120

Гошо

преди 1 година

Значи руснаците са расисти, след като не дават ва Морган Фрийман да влиза в русия.

119

анонимна

преди 1 година

С удивление научих,че и на актьора Морган Фриймън му е забранено да влиза в Русия. Той е на 85 години и досега никога не е посещавал тази страна. Какво ще прави сега горкичкият след тази забрана???

118

 Шентов

преди 1 година

Каня Джо у К-2 на 10 и етаж...

117

Здравков

преди 1 година

Голем праз ?! И какво ще правят дори да ги поканите във вашата фашистка Русия,бре ?! Хукнал някой да ви посещава на добра воля ?! Нали сега отвлякохте маса украинци -ами бързо решавайте къде ще ги " разквартирувате " - в Гулаг или Сибирските " мъртви поле та " или още по-добре в трудовите ви лагери ?! Пфу!

116

Emo

преди 1 година

От името на Байдън, Блинкен и Бърнс роня горчиви, но крокодилски сълзи. И на мен ми дреме толково, колкото и на тях. Русията плаши кучето със салама, така е като акъла ти е в петите.

115

Анонимен

преди 1 година

Така и Кмета на Тутракан през 1982г. Обяви забрана на Рейгън да влиза в Тутракан и го написа на плакат . Рейган е Враг номер едно за Тутракан

114

Ха ха

преди 1 година

Тия прецакаха лятната почивка на Байдън в Крим

113

СМЕХ...

преди 1 година

ГООООЛЕМ ПРААААЗ....!

112

Ямболски ZV цървул

преди 1 година

Каквото повикало,такова отговорило.

111

Някой

преди 1 година

Най-забавни са ,колко са "чувствителни"и "обидчиви" в Кремъл! Как наказват всеки, който не ги "обича"! Готови са да го накажат на момента! Не мога да разбера, една откачена детска градина ли са , или психиатрия с "ядрено" копче ? Най ме кефи като излезе Мара Шекерова да громи "врага"! Направо се възбуждам!

110

cekyko

преди 1 година

До анонимен 124 - Да, и в смъртта има слава, а славата се равнява на 150 щатски долара, които преведени по днешния курс на долар-рубла са еквивалентни на 9300 рашистки рубли и конец фильма.

109

Анонимен

преди 1 година

Българските русофили имат ли право да посещават Русия.

108

паралелепипед

преди 1 година

Путин знае, че Мариупол е превзет, а защо неговите генерали не му пошепнат какво става с масовото настъпление на укрофашистите, разбитите съветски ламарини и бягството на непабедимая назад към Рассия, за да търсят спасение или да бъдат разстреляни за неизпълнение на войнски дълг. LOL

107

паралелепипед

преди 1 година

Отдавна са станали членове на КуКу Академията. Явно лудостта на джуджетата е заразителна. Даже Джо Байдън от притеснение го е преместил от единия в другият крачол , палнал е кубинска пура и шатнал едно съветско виски без льод.

106

наобратно

преди 1 година

няма ли кой да каже на изкуkaлата маpмозетка путин ,че хората се опитват в обратна посока да бягат

105

Анонимен

преди 1 година

Вовата е забранил и на Хитлер и Гьобелс да влизат в Русия.

104

Анонимен

преди 1 година

Хахаха тия в Кремъл са тотално изкукали.

103

И

преди 1 година

Джо Байдън премести :))))))))))))))))))))) А Рутьо си е самозабранил да излиза от бункера, прокопали са му даже тунелче до мавзолея :)))))))))))))))))))))

102

Селяк

преди 1 година

Много си закъснял Вова, аз още преди година им забраних на тия да идват у наше село и от тогава кракът им не е стъпил в село Горно Нанадолнище.

101

98

преди 1 година

Руснаците изтрещяха. Едно от санкционираните лица е сенатора Джон Маккейн. Светла му памет мъртъв е от 2018г. Явно вече и зомбита им се привиждат