8

Спокоен

преди 1 година

Сериозно, кой е тоя човек? Аз наистина нямам никаква идея. Музикант и поет е добре, но малко ми е изненадващо като момента в който разбрах, бе дует "авеню" имали 11 албума. А аз се сещам само за едно "Бягство". Заклевам се, че в момента дори не знам кое е това Нова генерация. Ще се зачета, но това не променя нещата.

7

hasmokar

преди 1 година

И коя е тая известна музика, чалга ли е писал?

6

Пффф /не е Пиф/

преди 1 година

Ало, културния Дидо, 99.999999999 % от българите не могат да назоват името и на една песен на Нова генерация, камо ли да се сетят и за строфа от великия творец. За сметка на това свободно си припяват песните на Емил Димитров и Паша Христова. Нещо не съм чул за улица с името Емил Димитров.

5

Анонимен

преди 1 година

Ама разбира се. След филма Второто освобождение може и паметник да му направим, щом е антируски, изкривител на историята. Може и на Иво Инджев площат или град да кръстим.

4

неКултурен до 7

преди 1 година

Очевидно имам системни колебания и пропуски в културата си щом си нямам и идея кой е този човек. Изобщо не го коментирам, защото не го познавам и най вече защото е починал. След справка в гугъл разбрах, че е музикант. Което ме накара да се почувствам некултурен. Как след задълбочените ми познания и интереси свързани с Вагнер, Чайковски, Шостакович, Пърпъл, Юрая та дори и екзотики като ГамаРей, Хелуин и т.н. съм пропуснал неговото незаменимо творчество. Посипвам си косите с пепел.

3

Дидо

преди 1 година

За съжаление повечето от писачите тук са с ниско ниво на културата и нямат дори ни най малка представа за какъв човек става въпрос.Но както каза Симеон лош материал

2

Ева

преди 1 година

Светла му памет!т

1

До 1

преди 1 година

Рак на мозъка