159

Радослав

преди 1 година

До 166: да, но там е имало гражданска война между комунисти и капиталисти! А в България не! И защо Боко не промени законите? 12 години управлява и какво чакаше? Или е *** и не е за управление или си е комунист и законите го устройват. Та кое от двете е според теб? Последните 12 години мнозинство в парламента има герб, ако са искали развитие да са го прокарали, но БКП не го искат и затова младежкото БКП 12 години си пасува! А вие искате да го връщате това *** на власт!

158

Аз промяната

преди 1 година

До 165 А преди Борисов кой управлява кои герои България в какво положение е била Орешарски Станишев какви са Защо на тези не държите сметка защо избирателно се нахвърляте на едни А другите

157

Офф ,да се омитат

преди 1 година

Добре че изринахме тази Тиква и шайката му ГЕП ,иначе щяхме да ровим по кофите.Най-големите крадци и алчни корумпирани разбойници.ГЕРБ=МАФИЯ! ТИКВАТА=РАЗБОЙНИК!

156

Радослав

преди 1 година

До 164: ококорените комунисти просто ви подготвят да се върнете в обятията на комунистите от герб. Ще си подмятат народната любов като картоф, ще си въртят схемите, а вие ще живеете в мизерия защото 1989 не се освободихте от комунистическото робство както направи Румъния, защото 80% от населението още бленува за мизерията, но и мързела от соца. Когато си промените начина на мислене, може и да започнете да живеете човешки! Докато избирате Боко защото ви напомня на Тошко ще е така!

155

седефчо

преди 1 година

бати бойко бати бойко без тебе лошо....ама с тебе ОЩЕ ПО ЛОШО!!!организирай още някой протест на твоите фирми които ти отчитат месечния рекет нямат поръчки за усвояване и крадене на евро средства и те огладняха и не могат да ти се отчитат!!!плати на твоите ДжОрналистически *** да пишат оди и да те възхваляват и да правят поръчки как си бил на 1 място(ГЕРБ+ДПС)=реално управлява путинГ!хляб бил при теб 1лев олио 2 лева...а колко бяха заплатите без тези на слугите ви????айди пак за теб гласувам

154

Аз промяната

преди 1 година

До 163 Проследи историята на Гърция там БКП НИКОГА НЕ Е ИМАЛО НИКОГА НЯМА МЕСТО ЗА СРАВНЕНИЕ А РУМЪНИЯ ТАМ СЪЗДАДОХА НЯКОИ ПРАВИЛА А ТУК НИЩО НИЩО И СЪЩИТЕ ТЕЗИ БКП КОИТО ФАЛИРАХА БАНКИТЕ 90ГОД СЕГА НЕЗНАЙНО КАК УПРАВЛЯВАТ И НИКОЙ НИКОЙ НЕ И ТЪРСИ ОТГОВОРНОСТ ЕТО ТОВА Е ТУК

153

Радослав

преди 1 година

До 162: и с какво новите са различни от бокича? Той не е ли комунист? Той не се ли е издигнал с партийната книжка в ръка? Докато се вържете на акъла на комунист който се е пребоядисал ще живеете така! И да за това си прав, но тези закони не се промениха по време на бокича, а си останаха същите. По делата ще ги познаете! Набийте си в тиквичките вече, че Боко е комунист до мозъка на костите си и с радост ще ви продаде на Путин, но никога няма да работи за България и българския народ!

152

Анонимен

преди 1 година

От 1г управляват Ококорените комунисти , които след 30г валутен борд опустошиха финансово богатствата на България с над 80% от парите на Българите вече не струват 1 грош и са ЧИСТА ШУМА.

151

Радослав

преди 1 година

Вече може да пътувате, вижте в Румъния и Гърция какви магистрали имат! С по 4 ленти, с маркировка, гладки, с шумоизолираща стени до тях, а не като двулентовите пътеки на боко които са като македонски паметник на културата от стиропор и се разпаднаха още преди да се пуснат в експлоатация! Една и съща географска ширина, сходни народи, със сходен бит и кажи речи едно и също ниво на развитие. Но с балкан разлика в управлението. Как в едните може, а в другите не?

150

Аз промяната

преди 1 година

До 160 и 161 България системата и е комунистическа законите са правени от тези същите които прибират парите и тези които властват толкова години така че колкото и да пишете лъжи тук всякакви докато системата докато самосъзнанието на хората на тези които управляват не се промени няма да има развитие европейско тук в близките 1000 год Тези сегашните са стари муцуни не са никакви нови СТАНИ да седна просто заблуда за простолюдието докато в истинските европейски страни е различно

149

Радослав

преди 1 година

Боко управляваше във време на световен подем и ръст с изключение на 1-2 години. Затова състоянието на икономиката ни тогава не е защото той управляваше, а напук на неговото управление, просто плюсовете идващи от вън бяха повече от минусите които той и шайката му създаваха! Но днешната трудна ситуация е директен резултат от неговото престъпно нехайство и некадърност! Защото за толкова години един път не се помисли за утре!

148

Радослав

преди 1 година

Когато българите осъзнаят, че както главоболието днес е резултат от препиването вчера, така и днешната мизерия е резултат от некадърното усвояване на бокича, тогава може и да узреят за управление като хората. В ЕС сме вече 15 години, колко милиарда евро изтекоха през тази територия за толкова години и колко много направиха съседите за същото време и колко много не се направи в България с тези пари за това време. Ето там е заровен кокала!

147

Koko

преди 1 година

Баце,ми тя инфлацията е в целия свят бе.Ако искаш да я спреш,спри Путин в Украйна и това е.А това се знае от всеки с мозъл в главата.Ти как ще я спреш инфлацията? С пожарникарския маркуч ли?

146

Бибитко

преди 1 година

Къртя пейки антивирусно, слагам КПП-та и събирам декларации за излизане от градовете.

145

любопитен

преди 1 година

Какво означава "Явно крадат три пъти повече" ? Три пъти повече от кого ? :)

144

шуменец

преди 1 година

той няма да се върне! да не е луд да пере пешкира! днес в шумен го каза това, дасе оправят, каквото са дробили ще сърбат!

143

Анонимен

преди 1 година

Истината е следната всеки ама абсолютно всеки в тази държава който изкарва в момента по малко от 1000-1300 ШВЕЙЦАРСКИ ПАУНДА заплата трябва да отиде при раотодателят си да му се изхрачи в лицето и да напусне за да си намери поне тези 2500 мижави лв които биха му позволили да си храни децата в тази криза.

142

Така е ..

преди 1 година

По си харесвах малката пенсия от Борисов. С нея купувах два пъти повече продукти и бензин.Путин и Радев ни закопаха.

141

Злобен е

преди 1 година

но е прав!

140

Алекс

преди 1 година

Злобен,лоест дедо.