14

Ямболски ZV цървул

преди 1 година

Това кривогледото с интелект колкото една табуретка пак ли се изхрачи?

13

Еврогей

преди 1 година

Саше, време е да те женим. За да защитим традиционното християнско семейство. Не може все да минаваш между капките...

12

Анонимен

преди 1 година

Путин говори.Само и единствено защитаваме Руския(Путинския) интерес.Поздравления България излиза от ЕС и НАТО.Донре дошли на опашките за визи.Може и да няма визи,а да не ни допускат.

11

Анонимен

преди 1 година

Нарко-пияница.

10

Анонимен

преди 1 година

Гърция защити националния си интерес, а ние да предадем националния си интерес и да се разправяме с македонистите вътре в Европейския съюз?

9

...

преди 1 година

Много бързо забравихме интернационала,"православната дъга",славянското братство и вдигнахме знамето на антимакедонизма,защото такива са инструкциите от Кремъл...

8

Vetoooooooo

преди 1 година

Сега сме на път да клекнем на крадци на история, които ни наричат фашисти затова, че навремето им построихме пътища и училища, а после им признахме държавата, въоръжихме ги и лобирахме да влязат в НАТО. Срам!

7

Българин

преди 1 година

Прав е Джамбазки! Всички трябва да го подкрепят!

6

Кварц

преди 1 година

Без съхранение на българската генетика това българско самосъзнание или каквото е там няма никакъв смисъл да се съхранява. Разкажат му за Левски и Кирил и Методий и хан Крум и готово, получава българско самосъзнание, дори и нeгър да е или японец, нон сенс. Казвам го като човек със 75% български гени и 25% арабски, които ме правят да нямам никакво самосъзнание, дори и американски празници не признавам, така че бъдещето е смесването.

5

Анонимен

преди 1 година

Кире само да е посмял да зачеркне историята ни, бетонна стена няма да е достатъчна да ни спре. И ако някой си мисли, че като има двойно гражданство това ще го спаси, от сега да знае че самолетите не могат да излетят ако на пистата има хора, готови да ги блокират. Та, Кире ако му е останал и 1 грам мозък да внимава много как плюе по гробовете на предците ни и как продава държавата ни.

4

Български гражданин

преди 1 година

Тоя па е толкова патриот, колкото македонците не са българи

3

Анонимен

преди 1 година

Този демагог,едно си знае, едно си бае.

2

Анонимен

преди 1 година

Бла Бла Бла жамбаза иска да си подсигури политически живот и след ЕП. Толкова голям примитивчик нет. Самото приемане на РСМ в ЕС ГАРАНТИРА спазването на човешките права на всички етноси и малцинства в нея.

1

Анонимен

преди 1 година

Наздраве Джамбазче!