142

Щирлиц

преди 1 година

Канадският генерал не искате ли да размените?Аа,чакате да се предаде още някой,та да направят дует.

141

Случаен минувач

преди 1 година

Мечтата на АЗОВ се сбъдна: техния път е само на изток...

140

Статистик

преди 1 година

E, те ще разменят други, пленници ще има. Тези ги пазят да ги показват като мечка. На ООН, на немците , да видят какви хора спонсорират.

139

Анонимен

преди 1 година

Азовци няма да се разменят. В Русия има над 5000 пленени украйнски войници освен Азов. Тях защо не искат да разменят.

138

Анонимен

преди 1 година

Даваме всички украински пленни за Зеленски. Него ще го турим в Мавзолея до основателя на Украйна. Така посетителите ще виждат символично Началото и Края на една държава.

137

Военен експерт

преди 1 година

За каква " размяна" дрънкате бе тикви кухи?? Няма пленени руски бойци!! Ясно??

136

Анонимен

преди 1 година

Точно с Азовци няма да ги разменят. Азовците ги чакат дълги работни седмици до краь на живата им в Сибир. Е поне няма да се оплакват, че нямат работа.

135

Ясно е!

преди 1 година

И без Зелю да дава съвети, разбира се, че Русия ще възстави болниците, детските градини и жилищни кооперации разрушени защото азовците са стреляли от там. Няма да остави новозавзетите територии в развалини я!!!

134

до 170

преди 1 година

До msm- Азовците и подобни, не са основната причина за нападението от Русия. Образовайте се малко преди да коментирате!

133

Не фен на Путин.

преди 1 година

"Според Русия над 2000 азовци са се предали, според Червения кръст - стотици" ---Стотици? Добре де, нека така да е, но кажете поне колко стотици са! 24 стотици ли или малко повече? Същите номера въртяхте с пленяването което наричахте "евакуиране" Ха-ха ха. И за тия завряли се в дупката скрили се зад деца и жени, за не приключат с тях за ден-два..наричахте "защитници на града" и че докато Путин не ги избие заедно с децата и жените там - не се брои Мариупол за превзет. Та Зеленски да ореве света

132

msm

преди 1 година

Нали хванахте фашистите от Азов. Не е ли време да спрете тази война? Или руССия има други мисли и стремежи за територии!? Лъжливи азиатски и полярни изчадия.

131

Да внимава!

преди 1 година

Злодимир Зверенски да внимава какво си пожелава: "Злото трябва да бъде наказано", заяви Зеленски."

130

Камаз

преди 1 година

2500 от Азовстал....а другите от морската пехота отбраняващи пристанището и завод Илич?

129

Анонимен

преди 1 година

2500 сложиха оръжие и се предадоха говерете истината

128

Камаз

преди 1 година

Как по точно иска киев да разменя военопленници......Един руски за сто украински ли?Само от Мариупол украинските военнопленници са 5 000

127

рибока

преди 1 година

Гадаейки на боб армията на СССР,а в руската винаги има приемственост,пленниците се освобожданат след края на войната,размяната са филмови глупости.Боба ми показа,че до месец ще ги увеличат,защото всеки обръч в един момент завършва с натиск вътре в него,нещо като шок и ужас,а имало било обръч на юг.След като приключат там ще последва нов на запад или на север,а може и няколко,излишна войска бол,времето след месец там няма да е кишаво и танковете могат да тръгнат показа боба ми.

126

Анонимен

преди 1 година

Сега кравата ще иска да утепа Вовка. Колко искам да успее и да дойде по млад и надъхан. Леле

125

Анонимен

преди 1 година

До 147 Тя войната в Афганистан завърши по същият начин и за Америка! -:))) Избягаха след 20 г присъствие там и оставиха оръжие на талибаните! Които след 20 г Пак са си н власт!-:)))

124

Анонимен

преди 1 година

Кравите мучат, че бил батальон и пишат за смях. Ей крави, добре че Путин е мека Мара. Тия Сталин щеше да издави като мишки с пет пожарникари

123

Анонимен

преди 1 година

Гледайте зеле и олена да не избягат. Цял свят иска да виснат като дучето и петачи. Няма безгрижен живот на атол, както искат