485

Бухаха

преди 1 година

Тези сатанисти сами се издават как работи цялата сатанистка система от кукловоди,продьлжавай така г-н *** издавай систамата скоро ще я разберът малките деца!!

484

Александър

преди 1 година

Глупости на таркалета пишат в този сайт

483

Анонимен

преди 1 година

До Жорката;Жоре,две.Тройката трябва да се заслужи.Иска се поне, що годе ''минимални'' познания по история и география.Това явно не е твоята ''писта''.Пиши за '''Биг брадър'',''Вип чадър'',''Ергенът'',''Момата'' и т.н.Политиката не пипай.Веднага си проличава колко си ''умен''.Естествено в кавички.

482

Анонимен

преди 1 година

До ...544Нищо особено.''Дойчо меле'' и нищо повече.Избиват вековни комплекси.Когато и където са дръзнали да се правят на ''архитекти'' на съвременния свят,са срещали руския''шамар''.Да си налягат ''парцалите'',за да не се наложи пак ''да си забърсват сополите''.

481

...

преди 1 година

Малко неща има които Христо Грозев не е познал за Русия а и за корупционни схеми като цяло. Със сигурност знае доста повче от русофилите по форумите.

480

Юли

преди 1 година

Хахах събрали се гладни кокошки и сънуват просо. Слава на Русия

479

Жорката

преди 1 година

Благодарение на лендлиза СССР победи във Втората световна. Сега е ред на Украйна... тоест американците залагат на сигурно.

478

Оберщурмбанфюрер

преди 1 година

До Анонимен 517 --- С положителност не вярвате на написаното от вас.

477

НЯМА ВЕЧЕ ПРЕГОВОРИ

преди 1 година

ЕДИНСТВЕНИЯТ ИЗХОД ЗА РУСИЯ Е ---ДА НАПУСНЕ ТЕРИТОРИЯТА НА УКРАЙНА !...ИНАЧЕ БОЙ ДО ПОСИРАНЕ НА ГАДНИТЕ ООРКИ , ЗА ДА НЕ МОГАТ ДА СЕ ПРЕГРУПИРАТ И ДА НАПАДАТ ОТНОВО!--РУСИЯ , ТРЯБВА ДА БЪДЕ ВОЕННО-КАСТРИРАНА, ЗА ДА НЕ МОЖЕ ДА ВОДИ ПОВЕЧЕ ВОЙНИ С ЦИВИЛИЗОВАНИЯ СВЯТ!//..СЛАВА НА УКРАЙНА И НЕЙНИТЕ ГЕРОИ!

476

535

преди 1 година

Пий хапчетата и си лягай. Украйна има 9% военизирано население, загуби 30-40 хил. Остават 4.5 млн армия.

475

Мда

преди 1 година

Надай се на пияна жена...

474

До специалиста Грозе

преди 1 година

Всичко свърши "Азовците" са в плен а украинската армия духа супата всеки ден виж дали през последните дни някой е изпращал оръжие към Украйне ,не и това е ясен знак че Украйне губи редовната им армия е унищожена на 90% и едва ли ще имат време да се обичат да гърмят с немските танкове

473

Жана Дарк

преди 1 година

До Грозния МюнхаузенИ заблудените украински войници взеха вече да проглеждат и да разбират,че тази война за обикновения човек е БЕЗМИСЛЕНА ! Тъй като не е нужно да проливат кръвта си, заради една продажна клика от НАЦИОНАЛНИ предатели,събрали се в стоманобетонни бункери построени им от НАТО в столицата Киев.Това е също ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ и за нашите политически ***, тръгнали срещу собствения си народ, за да обслужват чужди интереси !!!

472

Луд

преди 1 година

умора няма. Особено когато е добре платен. Този т. нар. "експерт" от февруари насам само за преврат в Русия говори и колко бил болен Путин и колко руски войници били убити. Няма как да повярвам на човек, който е замесен с Пеевски, Монито и Гергана Паси, Иван Костов, завършил Американски университет и замесен с украински медии, оръжеен бизнес и т.н. Толкоз. Всеки си плаща за деянията рано или късно. И не всичко е пари. А Путин ще си отиде когато му дойде времето. Има кой да реши.

471

Анонимен

преди 1 година

Вовата окончателно се накендзаха и се размириса.

470

Анонимен

преди 1 година

Дори Хитлер не е бил толкова луд, че да воюва с целия свят..

469

нищо ново

преди 1 година

До: номер 534 Хитлер е говорил за окончателна победа и в бункера си, малко преди да се самоубие.

468

Какво е

преди 1 година

Манипулативно освобождаване? Или си освободен или не си.

467

Анонимен

преди 1 година

Путин да си вземе манипулативното (освобождение) на България 1878 г обратно. Колкото (освободиха) Украйна

466

Анонимен

преди 1 година

Русолфилче да се тълкува младо момче гейче, което харесва Путин, но с анална податливост към Нато.