средства безочливи крадциКойто тръгне след бръмбари стига до лаино и до глад за поданиците на държаватаВсички държави от Европа си платиха газ при банката на ГАЗПРОМ) а, само ние се правим на велики и ще нанесем вреди на икономилата, за радост на БАЙДЪНПолша взема рускоя газ през ГерманияНашите газодоставчици се подмазват на Байдан срещу съсипана икономикане са в час ЗАМАЗВАТ С ДОПЛАЩАНЕ, ВЗЕТО СЪС ЗАЕМИ

101

Анонимен

преди 1 година

Нали сме обявили санкции на Русия ? Еми значи рублата ще пада от санкциите . Купувай в рубли или не вярваш в санкциите ?

100

Хайде бе! Какъв риск

преди 1 година

Да, има огромен риск при плащането в рубли да се "пропуснат" междинните фирми на Прокопиев, Кирчо и Асенчо и те да не си получат комисионните!

99

Анонимен

преди 1 година

Ааайде, бе! А Америка като измени доставката на самолетите с 1 десетилетие, нямаше проблеми?

98

Teto

преди 1 година

В Гърция цените не са мръднали от миналата година. У нас къртят рекорди.За кефа на американците.

97

Сега

преди 1 година

Без руският петрол сме жив зян както ние така иЕС

96

Joko

преди 1 година

До Анонимен 112Не разбрах, кой точно е интересът на Бългрия

95

Анонимен

преди 1 година

Десните фашисти в парламента казаха, че можело, ама не знаели и чакали Германия и Италия да им покажат как стават работите. Германия и Италия им показаха как се прави и те ще копират всичко.