14

Анонимен

преди 1 година

Тоя трябваше да го обесят много отдавна и да са го забравили вече. Чудя се как го изтърпяха.

13

Момо

преди 1 година

Гласувах срещу този днеска и дори да не спечели партията за която гласувах но достатъчно че ги вкараме в сената както досега бяха и ще го правят отново луд следващия който си позволи да приема подобни закони! Както до сега налагаха вето на всичките му закони. А вето на сенатор не се бута. Това не е БГ. Вето на сенатор остава завинаги. За тия неща що не ви информираха какво се случва от 1 година? Или че изборите са на 3 години тук?

12

Анонимен

преди 1 година

Тепърва в този регион ще става горещо. САЩ готвят голяма война с Китай, ще видим коалицията на желаещите колко милиарда човека ще включи. Във всеки случай, след конфликта в източна Европа, който ще продължи 2-3 години, наред е да избухне още по-голяма и кървава война там.

11

Анонимен

преди 1 година

Ами този скот заедно сн неговите скотове направиха изтрещял ковиден концлагер в Австралия. Кой да ги избере?

10

Анонимен

преди 1 година

Той допълни, че ще се оттегли от лидерския пост в либералната партия, информира БТА. С това се слага край на управлението на консервативната коалиция на Морисън, което продължи осем години и девет месеца. - Последно, либерална или консервативна е партията му?

9

Новият Премиер

преди 1 година

е Сертифициран за Маймунска Шарка от Клаус Шваб и СЗО!

8

КОВИД Фашиста

преди 1 година

си Замина! Новият сигурно е КОВИД Фашист на Квадрат!!

7

Анонимен

преди 1 година

Много странно наистина.. След като държа народа си заключен 2 години и вкара не малка част от тях в концлагери, направи живота на неваксинираните хора ад, направо не мога да си обясня защо не са го преизбрали. Кое да не му хареса човек.

6

Анонимен

преди 1 година

БРАВО! Въпреки, че и там са назначени, а не избрани от гласоподавателите. Не трябва да остане ненаказан.

5

Анонимен

преди 1 година

Класация за глупави държави:Канада,Австралия ,Нова Зеландия.

4

Анонимен

преди 1 година

Дааа, тоя беше фаворит, даже и на букмейкърите, но явно ковид - тиранията му изигра лоша шега! А тая простотия която направи с Джокович беше капака, и още тогава предвидих че ще катасртофира на изборите

3

Анонимен

преди 1 година

Ъе пък едни десни консерватори тези. По-големи левундери от левите другари. Дясното навсякъде бешр подменено и опорочено.

2

баба мара

преди 1 година

тези които отпаднаха са от англосакс за всичко вървят с англия и сащ сегаще видим следващите да не излязат като всички останали те само имената им са различни иначе по политиката са еднакви санкции до дупка на които ни кажат

1

Анонимен

преди 1 година

Хората му казаха какво мислят за ковид тиранията му.