93

Еврейн (Да де, ама..

преди 1 година

да де, ама и за Азовстал непрекъснато и с патос ни информираха същото, че руските сили безуспешно са се опитали да щурмувата скоричко след това укро-нацистите от ликвидирания вече бивш полк Азов скоропостижно се предадоха както си му е редът, т.е. бяха безусловно евакурирани в плен от бойците на ДНР и чеченците, за успешното им денацификацирене. Интересно как ли са реагирали еврейските организации в САЩ на красивите и красноречиви свастики по телата им, чиито снимки и видео обиколиха света???

92

войНАТо в Уркаийна

преди 1 година

Накратко: оркаинците храбро бягат а руснаците страхливо ги гонят!

91

АНАРХИСТ

преди 1 година

Безмислена смърт за флагове, територии, власт, контрол и то на млади хора дето живота е пред тях. И то за кефа на някакви дъртаци дето си сменят памперса и не се знае дали ще пукнат днес или утре...

90

Анонимен

преди 1 година

110 ти си бил уникум бре! А да ти е хрумвало, че в мига в който ЕС се намеси така директно, Путин прави пълна мобилизация и започва 3та световна!? Така ли ще спреш войната в Украйна? Като я направиш световна? А нали тогава ще се включи и Китай и арабите! Мислиш ли, че ще спреш войната и България ще оцелее, а? Да не би и ти да си Харвардски възпитаник?

89

ГАДОРЯН

преди 1 година

Руската армия се движи като валяк. Бавно но неотклонно напред. Пазят си личния състав и техниката. Тепърва е лято и идеално време за сражения. Няма студ, кал, преспи и киша. От юни до август ще са завладели бая градове и територия. Китайците да гледат и се учат. Щото Народна република Кравария и на тях отдавна им е вдигнала мерника и крои шапката.

88

Анонимен

преди 1 година

Един бояджия на тавани и дувари получава по 21 паунда на час в Лондон. В Швейцария тройно повече, в Германия един път отгоре. - А колко е месечният наем на една мухлясала дупка в Лондон? Колко хора притежават жилищата, в които живеят??? Ако не се лъжа, не повече от 20% ??? Много добре помня как ни лъгахте през 1989 че всичко в България щяло да стане мед и рози, като си отиде социализма, а на практика изгубихме 90% от икономиката и 30% от населението, 3 млн българи изчезнаха за 30 г. демокрация!

87

Анонимен

преди 1 година

98 ми стой си в Лондон. Какво кесиш в тоя форум? Не те искат префърцунените англета ли? Като не ни понасятлш и ни смятате за недостойни, стойте си сред достойните. Ние тук в БГто сме си каквито сме. Откажете се от нас и от гражданството си и ставайте каквито ви е кеф. Няма да ви съдим. Но държим да не гласувате за това как да живеем. Ние не гласуваме за това как вие в Лондон как да живеете, за това и вие няма да гласувате за нас. Че го видяхме избора ви Славчо чалгаря и сега Кире про100то!

86

Анонимен

преди 1 година

До: номер 101 (Ultras) Еми щом искаш да живееш достойно и да не се изнасяш никъде, тогава трябва войната да спре. А за да спре войната - танкове, артилерия, ракети и друга техника и бойно снаряжение за Украйна веднага, още днес, още сега! Бой по руските канчета докато клекнат! Само тогава ти и аз ще можем да живеем в мир и разбирателство, да сме спокойни че няма да се налага да бягаме където и да е. А на Запад определено се живее по-добре. Не е идеално, но е по-добре.

85

Анонимен

преди 1 година

Скоро Луганската народна република ще си върне контрола и над Северодонецк и Лисичанск, завзети сега от Украйна.

84

Анонимен

преди 1 година

До До Ултрас 102 - стига с глупости без контекст. Заплащането няма никакво значение само по себе си, а това което можеш да си купиш с него. И наемите за нормално жилище (не някакъв коптор, в който често настаняват гурбетчии) са майка си и баща си. Аман от хора, само "чували" как е на Запад.

83

Анонимен

преди 1 година

След настъплението на братушките, украинските фашисти се местят от лисича дупка в кyчи гccc :)

82

САТАНАТА

преди 1 година

Русия да счупи гръбнака на Украйна

81

Анонимен

преди 1 година

Почна се освобождението на Украйна май!Слава Украине! Героем слава!

80

Ламята

преди 1 година

Аз като ви разправям,че всичко е пушек и мъгла и накрая Русия победждава,майтап ви се струва.Помните ли,как след санкцийте Русия щеше да фалира,рублата да се срине,а солдатите имали храна и гориво,за 3 дена ;)Цялата ви пропаганда е джендерастка точно като вас г-да евроатлантици

79

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 89 - аз няма да се оплача да не ми се налага да работя, а да се занимавам с поезия и рисуване...ама не мисля, че толкова алтруистичен е планът на кукловодите. Що им е стадо, от което те самите нямат никаква полза.

78

До Ултрас 102

преди 1 година

Западът, освен по ТВ Останкино, или през крив макарон, виждал ли си го? Един бояджия на тавани и дувари получава по 21 паунда на час в Лондон. В Швейцария тройно повече, в Германия един път отгоре. Често работи оувъртайм и понякога в почивните дни, когато получава двойна надница. 800-900 лв на месец не получават дори и пенсионерите. Я си свери часовника по Гренич, дето селяните му викат Грийнуич.

77

кубанская столица

преди 1 година

Вие забелязали ли сте, че дума Мариуполь е исчезвала сама по себе. Днес е модно друга дума Северодонецк!. Ну, вие разбирате, това е по направление към Киев (Хуев). Генеральный штаб на ВСУ съобщава, че положение там е критично. Северодонецк и Лисичанск (по-малкия град) са практически окръжени. Няма снабжение с въоружение и войни. Котел ще бъда като в Сталинград.

76

Распурин

преди 1 година

Зеленски спечели изборите с помоща на САЩ.Той си е техен човек На краварите.Цялото правителство също е назначено от САЩ.Както е и в България.Затова краварите вият на умрело че вложиха много пари и не могат да си ги върнат.Суровини,полезни изкопаеми,селскостопанска продукция това са милиарди и това им бе целта.Руснаците ги усетиха и им объркаха плановете.

75

Mitko

преди 1 година

През лятото ще бъде ясно, че Донецка и Луганска област ще бъдат освободени изцяло. Тогава наистина ще има друг етап на специална операция в районите на Украйна, където все още нищо не се е случило, и изведнъж ще започне да се случва. Времето работи за Русия-това е първата точка. Втората точка, че ще продължи още половин година, която ще започне от октомври, е напълно различна половин година от месеците, които са били преди октомври. Защото от октомври всички ще бъдат студени и гладни и непоносими, а за руснаците ще бъдат нормално.

74

Анонимен

преди 1 година

Това за житото е измама.Просто искат оръжия,за да махнат корабите на Русия и така имат шанс да спечелят.Нас могат да подпалят...НАТО искали да вкарват кораби в Черно море и познайте от къде...