54

Купувайте рубли

преди 1 година

До Анонимен 73: Рублата се стабилизира на 61 - 62 рубли за долар. А дядо Байдън разправяше че щяла да падне до 200 за долар. Ако търгувате с валута на Forex си струва да залагате на рубли.

53

Анонимен

преди 1 година

Ми да си внасят втечнен хляб от САЩ.

52

Анонимен

преди 1 година

руснаците са на крачка от напечатване на рублени банкноти, засега ги възпира разумът на умни хора които се опасяват от хиперинфлация. засега.

51

888

преди 1 година

До матю. Ми истина е , че русия е бедна и населението живее в мизерия. И сега се повтаря това коета стана със СССР. И СССР произвеждаше само ресурси, жито и бомби и се разпадна и фалира. Нищо ново, никой не се учи от историята

50

истината

преди 1 година

яд че не можете да ги окрадете злобата е голяма,тои произвежда и иска да му се плаща с каквото тои реши.От глад ще умрете защото ви мързи да работите вместо да спрете жита вие поставяте панели за ток е яжте си панелите и съскайте като змии все му тая на Путин

49

Жоровелики

преди 1 година

Няма по долни, гадни и комплексирани едноклетъчни и безмозъчни твари от ***! Правят всичко възможно да им е кофти на всички хора по света! Който се е хванал с колхозниците не е прокопсал, с тея сатрапи върви глад, студ и мизерия!

48

Анонимен

преди 1 година

Да и дава луди пари за подкупи да му налагат санкции е гениални.

47

Анонимен

преди 1 година

Не само енергиите, но и цените на храните ше се определят в рубли. Русия е монополист на доставките на енергии и храни, а светът се разделя на валутни зони. ЕС е във валутната зона на Русия и ще се подчинява на финансовите закони на Русия, иначе да си търси други доставчици и да се грее на вятърни мелници и соларни панели и да яде насекоми и храни от преработени изпpaжнения.

46

Анонимен

преди 1 година

Путин ги побърка по всички показатели! Тотално ги разби.

45

Адмирации

преди 1 година

Войната е тактика, не всичко в сила! Когато вюваш на терен, а зад гърна ти са 30 държави, единственото което можеш, е да търсиш слабост, за да ги разклатиш, а тъй като цяла европа ще се разклати от гладни бежанци, това ще бъде най-добрият удар ( без оръжие ) Русия не може да се бие с цяла Европа.

44

Адмирации

преди 1 година

Русия, Индия и Украйна са най-големите производители на зърно, трите не изнасят такова. Тяхното зърно главно се изнася в Близкият Изток и Африка, това значи тотален флад в регионите с най-младо население в света (средно под 30г). Глада е по-лош от войната, ще тръгнат като реки насам! Турците дали ще ги спират? Не мисля! Ако това продължи, зимата орди от милиони ще се насочат насам, бежанците от украин, ще ни се сторят летен бриз.

43

Анонимен

преди 1 година

Путин ло ви ака в гащитр некадърни бомшевишки марксисти. Доста бързо успяхте да съсипете и САЩ и ЕС. Некадърници! То само кати ви чуе човек какви ги плещитр и му става ясно, до къде ще ни докарате.

42

..

преди 1 година

Урсулата ще ни обещае да внесe жито с кораби от Сахара и САЩ!Не се притеснявайте!

41

Влади-Мир

преди 1 година

Ако знаеш само откога чакат официалното натовско..

40

Анонимен

преди 1 година

Малий, това от радио Ереван ли го научиха

39

Анонимен

преди 1 година

В САЩ имат невиждани суши и реколтата им няма да е добра.

38

Не ме интересува БГ

преди 1 година

А Путин знае ли, че е имал такъв план?

37

Анонимен

преди 1 година

С решение на ООН натовски кораби ще влязат в Черно море за да се улесни търговията на украинско зърно .

36

Анонимен

преди 1 година

Глуп ците пи,-долу да не забравят, че ако Европа наистина се фашизира, нито от Африка ще остане помен нито от просия...

35

матю

преди 1 година

Е как така Русия била бедна, населението нямало какво да яде, мизерия , а сега се оказа, че Русия изхранвала половината земно кълбо