41

Анонимен

преди 1 година

Москва е заплаха също за Куба И Венецуела.И добре че са по другите континенти та винаги имат шанс за по-добро бъдеще.

40

Анонимен

преди 1 година

Истинската заплаха за човешкия свят са англосаксонците и техните военни формиравания. В света никой не се готви за война така старателно като тези наглеци. Опасали с военни съюзи цялото земно кълбо, срещу кого се готвят да воюват и кого още се готвят да провокират да се защитава? Имперските амбиции, тоталната глобалфашистка власт на тези диваци са в основата на днешните страдания на всички народи! Докато не използват тактическите си ядрени оръжия върху Европа, няма да мирясат!

39

Анонимен

преди 1 година

33, май бъркаш кои баш са фашистите тук ;)))

38

пх

преди 1 година

Лондон и Вашингтон са заплаха за цяла Европа! Дано не се стигне до голямо "Бада-Бум"!ВС на Ук насят все по-значителни загуби в жива сила и техника, единствената им алтернатива остава да инсцинират нещо много сериозно с употребата на химическо оръжие или взрив на няки от ядрените укро реактори и да го препишат на руснаците, за да оправдаят военната намеса на НАТО, но това би означавало ядрена война в Европа, та дори и ограничена...?!

37

Анонимен

преди 1 година

Москва е заплаха за целия ,,българо-говорящ православен'' Свят.Не само Mолдова влиза в сметките на Neo-USSR.

36

Анонимен

преди 1 година

Той иска да върне СССР, сам го е казвал, но нема да му се получи, светът е различен и нема за съюзници САЩ и Великобритания както през ВСВ :) Ние българите много добре знаем, че обърне ли се целия свят против теб, требва да си траеш :)

35

ГАДОРЯН

преди 1 година

Ще дойде време и Кралството ще стане халифат. Моамед е най разпространеното име сеед новородените. Ай честито. Искрено се радвам на този фскт. Това заслужават. Мислят се за най големите хитреци. Те и римляните бяха така ама вестготите ги унишожиха перманентно. Само Колизеумът остана и историческите извори.

34

Анонимен

преди 1 година

Когато Германия предлагаше съюз на Великобритания срещу СССР, Чърчил и Рузвелт застанаха зад Сталин. Ако австриецът беше жив, щеше да каже: "Предупредих ви!"

33

Анонимен

преди 1 година

Още малко и Дракона СИ ще си поръча руски територии по телефона , а рашка нищо няма да може да направи .

32

баба мара

преди 1 година

никаква заплаха не е англосакс са световната заплаха за човечеството където сепоявите идва смъртта вируса ваксината болестите едно след друго

31

Анонимен

преди 1 година

До: номер 29 (Беновска пита) Ми то по твоята логика половината Канада е английска, а другата половина - френска! Що не заповяда Макрон да изпрати френската армия в Квебек да "защитава" правата на френскоговорящите там и да помогне да се създаде независима "Квебекска Народна Република"???Вие сте луди бе! Луди също толкова като Путин, Сталин и Хитлер! Даже Леонид Брежнев беше готин пич, лека му пръст, че беше комунист, но в сравнение с това ботоксово жуже направо е ангел!

30

Анонимен

преди 1 година

Москва представлява заплаха за цяла Европа. Никога не сме били толкова близо до 3СВ, благодарение на фашистка Русия

29

Ганг Банг

преди 1 година

Не е инцест. Междурасово произшествие.

28

Факт

преди 1 година

По голяма заплаха за света от сащ,англия и нато няма.

27

Анонимен

преди 1 година

Путин е надушил фашисти и в Молдова .Сега ще се аргументира че се извършват чудовищни престъпления срещу руските сепаратисти в Молдова и набута руски войски.

26

Беновска пита

преди 1 година

Молдова?? Ха ха ха!! Че каква " държава е това?? Една част- румънска,друга част- украинска, трета част- руска!! Ало,Лондон!! Айде у лево!!

25

Анонимен

преди 1 година

Само за Молдова ли...

24

Анонимен

преди 1 година

Борето Джонсън и той квака от блатото.

23

sofeto

преди 1 година

За неизлечимо болният психопат Путин живота на *** и други е без значение и без стойност! Риский красавьец-бугатьир!

22

някой си

преди 1 година

алоооо,днесюесей,какво ме интересува мен/като български гражданин/какво е казала някоя си англичанка лиз тръс?И защо ни навирате в лицето тези англета?Какво,да не сме станали британска колония или протекторат?Не е ли по-добре тези нагли англета вместо да се бъркат на руснаците в работата да потърсят отговорност от онова пиянде.Този борис направи англия за смях пред целия свят