23

Анонимен

преди 1 година

Ще вдигнем данък печалба на 60 процента и ще платим дълговете.

22

Анонимен

преди 1 година

Боко решаваше кризите като убиваше хората с глад, за да нямат сили да протестират.

21

Анонимен

преди 1 година

Пазарът ще регулира цените. Инфлацията ще накара повече да се произвежда от бизнеса и цените ще паднат. Закрихме пазарната икономика. Всички либертарианци говорят като експерти по планова икономика.

20

Анонимен

преди 1 година

Боко крадеше без да има кризи,а тези борят кризите като помагат на хората.Злобарите да си гледат работата.

19

Анонимен

преди 1 година

Тоя,дето си е закачил дълга на вратата знае ли,че Боко ни остави 33 милиарда дълг,а новите го намалиха на 31 милиардаИли важното е да се лае по медиите има или няма защо.Нашият дълг 24 % от БВП,а на гърците е 215 % от БВП.Айде чупка сега юпи смотано.

18

Анонимен

преди 1 година

Киро и сие са некомпетентни и крадливи. Но това не означава, че Борисов и ГЕРБ ще се върнат на власт. Мястото им е в затвора, както и на днешните, ако продължат със следването на челния им пример. Има и по-лош вариант от затвора и липсата на правосъдие. Писна ни от мошеници!

17

БТК

преди 1 година

ти ли се осмеляваш да даваш акъл на правителството бе, лакей кобургски и *** на *** на мадридския комарджия, дето само заради БТК трябваше още да търкаш наровете на Софияския затвор?! Ти ли бе, ? Продаде я на "правилния купувач за 300 милиона, а той я препродаде за повече от един милиард! Ама много тлъст рушвет гушна от това престъпление, нали?! А другите ти далавери, както и онези на изцъкления ти ортак - Велчевия Милен?

16

Мдаа

преди 1 година

Като "при Борисов се кладяло " защо крадльото не е в затвора ?

15

Анонимен

преди 1 година

КЪМ КОГО се увеличава този дълг? Всеки който седне на престола ни набутва още по-дълбоко в световната мафиотска банка

14

Морски

преди 1 година

Това продажно правителство ще загроби окончателно България

13

Анонимен

преди 1 година

До номер 13:И ти не си особено умен.Номер 6 има много минуси,защото вярва как за благодарност Русия ни спряла газа.Не сме си платили в рубли и затова.Кирчо отказа да направи втора сметка в Газпромбанк.Еднолично е взел решение.При Борисов си се крадеше,но при Кирчо е още повече.За кратък период много пари изтегли и всичко отива за Украйна.

12

Ще си

преди 1 година

Платиш цялата сметка, ***, с лихвите!

11

Анонимен

преди 1 година

Вижте коментар номер 6 колко минуса има. А всичко написано е вярно. С този манталитет никъде няма да стигнем. Сами сме си виновни. Пpocт народ слаба държава.

10

Анонимен

преди 1 година

Никито има лични сметки да урежда с Петков/Василев.

9

Паметлив

преди 1 година

Това " юпи",изпечен крадец / заедно с Милен Велчев!!/ по времето на мадридския комарджия Кобурга,вече ми идва в повече!!

8

Анонимен

преди 1 година

Ще пратя тази публикация на Путин! Така тъпкано му го върнахме, че свят ще му се вие! Браво Кире! Шибни още 1-2 кредита брат!

7

Анонимен

преди 1 година

Новите управляващи тупкат топката като теглят нови кредити като погасяват вноските на кредитите изтеглени от ГЕРБ а остатъка се харчи. България вече е в дъгова спирала. Ако не се теглят заеми страната ще изпадне в дефолт. Който и да дойде на власт ще продължаваме да живеем със заеми но това е само отлагане на фалита който ни очаква рано или късно.

6

Анонимен

преди 1 година

Важното е ротшилд да е доволен, нали Нинче

5

Пустиняк

преди 1 година

Ники Василев беше качествен министър.

4

Анонимен

преди 1 година

България задлъжня най много при управлението на Борисов. Факт. 16 милиарда лева бяха изтеглени през 2015 година. 7 годишни обликации и падежа на този кредит беше март месец тази година за което бяха изплатени 1,3 милиарда Евро или 2,6 милиарда лева. За 8-те самолета Ф16 които ги няма бяха платени 2,5 милиарда авансово пак чрез емитиране на дълг. За руската газова тръба към Сърбия бяха платени около 3 милиарда лева от нас и сега за благодарност Русия ни спря газта.