23

Анонимен

преди 1 година

Така спасяваме български животи.

22

Анонимен

преди 1 година

БАУ, Златена, бодете си ваксини бе. Зян стават.

21

Анонимен

преди 1 година

До Леко с лъжите "Я дайте една истинска статия за ефектите от ваксините" --- надай са. Те и Англия излезоха с официална статистика за броя на уб.ити от фа.ксините в рамките на месец след набождането, но никъде в мейнстрийма няма да я видиш. Един куп държави па мрънкат, че такова повишение на смъртността не е имало от втората световна. Застрахователите вият на ум.ряло... затова пуснаха и новата дъвка с ус.раина, че да не се говори за "ефектите" от експерименталните препарати.

20

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен "Ами кой да предположи, че българите ще ся окажат конспиратори!" ---- сме6к0, кой да предположи, че някой не би искал да се боде с експериментален препарат, който статистически е по-опасен за него от настинката, която уж бори??? Кой да предположи, че все още се намират хора с критично мислене, които не вярват на всичко, което им сипват по телевизоро? Със сигурност няма да го предположат мал.0умниците с кравешкия поглед дето се набодоха!

19

Анонимен

преди 1 година

Ами кой да предположи, че българите ще ся окажат конспиратори! 6 милиарда са ваксинираните на земята вече, обаче наш *** го е страх. Вярва на руските ***.

18

ОТГОВОРНОСТТА?

преди 1 година

Кой ще понесе отговорността за ощетяването на държавата?

17

Браво

преди 1 година

Умен народ, силна държава.

16

ъъъ

преди 1 година

Нищо де, наесен ще си купим от новата партида - комбинирани - за ковид, хепатит и маймунска шарка.

15

Леко с лъжите

преди 1 година

За интереса ясно. Я дайте една истинска статия за ефектите от ваксините, имам предвид чисто медицински, те финансовите са ясни - ама и за противопоказанията да пишете, че познавам хора, дето яко се опариха - вакса-инсулти и други такива, които не ги хваща статистиката, но пък хората аз ги виждам!

14

Анонимен

преди 1 година

Защо не ги продадем на другаря Ким, ами ги даряваме. Северна Корея има 25 милиона население, може да направим бартер за малко ориз, че при Кирчо и той поскъпна двойно

13

Анонимен

преди 1 година

Благодарение на ВМРО и ГЕРБ не сме набутани с милиарди, защото ЕС поръча над 2 милиарда ваксини при 500 милиона население от името на всички членки и добре, че България поръча най много от евтинките, че иначе не ми се говори. 10 астрички са на цената на една пфайзерка.

12

СПРАВЕДЛИВОСТ

преди 1 година

И СЪД ЗА ПОГРЕШНО ИЗХАРЧЕНИТЕ ПАРИ НА НАРОДА!!!! КОГА?!?

11

жу

преди 1 година

Ама нали ги купихме,това беше важното...

10

Анонимен

преди 1 година

Ваксинираните копейки направиха кампания и пропаганда против ваксините. Ефекта - най високата смъртност е у нас. Същите сега искат да ни изкарат от ЕС, продадоха се за рубли.

9

Анонимен

преди 1 година

Благодарете на ВМРО и ГЕРБ.

8

Анонимен

преди 1 година

ВМРО не искаше да дарим ваксини на Македония и сега ще поащаме за унищожаване.А това струва много пари.Бойко е виновен,той подписа договорите.

7

Анонимен

преди 1 година

Богата държава сме, това е. Малката Швейцария и си живеем много добре, не! Глупав народ и прости политици.

6

ЬЬЬ

преди 1 година

Трябвало е да мине технологично време,за да се разбере,че ползата от ваксините клони към 0(нула). Българите са едни от малкото в ЕС прозряли тази истина.Питам правителството:кой плаща и за чия сметка са изхвърлените и подарените ваксини?

5

Нане

преди 1 година

320 милиона, дарени на либералковидфашизма... Здравеопазване в тотална разруха, разрушена икономика...)))

4

Анонимен

преди 1 година

ТРИНАДЕСЕТ МИЛИОНА ДОЗИ - За всяко живо същество в България, включително бебета, по две дози! Все едно не е ясно, че никога никога никога няма да се инжектират 100% от хората! Дори да беше истинска ваксина, дори да беше за сериозна болест!Десетки милиони на ***!