7

непромит мозък

преди 1 година

Давате ли си сметка колко е грозно и пошло да разнасяте останките на тези хора по пътищата и да събирате тълпи да се кланят на кокали? Това ли почитате светостта ? Горките братя, дори вече не могат да се обърнат в гроба от срам! А вие, коите се кланяте на идоли и кокали, защо не почитате волята на Бога, а слушате разни самозвани негови служители?

6

Мощите на Йоан

преди 1 година

Ние имаме нещо по-голямо и това са мощите на Йоан Кръстител. Това е доказано и други народи биха проглушили светът, а ние... Във Валенсия тръбят, че техния Граал е идентичен, в което всеки посетител се съмнява, но това не ги отказва да събират туристи. Знаят си интереса хората

5

Абе

преди 1 година

Тук все се появяват разни големи "разбирачи", наставления дават на по-големите от тях, и винаги са "най-правите" за всичко ! Застанала мравката пред планината, па й викнала "Бе ти що си толкова крива ?" !

4

Веселинъ 7112136860

преди 1 година

Моите почитания към свети Климент Охридски,който написа Българската Азбука,за да е жив до днес Езикът ни в България и Русия. А за поповете мине точно все тая. Аз съм антипоп. Почитания и към БЪЛГАРИТЕ,А НЕ ГЪРЦИТЕ КИРИЛ И МЕТОДИЙ,КОИТО СЪЗДАДОХА НЕУПОТРЕБИМАТА ДНЕС ГЛАГОЛИЦА. Пак повтарям,че славата е за Свети Климент Български !

3

Хм

преди 1 година

Оставете ги да почиват в мир, май това лека им пръст за тях не важи. Но църквата има нужда от някакво *** да го вади често и търси внимание, и свежи финансови постъпления, начело с зомбито на кръст, което им е бог.

2

Дедо

преди 1 година

И, добре ли проверихте братя мои, по таваните, по колоните, по пода, по входовете, в олтара,под олтара,по кандилата и утварите,да няма сложена руска бомба и български бомбаджия да е готов да я задейства дистанционно,както през 1925-та година,че то руската *** милост не знае.

1

Анонимен

преди 1 година

Кой ги излага, аман от излагации.