23

До 17 (продължение)

преди 1 година

Имаш статия , чиято тема е съвсем друга , коментирай статията , а не говори алаи - бали. Този сайт трябва да вземе мерки за това и да направи така , че да не може да се изявяват такива, катало теб. Така се омаловажава трудът на този , който я е написал. Става въпрос за протест на опозицията в Истанбул, за привикан посланик на САЩ и тнт. Баташкото клане и априлското въстание са се случили преди около 250г. Тогава ти си бил още в та...ите на прапрадядо си. Сега е 2022 , ако не знаеш.

22

До 17

преди 1 година

Баташкото клане не е мит. Някой от християните в Батак отива в мюсюлманската махала (там са живели помюсюлманчени българи , приели исляма) и изнасилва дъщерята на човек на име Али Ага известен още като Барутенлията. В резултат на това мюсюлманите се вдигат да изколят христяните. Това е баташкото клане. Но по интересното в случая е до кога вие русуфилите ще живеете два века назад и ще ми говорите за Баташки кланета , самарски знамена и ще те търсите фашисти 75г. след края на ВСВ.

21

До 37

преди 1 година

Разполагат с целия ресурс на Русия , САЩ не им трябва за нищо и турците са толкова доволни , че чак излизат на протест в Истанбул за да подкрепят опозицията. Там така изразяват доволството си. Нали?

20

Анонимен

преди 1 година

Турци, не спирайте опитите!

19

Мишоза28

преди 1 година

Толкова си ***,че ми е жал за теб. Злобата е унищожила ,ако има какво да се унищожава в тиквата ти. САЩ и другите Велики сили ще бъдат и тогава ,когато от теб и помен няма да има. Няма място за безакълни *** на този свят вече. Русия и тя ще е принудена да се промени.Там има интелигентни на световно ниво и те не са между" приятели Путина".

18

Анонимен

преди 1 година

Дали сте кординати Откачалки! И вашите кординати са известни.Ха,ха,ха!

17

Мен

преди 1 година

Османе, наскоро казахме на Мустафата, че ще и дадем координатите на Путин да и прати ракетка. Не че той не ги знае де :)))

16

Мен

преди 1 година

Османе, що не бе ?

15

ОСМАН

преди 1 година

ПРЕДСТАВЯТЕ ЛИ СИ ,БЪЛГАРИЯ ДА ПОИСЩА ОБЯСНЕНИЕ ОТ ЩАТИТЕ?

14

Карабатаков

преди 1 година

Нашите русофилчета от всичко разбират,и от финанси макар че ако ги питаш незнаят кой е първият цар на Русия ,бъркат всички защото не познават историята на Русия,пулограмотни са ,техната обич се основава само на хвърчашти ,голословия и на никакви факти ,е някой пияндета дето са работили в Коми в тайгата бращтолевят малко руски

13

Мен

преди 1 година

Голям страхливец тоя ердоганя бе

12

до 7

преди 1 година

До комунистите в този форум, ако Русия нападне България, как ще ги посрещнете,с хляб и сол или за по-евтино ще им се наведете.

11

до 7

преди 1 година

Явно 45 години са ви дошли в повече, доста сте заблудени, самарското знаме е ушито от българската общност в Самара. И ми е интересно защо смесваш баташкото клане и руската инвазия на балканите, случили са се по различно време.

10

Анонимен

преди 1 година

Ердоганчо мисли да мъти НАТО, ама големия брат май ще го измъти него първи :))

9

до 7

преди 1 година

Айдее, ***, започнаха да ми щракат минусите.

8

Бейхан

преди 1 година

Още малко му остана на ерПосран, съсипа държавата, хората търсят работа в България и други съседни държави. Никой не го понася вече, никой вече не помага на Турция, по зле е от Русия, инвеститорите бягат, при следващите избори може да има гражданска война, върна Турция 100 години назад..... аман...

7

Анонимен

преди 1 година

Оо, САЩ искат да правят преврат в Турция?... Ето от къде ще тръгне Третата световна война...

6

до 7

преди 1 година

Брей чук било забранена дума.

5

до 7

преди 1 година

Русия никога не е планувала да освобождава България, тя е водила война с Турция за да добие контрол над Босфора, но не им се е получило защото великите сили са ги спряли. Българите са попаднали между *** и наковалнята. Русия би трябвало да е благодарна на българския народ за неоценимата помощ която и е дал, и така и е спестил много жертви.

4

Анонимен

преди 1 година

Нео, излез от филма и грантовете и ще разбереш че точно теб те е страх. Защото си поръчков анархист, чупиш и цапаш публична собственост платена от гражданите с данъци, за да угодиш на американското посолство. Такива като теб по света и е затвора ги вкарват и ги трепят съвсем заслужено. На твоите задокеански кравари не им дреме че си бройка статист в грантов флашмоб който ще бъде в затвора, за това че нарушава законите на дадена страна, те точно това целят, промити дрогирани малооуми да сеят хаос