11

Анонимен

преди 1 година

Британия е твърде изостанала. Все още е монархия. И животът на тези *** непрекъснато се следи и възхвалява, вкл. и у нас.Какво ни интересува какво ядат, къде спят, как се размножават и забавляват. Абсолютно безсмислено съществуване. Време им е да отидат на бунището.

10

До 4

преди 1 година

Уникалното е, че е най-дълго управлявалият британски владетел в историята. Скоро ще достигне второ място за най-дълго управлявал от цял свят, като на първо място е Луи 14 който е починал много по-млад, но се е възкачил на трона на 4 годишна възраст

9

ПроСоТо

преди 1 година

дъртиярептил царувал цели 70 години,но РАДОСТТА била на..НАРОДА ?!?!...Ей на това му викам "супершоу"..

8

До 4

преди 1 година

Нишо значимо, не виждам в обикновена стара жена. И тя с.е.р.е също като всички други хора. А също и ще умре. Няма никакъв принос за нищо. Абсолютно нищо уникално през "царуването" й, не се е случило. Всеки може да е крал на тази държава. И клошаря..... Ще го облекат и изкъпят и после ще го показват по паради.

7

До 9

преди 1 година

Явно всичко от теб зависи.

6

Анонимен

преди 1 година

Кралското семейство е слуга на скритите властелини на света. Каквото им кажат, това ще направят. Кукли на конци. От тази нищо не зависи.

5

Анонимен

преди 1 година

Нека да си спомнят златните 18 и 19 векове, когато слънцето не залязваше в империята им. Тогава имаха промишлен бум, благодарение на парната машина и на кражбата на ресурсите от колониите. Сега нямат това предимство, технологиите са на изток. Няма и да имат. Ще си гледат говеждо и малини.

4

Анонимен

преди 1 година

Tова е честване на платиненият й юбилей, ако някой още не е разбрал! А значимостта на личността на Кралица Елизабет далеч надхвърля границите на Обединеното кралството....

3

Анонимен

преди 1 година

Наглобритания е уникална с кралската си конна артилерия. Наглобританската конна артилерия е реална, а не приказна като бурятската подводна кавалерия, която разгроми многохилядните части на ВСУ преди 8 години в Донбас.

2

Мишо

преди 1 година

Ако ще да е с убити или с оргия! Не ме интересува английската кралица или каквото и да е свързано !!!!!!!!Аз съм българин, а те дори не знаят къде живеем и не им дреме!Разкарайте тази помия!

1

Анонимен

преди 1 година

Абе тая бабка колко пъти се ражда в годината?Не я ли честваха вече през април?Камилата от кога чака да я замести.