15

ми

преди 1 година

Ние нимеме имунизация срещу шарката ,даже аз съм преболедувал едра и ситна.Какво плашат?Хептен за прости и необразовани ни взеха тамо,отвъд океана.Да,ама,не,както казва Петко Бучаров!

14

Сега

преди 1 година

Колко разстреляни ще има в Афганистан и Северна Корея, заради пъпки много хора ще си заменят там леви колелета не се толерират

13

Ох слава Богу

преди 1 година

Сега ще спя спокойно! Бе ай марш с вашите простотии

12

Естествено

преди 1 година

и то пък в началото на сезона , няма как да има .... това да не е България

11

Пропаганда

преди 1 година

Каквото и да напишете за Гърция, тук няма да почиваме, не ви ли увряха главите. Че колкото и платени статии да пускате, с каквото и да ни "плашите', на нашето море не стъпваме. Като почнат да показват по новините колоните с коли за Гърция и на нашите "хотелиери" им се доаква. Гледкат милите, как паричките ни отиват там, където ни дават най-много за тях. Да не говорим сега какво е с новите Българи, по нашето море.... От 10 години не съм ви оставил и стотинка, и както знаете много сме така!

10

Дарвин

преди 1 година

Ами те муните обикалят телевизиите като бостански плашила и сеят зарази по джурналетата ....

9

преди 1 година

"Специалисти: Маймунската шарка не може да прерасне в пандемия"Няма не може ! Въвеждайте маските веднага ! То си трябва ! НАрода се е разхайтил !Ходят по кафета, смеят се, разговарят, пътуват ! Това е недопустимо !

8

Анонимен

преди 1 година

Не било компоти , а компютри

7

Петя

преди 1 година

Според мен в квартала вършее някакъв нов бацил,причиняващ мъднообезлесяване. Забелязах го при мъжът ми и още десетина съседа.

6

Господ ни пази

преди 1 година

Колкото и да се пънат нечовеците, и тази страшилка ще се спихне!

5

еее айде сИга

преди 1 година

Ааааа молЪ ви са, шарка е, бъдете модерни!

4

Анонимен

преди 1 година

Гаврите със стадото стават все по брутални

3

Нане

преди 1 година

Не било кАмпютри... А кАмпоти...)))

2

Анонимен

преди 1 година

тя и варицелата не е безобидна ,страшно заразна по въздушно капков път,аз се заразих на 24г. само дето говорих със съседчето в коридора пред асансьора,после заразих моето дете,братовчед ми в морското училище,той пък състудентите си там.единият му приятел се парализира от кръста надолу от тази шарка,аз мислех че ще умра 39 темп.пъпки навсякъде,детето ми на 4г.изкара най-леко.

1

Анонимен

преди 1 година

На страха очите са големи!