9

Анонимен

преди 1 година

За предателите на човечеството има възмездие.Поляците погазиха сами човечноста си към Русия и са наказани "отвътре" ,самият двуличен и нациски изграден ЕС . Който копае гроб брат си ,сам попада в него . И другото е ,че ЕС винаги се дели на две части - бившите западни страни и бившите източни страни.Изтока трябва отново да бъде с Русия.а запада да се РАЗПАДНЕ с тази си АЛЧНА ,ВЪЛЧА същност.

8

Анонимен

преди 1 година

Поляците пак ще са боксова та круша, а си мислят че за титла ги готвят, горките

7

рибока

преди 1 година

каквото каже началството

6

славянин

преди 1 година

''Единното и неделимо'' атлантическо ''братство''! Ха-ха-ха!

5

Анонимен

преди 1 година

Познайте в коя друга страна от ЕС се мешат в работата на съдебната власт.

4

koko

преди 1 година

Интересно колко ли ще ударжът на Германия и Италия за Руската газ..........

3

мак

преди 1 година

Полша солидарно подкрепяше санкции, прие украинци като царе, за да докаже, че е най-велик враг на Русия, отряза руски газ пак по гайдата на ес, а същият ес изобщо не се трогва и ги глобява. Двуличие на ес-***, което позволява на едните държави да ползват вратички за газа, а на другите забранява реформи у дома. Е.ати съюз на равноправните пунтамара.

2

Анонимен

преди 1 година

Искам революция, метеж, преврат, не желая да имам нищо общо с ЕС, с Киро, с Гломб, а Витанов! Искам РЕФЕРЕНДУМ ЗА ИЗЛИЗАНЕ ОТ ЕС!!!!!!

1

Анонимен

преди 1 година

Циркът е пълен. Хахахаха тези бе могат да се наплатят на ЕС 200 г. Голям съюз, голям гявол ! Тропосват санкции наляво, надясно. Съюз без природни ресурси от газ и петрол е обречен на фалит. С едната ръка дават, с другата вземат.